Şimdi Ara

Çamaşır Makinem Yıkama Yapmıyor Kazan Dönmüyor ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
3
Favori
360.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    motordan kıvılcım çıkıyor ve kokuda varsa kollektör muhtemelen yanıktır.tamiriyle kimse uğraşmaz motor değişimi gerekir .sıfır motor için verilen fiyat doğru.eğer isterseniz çıkma motorda ayarlanabilir.motorun resimlerini gönderin ortalama 120-150tl arasına temiz çıkma motor ayarlarım.
  • bakımcıı B kullanıcısına yanıt
    Bizimkileri ikna edersem arayacağım hocam. Makine çalışıyor diye pek yanaşmıyorlar, tamamen bozulsun öyle değişiriz diyorlar böyle çalıştırmak da tehlikeli olur
  • Merhaba. Daha önceden çamaşır makinemin tamburunun dönmediğini fark edip bir süre dokunmamıştım. Yeni makine alırım diye düşünüyordum, ama daha sonra makinenin arka kapağını açtığımda kayışın çıktığını gördüm. Kayışı geri taktım. Buna sebep olan şey tamburun dönmemesiydi sanırım. Bir şeye sürtünür gibi zorla ilerletebildim, makineyi öne eğip duzelttikten sonra tekrar denediğimde rahatça döndü. Birkaç yıkama yaptım ama tekrar zorlanıyor, ben de boşaltma yapıp yükü azaltıyorum. Bu sefer sirke döküp 60 derecede boş çalıştırıyorum şu an. Fark ettim ki boşken bile bir zorlanma oluyor saat yönünde dönerken, sonra kurtulup devam ediyor dönmeye. Sizce sorun nedir? Bazen ufak parçalar geliyor elime ama sebebini henüz bulamadım. Nasıl temizleyebilirim. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bizim makine de su alıyor fakat dönmüyor. Kapağı açıp elle döndürmeye çalışıyoruz dönmüyor. Makineyi 2011 de aldık +4 yıl da garanti uzattım. 2018 e kadar garantisi devam ediyor. Markası bosch. Garanti kapsamına girer değil mi. Servisciler bi sıkıntı çıkarmaz inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_b_68 -- 14 Temmuz 2016; 21:15:07 >
  • m_b_68 kullanıcısına yanıt
    Garantiye girer hocam sizlik bir durum degil o ariza. Gecmis olsun.

• ceyhunc. kullanıcısına yanıt
    Hocam rulman gurubu dahilmis olsa gerek. Rulman keçe gurubu degistirilerek sorun giderilebilir. Tabi kesin teshis degil tahminden ibaret su an ki durum. Rulman kece degisikliginde yedek parca ucuzdur ancak iscilik agirdir. Ortalama 200TL masraf cikar gibi

• Ariston AW 82 modeline uygun kömürü nasıl ayırt edebilirim?
    Yardımcı olabilir misiniz?

http://www.ar-tek.com/artek.aspx?ID=193&desc=motor-komurleri-

Burada bir çok aristona uyumlu kömür modeli bulunmakta fakat hangisini almam gerekiyor?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • Abiler Arçelik 7104 SJS model çamaşır makinemiz var. 9 yıllık. Makine sürekli su alıp boşaltıyor ama sıkma programından çıkmıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir sizce? Ve servisi aramak ddışında bizim yapabileceğimiz bir şey var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

• EEmraHH kullanıcısına yanıt

• Hocam merhabalar;

İndesit marka çamaşır makinem var. Makine en son çalıştığı esna da enteresan bir ses çıkarmıştı.

Şu anda ise hiç çalışmıyor. Su alıyor, aldıktan sonra dönmesi gerekirken dönmüyor ama röleler çekip bırakıyor.

Tahminim o ki; ana kartında herhangi bir problem yok, motorda sizin de belirttiğiniz gibi motor kömürlerin de yada başka bir yerde.

Başka tavsiye edeceğiniz bir şey var mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.