Şimdi Ara

çamaşır makinası UCUZ 400-500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teknosada İndesit marka çamaşır makinasını 400 tl gördüm. almayı düşünüyorum. Fiyat performans açısından 100 150 tl daha fazla verebileceğim ama kaliteli bişeyler önerebilirmisiniz?

not: forumda indesit için pek güzel şeyler duymadımda aklım çok karıştı o yüzden.

• bekar evine alacaksın sanırım, oyleyse 500 kusur TL ye Profilo alabilirsin. Profilo çamasır makinasında iyidir.

http://www.hepsiburada.com/profilo-cm-0801-ktr-800-devir-camasir-makinesi-5-kg./productDetails.aspx?categoryid=155121&productid=mtprocm0801

havle ile 530 tl

800 devir
    5 kg yıkama kapasitesi
    A plus sınıfı enerji
    A sınıfı yıkama

Bir de 600 devir Bosh var ki o marka da iyidir

BOSCH WAA12161TR 600 DEVİR ÇAMAŞIR MAKİNESİ-5 Kg.
    569 Tl
    http://www.hepsiburada.com/bosch-waa12161tr-600-devir-camasir-makinesi-5-kg./productDetails.aspx?categoryid=155121&productid=mtboschwfh1260tr

Bunları dışardan daha ucuza bulabilirsin. Peşin para pazarlık ile.

• bunlar uygun peki hepsiburadada havale ide dedin yani kapıya teslim mi yapıyorlar?
  • kesinlikle Profilo CM0800BTR öneririm. 6kg Aplus. Indesit'ten çok daha kalitelidir. 500-560 arası fiyatı var.
  • Hepsiburadan alırsan evet kapıya kadar getiriyorlar. Sonra yetkili servisi arıyorsun gelip kuruyorlar ardından garanti belgeni dolduruyorlar ve yasal garanti süren başlıyor. Yukarıda yazdıgım Profilo 5 kglık eger 6 kglık isteren Candoganın dediği Profilo 800 btr modeline de bakabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: ZeuSsss

bunlar uygun peki hepsiburadada havale ide dedin yani kapıya teslim mi yapıyorlar?
  • sağolun arkadaşlar tavsiyeler için. profiloya aklım yattı.

bu arada yine orta kalitede ucuz bir buzdolabı düşünüyorum. ayrı başlık açmam mı lazım bilmiyorum. siz yine tavsiyede bulunursanız sevinirim.
  • Ben gecen sene evden ayrılıp bekar evi kuracagım diye ocak üstü setten buzdolabına, koltuklardan perdeye uygun fiyatlılarını epey araştırmıştım.
    Sonra araya kriz falan girdi bir müddet askıya aldım ama fırsat olursa yakında projeyi gerçekleştirmek istiyorum Her neyse uygun fiyatlı buzdolablarında ben bunları bulmuştum. Bu arada bir tandıgımda Indesit buzdolabı var 2-3 senedir kullanıyor ve bir şikayeti olmadı ama gene de benim bu markaya pek sempatim yok nedense yani alacak olsam gene iyi bir marka seçerim. Once çift kapılı, tek kapılı mı olacak onu secmelisin. Bana kalırsa bu saaten sonra tek kapılı alınmaz, çift kapılı seçelim.

Profilo olabilir.
    Profilo BD 2205 TE Çift Kapılı Buzdolabı - Profilo
    Havale ile : 631.47 TL (% 7 indirim)
    Tek Çekim : 645.05 TL (% 5 indirim)
    [simage]http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/portlets/downloadBLOB.jsp?pFileName=Profilo BD 2205 TE Çift Kapılı Buzdolabı.gif&pTableName=PRODUCT&pInstanceId=601651&pColumnName=IMAGE_NORMAL[/simage]
    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pTopCategoryId=3002&pCategoryId=3180&pSubCategoryId=3180&pBrandId=27181&pInstanceId=601651&ref=akakce&v=0.43.7

Bosch olabilir
    Bosch KDV 39V03 NE Çift Kapılı Buzdolobı

KDV Dahil: 799,00 TL
    Havale İndirimli: 767,04 TL
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=191247&ref=akakce&v=1.87.8

BOSCH KDV33V03NE ÇİFT KAPILI BUZDOLABI

Havale ile 750,41 TL (%5 Havale İndirimi)
    http://www.hepsiburada.com/bosch-kdv33v03ne-cift-kapili-buzdolabi/productDetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtboschkdv33v03ne

Azcık daha paraya kıyarım daha kalite hem de A sınıfı olsun dersen de,

PROFILO BD 4305 ANFE NO FROST BUZDOLABI
    Havale ile 900 TL
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtprobd4305

Haaa bir de Samsung var, o cihaz icin de guzel seyler duydum

Samsung RT-41MBSW No-Frost Buzdolabı - Samsung
    http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=288031
    Havale ile : 803.52 TL (% 7 indirim)
    Tek Çekim : 820.80 TL (% 5 indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 22 Nisan 2009; 16:34:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler. bende eve çıkacağım ve şu an sıfır hiçbirşey yok yani sadece laptop ve kıyafetlerim var. A dan z yr rv rşyası gerekiyor saonuçta su ısıtıcıdan buzdolabına ve ocaküstü fırına kadar acil olalar benim için şu aşamada
    çamaşır maknası
    budolabı
    fırın
    mikrodalga
    ve tabiki çift kişilik yatak ( sadece yatak yani bazası değil yaylı olan yatak)

amaşır makinası ve gösterdiklerinden prfilo buzdolabı tam bana göre.
    sonuçta ne kadar az harcarsam diğer evin eksiklerini o derece gideririm.
    tabi bu arada alınca arıza yapayan bişey olsun istiyor insan.

tesekkurle.
  • Eve çıkmak gerçekten çok masraf. Insan önce çamasır mak,buzdolabı bir de yatak alırım eve geçerim diyor ama masraflar hiç bitmiyor. En ufak bir liste yapsak mesela sunlar olmadan olmuyor bir ev Bir de fırın almana gerek yok bence, 70 tl civarı set üstü ocak al gitsin, (http://www.hepsiburada.com/esco-eso-101-standart-4-gozu-gazli-setustu-ocak/productDetails.aspx?categoryid=22026&productid=mtescoeso101)mikrodalga da alırsın sonra ohh

- çamasır mak
    - buzdolabı
    - 4lü set üstü ocak + mutfak tüpü
    - tv ( sen seyretmesen bile mutlaka lazım eve gelen olur giden olur ucuz da olsa bir tv şart)
    - karyola + Yatak ( bu yaştan sonra çift kişilik olur)
    - Gardrop ( giysiler yerlerde sürünmücek tabi ki)
    - Bir masa artı en azından 3-4 sandalye ( yemek yenilebilecek)
    - Bir üçlü ve 2 tek koltuk ( 1-2 de puf yastık alırsın yerlere atarsın fala insan gelirse otursun üstüne)
    - Tabak, çatal, bıçak, tencere, tava, su bardağı, çay bardağı , fincan vs vs
    - Nevresim, yastık, battaniye, yorgan, çarşaf
    - Eger evde yoksa elektrikli termosifon ( demirdöküm var 300 tl civarı gayet güzel, 65 tl)
    - Perde ( dışarıdakiler içeriyi görmesin bekar adamsın )
    - Yerler parke ise eyvallah ama taş ise halı şart
    - ütü + ütü masası
    - Temizlik aletleri , süpürge, fırça zart zurt

Eve çıkmak harbiden zor işmiş yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 22 Nisan 2009; 17:30:03 >

• hepsi çamaşırı yıkıyor bazı program farklılıkları var buda + para olarak yansıyor indesit kötü bir ürün değildir 6 senedir kullanıyoruz
    tercih senin
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Eve çıkmak gerçekten çok masraf. Insan önce çamasır mak,buzdolabı bir de yatak alırım eve geçerim diyor ama masraflar hiç bitmiyor. En ufak bir liste yapsak mesela sunlar olmadan olmuyor bir ev Bir de fırın almana gerek yok bence, 70 tl civarı set üstü ocak al gitsin, (http://www.hepsiburada.com/esco-eso-101-standart-4-gozu-gazli-setustu-ocak/productDetails.aspx?categoryid=22026&productid=mtescoeso101)mikrodalga da alırsın sonra ohh

- çamasır mak
    - buzdolabı
    - 4lü set üstü ocak + mutfak tüpü
    - tv ( sen seyretmesen bile mutlaka lazım eve gelen olur giden olur ucuz da olsa bir tv şart)
    - karyola + Yatak ( bu yaştan sonra çift kişilik olur)
    - Gardrop ( giysiler yerlerde sürünmücek tabi ki)
    - Bir masa artı en azından 3-4 sandalye ( yemek yenilebilecek)
    - Bir üçlü ve 2 tek koltuk ( 1-2 de puf yastık alırsın yerlere atarsın fala insan gelirse otursun üstüne)
    - Tabak, çatal, bıçak, tencere, tava, su bardağı, çay bardağı , fincan vs vs
    - Nevresim, yastık, battaniye, yorgan, çarşaf
    - Eger evde yoksa elektrikli termosifon ( demirdöküm var 300 tl civarı gayet güzel, 65 tl)
    - Perde ( dışarıdakiler içeriyi görmesin bekar adamsın )
    - Yerler parke ise eyvallah ama taş ise halı şart
    - ütü + ütü masası
    - Temizlik aletleri , süpürge, fırça zart zurt

Eve çıkmak harbiden zor işmiş yahu

dostum çok gzel sıralamışsın. şimdi sen sanırım bunun hesap kitabını daha önceden ayrıntılı olarak yapmışsın.
    sence minimum ne kadar tutar ilk ay bu zoraki ihtiyaçlar listeninin fiyatı?

• Hocam yukarıdaki listedekilerin hepsiyle, suyunu sıksan toplamda minumum 4000 TL ye falan çıkar.
  • Ucuza ev kurmak istiyorsanız İkea'nın fırsat reyonu var. Defolu eşyaları çok ucuza veriyorlar.

Bunun dışında beyaz eşyalar 2. el bulunabilir. Sahibinden olunca çok uyguna bulunuyor.

Ufak tefek sorunları olabilir tabiki. Ben 2 arkadaşıma sıfırdan ev kurmasında yardımcı oldum. Bulaşık makinelerine kadar aldırdım hem de:)

Siemens 5kg 800 devir makine 100TL
    Bosch 5 programlı bulaşık makinesi 50TL
    Profilo tek kapılı buzdolabı 90TL
    AEG setüstü ocak 15TL :)

Bulaşık makinesinin termostadını değiştirdim. Ocağın 1 tane gaz vanası arızalıydı o değişti, çamaşır makinesinin de kazanıyla tamburu arasına sütyen baleni sıkışmıştı rezistansı sökerek çıkardım. Bunlar da 15 liraya patlamıştır toplamda.

Tabi bunları bu kadar ucuza bulmak için sitelerden sürekli takip etmek gerekiyor. Sorunsuz ürün için de tamirciler tarafından 1 yıl garanti verilen ürünler var. Bunlar da 200 lirayı buluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

Ucuza ev kurmak istiyorsanız İkea'nın fırsat reyonu var. Defolu eşyaları çok ucuza veriyorlar.

Bunun dışında beyaz eşyalar 2. el bulunabilir. Sahibinden olunca çok uyguna bulunuyor.

Ufak tefek sorunları olabilir tabiki. Ben 2 arkadaşıma sıfırdan ev kurmasında yardımcı oldum. Bulaşık makinelerine kadar aldırdım hem de:)

Siemens 5kg 800 devir makine 100TL
    Bosch 5 programlı bulaşık makinesi 50TL
    Profilo tek kapılı buzdolabı 90TL
    AEG setüstü ocak 15TL :)

Bulaşık makinesinin termostadını değiştirdim. Ocağın 1 tane gaz vanası arızalıydı o değişti, çamaşır makinesinin de kazanıyla tamburu arasına sütyen baleni sıkışmıştı rezistansı sökerek çıkardım. Bunlar da 15 liraya patlamıştır toplamda.

Tabi bunları bu kadar ucuza bulmak için sitelerden sürekli takip etmek gerekiyor. Sorunsuz ürün için de tamirciler tarafından 1 yıl garanti verilen ürünler var. Bunlar da 200 lirayı buluyor.

oldukça ucuza ev kurmusunuz. benimki tam öğrenci evi sayılmayacak cinsten çünkü öğrencilik bitti şimdi açlışıyoruz ve uzun vadeli olarak kullanacağım ürünler olmasını istiyorum. yüzden ikinici ele sıcak bakmıyorum özellikle çamaşır- bozdulabı ve yatak gibi ana ev eşyalarında. ama çok kalite ararsam da o zaman çok pahalıya geleceğini biliyorum. o yüzden hem performanı iyi hem de fiyatı uygun olaranlardan seçeceğim.
    taksit yapmayacağım için evkurcular mı yoksa hepsiburda gibi sitelerden mi daha uygun olur sizce?

• yok be hocam sıfır olsunda kaç lira olursa olsun garantisi yeter, aylık gelirinin yarısına kadar düşecek taksit miktarına kadar açılabilirsin...
  • Hocam alacagın markanın magazalarini gez, peşin para alacaksan guzel pazarlıklar yaparsın. Mesela profilo alacaksan profilo satış noktalarını gez. Ya da artık hangi marka düşünüyorsan. Biraz da o bayi şu kadara verdi sen bu fiyatı veriyorsun falan dersin guzel pazarlıklar olur. Tabi onceden netten fiyatları arastırıp gitmek lazım.
  • Hem sıfır, hem uygun cihaz istiyorsanız tavsiyem. Profilo BD2205TE buzdolabı ve Profilo CM0800BTR çamaşır makinesi olur. Bunlar uzun süre yüksek verim alınabilecek en ucuz cihazlardır. Indesit, Altus ve Regal gibi markaları düşünmeyin. Sadece Altus buzdolapları alınabilir istisna olarak. Buzdolabı 700TL, çamaşır makinesi 560TL. Buzdolabının cam raflı ve antibakteriyel, çamaşırın da 6kg ve Aplus sınıfı olduğunu dikkate alırsak özelliklerine göre çok uygunlar zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Hocam alacagın markanın magazalarini gez, peşin para alacaksan guzel pazarlıklar yaparsın. Mesela profilo alacaksan profilo satış noktalarını gez. Ya da artık hangi marka düşünüyorsan. Biraz da o bayi şu kadara verdi sen bu fiyatı veriyorsun falan dersin guzel pazarlıklar olur. Tabi onceden netten fiyatları arastırıp gitmek lazım.

off ya eve çıkmak ne kadar zoru. iğneden rendeye kadar A'an Z'ye herşey lazım evde. olmadan olmuyor. sanırım 5 milyarı bile geçecek
  • Artık garantili olupta ufak bi çiziği var diye iadeli ürünler de var düşünün derim yarı fiyatına bile iniyor çoğu zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizkabuğu

Artık garantili olupta ufak bi çiziği var diye iadeli ürünler de var düşünün derim yarı fiyatına bile iniyor çoğu zaman

onları nerde bulacağım dostum?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.