Şimdi Ara

Çamaşır makinesinde INVERTER MOTOR muhabbeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
2.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çamaşır makinesi alacağım. Fakat henüz karar veremedim. 1.100 TL civarında bakıyordum. Sonra almışken daha iyisini almak düşüncesinden kurtulamayınca bütçeyi 1.500 TL'ye çıkarttım.
    Şimdi merak ettiğim şey şu: Çamaşır makinesinde yeni teknolojiden anladığımız şey bir inverter motora sahip olması mıdır? Makine alacak kişi ille de inverter motorlu alsa daha iyi etmiş mi sayılır? Eğer öyle ise sanki çoğu markada inverter motor yok gibi ??? İnverter motor muhabbeti çok çok önemli değil ise şu makineyi 1.200'e alıp geçeyim diyorum. Sizin öneriniz nedir?

http://www.hepsiburada.com/liste/siemens-wm10k210tr-iq300-a-8-kg-1000-devir-camasir-makinesi/productDetails.aspx?productId=mtsiewm10k210tr&categoryId=155121

• inverter motor daha yenilikçi bir motor seçtiğiniz model fırçalı modeldir eksi olarak daha sesli çalışır ve kullanım ömrü invertere göre daha kısadır başka bir eksisi yoktur seçtiğiniz model ise rahat 10 yıl götürür normal kullanımda.
  • Peki çamaşırda lekeleri çıkarma konusunun makine ile herhangi bir alakası yok mudur? Sadece lekenin cinsine ve kullanılan deterjana mı bağlıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanizm

Peki çamaşırda lekeleri çıkarma konusunun makine ile herhangi bir alakası yok mudur? Sadece lekenin cinsine ve kullanılan deterjana mı bağlıdır?

Makinelerin yıkama prensibi deterjanın yağ ve kirle reaksiyona girip su ile karışması ve tahliye olması esasına dayanıyor bildiğim kadarıyla.
    İyi yıkama performansı için tambur, su püskürtme sistemi vs. etkili olabilir. Deterjan burada kuşkusuz çok önemli.
    Yine yıpranmanın aza inmesi için tambur ve deliklerin tasarımı önemlidir.

İnverter motor ise sessizlik ve ömür açısından önemlidir.
    İnverter motorlu makinelerin motoru için 10 yıl garanti veriyorlar.
    Bu da güvenilirliğine işaret bu motorların.
  • Quattro kullanıcısına yanıt
    Tambur hızı ve tokaçlama sistemi önemlidir . ekliyim dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çamasir en iyi 56 devirde yikanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

Çamasir en iyi 56 devirde yikanir

1200 devir bir makine alırsak dediğinize göre 1144 deviri boşa mı gidecek ?:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Offf ;). Bu Yikama devri sıkma devri ayri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bu "devirde" makine almak da zor iş arkadaş :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu "devirde" makine almak da zor iş arkadaş :)

PARAN VARSA ALMAN MALI BOSCH SIEMENS MIELE YADA AEG ELECTROLUX ALICAKSAIN KAFAN RAHAT OLUCAK :=)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.