Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Nasıl Kullanılır ve Bakımını Yapmak (Çözüm içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuda bir çok ev kullanıcısının hatalı kullanım yaptığını ve çamaşır makinesine hakim olmadıklarını düşünüyorum. Bir anımdan bahsedeyim.

Bir akrabam yeni bir makine alıyor ve gürültülü çalıştığı için servisi çağırıyor. Servis elemanı çamaşırı makineye atmasını söylüyor ve akrabam çamaşırları makineye atıyor.

Eleman burada müdahale ederek yanlış şekilde çamaşırları attığını söylüyor ve nasıl atması gerektiğini anlatıyor. Sonrasında ise çamaşır makinesinde ses falan olmuyor.

Bir kaç il gezdim ve yalnız yaşayarak toplu yerlerde toplu çamaşır makineleri kullandık. İnsanların gerçekten bu cihazlar konusunda bilgisiz ya da umursamaz olduklarını gördüm.

Çamaşırları al içine at, programa bas, çalışsın, kuruyunca al. Bu kadar... Hayretlere düşüren şeyler oldu bunlar beni.

Aslında basit maddelere dikkat edersek ve makinemiz sorunlu yani arızalı değilse bir çok sorunun önüne geçebiliriz

1 Çamaşır makineniz gürültülü ve sallantılı mı çalışıyor?

2 Çamaşırlar ıslak mı çıkıyor?

3 Yıkanan giyeceklerde yoğun deterjan kokusu mu geliyor?

4 Çamaşır makinesinde sıvı deterjan mı kullanıyorsunuz?

5 Çamaşır makinesi kirli su tahliyesi nedir ve nasıl yapılır bilmiyor musunuz?

6 Makineniz yerinde durmuyor mu?

7 Deterjan çekmecesi bakımı ve kullanımı nasıl bilmiyor musunuz?

Hafta sonu oturdum, inanın sırf bu konuya noktayı koymak için ve insanlara bu konuda bilgi vermek için aşağıdaki 4 videoyu çektim. Yapılmış şeyleri yapmayı pek sevmiyorum. Biraz araştırdım ancak bulduğum kaynaklar karmaşadan ibaretti ve çekimleri çok kötüydü. Dedim güzel bir şey yapayım ve insanların işine yarasın. Boş işlerle uğraşmam zaten ki beni bilen bilir. Eskiden resimlerle paylaşım ve anlatım yapardım şimdi ise video çekiyorum. Yukarıda yazmış olduğum tüm sorulara servis ayarında cevap verdim. Malum artık her elektronik ürün çok değerli. Alması da sorun, tamiri de...

Bu konular gerçekten önemli ve sizi sinir eden sorulara cevap niteliğinde. Umarım bu konuda arayış içerisinde olan ve çözüm arayan arkadaşlar bu videoalara ulaşırlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 27 Ekim 2020; 21:22:20 >

• teşekkürler abi güzel videolar izlemeye devam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.