Şimdi Ara

Çamaşır Makinesi Seçimi - Profilo vs. Bosch vs. Siemens vs. AEG vs. Electrolux (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

Orijinalden alıntı: Integrale

quote:

Arçelik bulaşık çamaşır vs kendi üretimleri yaramaz.

Çamaşır makinesi için;

AEG L75280FL - Bonus'a 10 taksit 1350 TL.. Bu fiyat nasıl sizce? Link aşağıda..

http://www.bizimev.com.tr/AEG-CAMASIR-MAKINASI-Lavamat-L75280FL,PR-1251.html

Ürün stokta bulunmamaktadır yazıyor.

Sonuncusu benim sepetimde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arçelik bulaşık çamaşır vs kendi üretimleri yaramaz.

Çamaşır makinesi için;

AEG L75280FL - Bonus'a 10 taksit 1350 TL.. Bu fiyat nasıl sizce? Link aşağıda..

http://www.bizimev.com.tr/AEG-CAMASIR-MAKINASI-Lavamat-L75280FL,PR-1251.html

Ürün stokta bulunmamaktadır yazıyor.

Sonuncusu benim sepetimde :)

Dükkanlarından ve yorumlardan sorun yok gibi duruyor.

• BOSCH tek gecerim camasir makinesinde...

Aldin mi bu arada? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaoline

BOSCH tek gecerim camasir makinesinde...

Aldin mi bu arada? :)

Evet hocam, ikisini de AEG'den aldım.. Bakalım, memnun kalacağımızı umut ediyoruz
  • AEG nin super bir marka olduguna dair kuvvetli hislerim var :)

Gule gule kullan.
  • Integrale I kullanıcısına yanıt
    hocam artık siz de buraya yorumlarınızı yazarak sizin durumda olanlara yardımcı olursunuz. İlk izlenmilerinizi, site hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyaz Eşya Servisi

Arçelik Beko - Bosch Siemens Bunlar Dışında Önermiyorum.

Dahamı çok ekmek çıkıyor sana bu markalardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celutska

hocam artık siz de buraya yorumlarınızı yazarak sizin durumda olanlara yardımcı olursunuz. İlk izlenmilerinizi, site hakkında yorumlarınızı bekliyoruz.

Hocam ürünler henüz ulaşmadı elime. Geldikten sonra da bir müddet kullanamayacağım, malum düğün alışverişi. Sadece çamaşır makinesiyle ilgili bir kaç söyleyebilirim. 2 ay önce şu anki eve AEG 75270 almıştık, çok memnun kaldık. Sadece küçük bir kusuru var, sıkma esnasında ara ara hafif vuruntu yapabiliyor. Dengesiz yük kontrolüyle ilgili bir durum sanırım. Sorun yaşatmayacağına inanarak kendim için de 75280'i aldım.

Sitelerle ilgili yorumum ise şöyle.. Kliksa'da aynı gün kargo, ertesi gün teslimat falan hikaye :) Bizimev sitesi ise istanbulda 20-25 yıldır beyaz eşya-mobilya işi yapan bir şirketin (dükkanın) sitesi. Telefonda falan da konuştum. Üründe sorun çıkmadığı müddetçe problem yaşatmayacaklar gibi.. Ama gönderdikleri ürün sıkıntılı olursa o zaman göreceğiz curcunayı..

• kge58aw30n-1600tl
    wak20210-1208tl
    sms53e02-950tl veya 68l02-1168tl

bu fiyatları aldım acaba uygun mu birde nasıl kullanışlı olur mu kullanan ve bu işlerin üstadlarından yorum bekliyorum teşekkürler.
    Bu fiyat ile bu makine kaçmaz.
    http://www.netteenucuz.com/aeg-lavamat-l87494efl-camasir-makinesi

Çamaşır Makinesi Seçimi - Profilo vs. Bosch vs. Siemens vs. AEG vs. Electrolux

• quote:

Orijinalden alıntı: barudi18

kge58aw30n-1600tl
    wak20210-1208tl

bu fiyatları aldım acaba uygun mu birde nasıl kullanışlı olur mu kullanan ve bu işlerin üstadlarından yorum bekliyorum teşekkürler.

bosch çamaşır makinesinin kuzeni profilo süper8
    880 tl, niye 300 tl fazla vereceksin ki. 100 tl de ek garantiye veririm.
    toplam 1000 tl ye 7 yıl mis, mis, kafam rahat olur.
    http://www.ozgurceyiz.net/asp/product/1294/Profilo-CM800ETR-Camasir-Makinesi-800-devir-8-Kg-A-Enerji-Sinifi

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: barudi18

kge58aw30n-1600tl
    wak20210-1208tl

bosch çamaşır makinesinin kuzeni profilo süper8
    880 tl, niye 300 tl fazla vereceksin ki. 100 tl de ek garantiye veririm.
    toplam 1000 tl ye 7 yıl mis, mis, kafam rahat olur.
    http://www.ozgurceyiz.net/asp/product/1294/Profilo-CM800ETR-Camasir-Makinesi-800-devir-8-Kg-A-Enerji-Sinifi

doğru diyorsun üstad fakat biz şimdi ödeme yapıp düğünden 1 hafta önce alacağız yani 6.ayı bulacak
    gittiğimiz mağazalar profilo satmıyor benim aklımda da o vardı fakat dediğim gibi satmıyor büyük mağazalarda hemen teslim ederiz diyorlar
    bu 3 parça toplamda bana 3900 e geldi %2,5 iskonto daha koparttım yani.

• quote:

Bu fiyat ile bu makine kaçmaz.
    http://www.netteenucuz.com/aeg-lavamat-l87494efl-camasir-makinesi

Çamaşır Makinesi Seçimi - Profilo vs. Bosch vs. Siemens vs. AEG vs. Electrolux

Hocam teşekkür ederim öneri için ama aldık artık :) Bütçeyi bir yerde durdurmak lazım, yoksa sonu gelmiyor..

Yalnız fiyat iyiymiş, düşünen arkadaşlar kaçırmasın.

Bu arada, 75280 aldık ama firma aradı, bu makine yerine 76285 teklif etti. Kumanda paneli Türkçeleştirilmiş, bir de enerji sarfiyatı %10 iyileştirilmiş. Başka bir fark yok dedi.. Fiyat farkı da olmayacak.. Kabul ettim ama gerçekten eksilen bir özellik var mı tespit edemedim.

• barudi18 B kullanıcısına yanıt
    bulaşık E serisi yerine L serisi bari olsun.
  • quote:

bulaşık E serisi yerine L serisi bari olsun.

bulaşığı 68L02 aldık ilgine teşekkür ederim.
    aklımda zaten ürünleri teslim almaya yakın piyasaya ve cebime:) tekrar bakıp modelleri değiştirmek gibi bir niyetim var.
    zaman her şeyin ilacı.
    hangi modelini siparis ettiniz acaba
    bulasik,camasir makinesi aeg, buzdolabi ne kullaniyorsunuz? Sie
    mensi ovuyirlar.

• lordford50 kullanıcısına yanıt
    bu site guvenilir midir?

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

hangi modelini siparis ettiniz acaba
    bulasik,camasir makinesi aeg, buzdolabi ne kullaniyorsunuz? Sie
    mensi ovuyirlar.

Hocam çamaşır makinesi L75280FL, bulaşik makinesi F77023.. buzdolabı henüz almadım. Siemens de iyi tabiiki. Ama siemens yerine eşdeğer profilo varsa onu almak daha mantıklı. Ürünler aynı, fiyatlar farkli..

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

bu site guvenilir midir?

Bilemiyorum.
    Alışveriş im olmadı ama yıllardır takip ettiğim bir site.
    Müşteri hizmetlerine kolay ulaşılabiliyor mu?
    Ucuz ürünleri stokta var mı?
    Teyit ettirmek lazım.
    Daha sonra sipariş etmek lazım.

• Bulaşık makinesi için kliksa'dan Aeg 77023 siparişi vermiştim ancak başlık açarak bahsettiğim gibi kliksa'nın saçmalaması, siparişimi iptal etmesi nedeniyle ürünü temin edemedim. Makine yine aynı fiyattan (1270 TL) kliksa'nın stoğuna girmiş ama hem firmadan müthiş soğuduğumdan, hem de ilk siparişimde var olan 100 TL WP kampanyasından artık yararlanamayacağım için yeniden sipariş etmek istemiyorum.

Şu anda worldcard'ın hizlial.com ve hepsiburada.com ile yine 100 TL kampanyası var. Bunlardan birini değerlendirerek bir ürün temin etmek istiyorum. Tabi farklı sitelerde puansız da olsa uygun fiyata bulabilirsem değerlendiririm. Şimdi çıkarabildiğim bir kaç alternatif;

Siemens SN26L880TR (hb:1.199, hizlial: 1.189 TL, bunların haricinde çeşitli sitelerde 1.100 TL altına bulunabiliyor)
    Siemens SN46L530TR (hb:1.159, yine farklı sitelerde 1.100 TL altına bulunabiliyor)
    LG D1442CF (hb:1.399) --> Buzdolabını da LG'den temin etmeyi düşünüyordum, bunu alırsam mutfağı tamamen LG yapabilirim..
    Vestel BMA-XXL1007 X (hb: 1.299, hizlial: 1.199, farklı sitelerde 1.100 TL altına bulunabiliyor, daha önce Vestel için olumsuz yorumlar okuyorum ama marka değil ürün özelinde yorumun daha sağlıklı olacağını düşünüyorum)

Ya da farklı bir önerisi olan var mı? Inox olmasını (çelik yüzey, gri boyalı değil) istiyoruz. Fiyat limitimiz de 1300 TL...

(Küs olmama rağmen bir taraftan da kliksa'daki 1270 TL'lik AEG 77023'ü gözüm kesiyor halen..)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.