Şimdi Ara

Çamaşır makinesini kendi ellerimle bozdum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere : evdeki herkesin bez ve spor ayakkabılarını makineye attırdım.. ılık suda kısa programda yıkattım.. sonra ne mi oldu.. makine çalışıyor ancak sıkmaya geldiğinde sanki bozuk bi parça varmış gibi acayıp bir ses yapıyo. rulman sesi gibi .. makine 13 senelik arçelik. servise götürsem bi dünya paraisterler.. kendim yapamam.. bozulana kadar idaremi ediyim yoksa bir bildiğiniz varmı. cvp verirseniz sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: arslanamca

evet arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere : evdeki herkesin bez ve spor ayakkabılarını makineye attırdım.. ılık suda kısa programda yıkattım.. sonra ne mi oldu.. makine çalışıyor ancak sıkmaya geldiğinde sanki bozuk bi parça varmış gibi acayıp bir ses yapıyo. rulman sesi gibi .. makine 13 senelik arçelik. servise götürsem bi dünya paraisterler.. kendim yapamam.. bozulana kadar idaremi ediyim yoksa bir bildiğiniz varmı. cvp verirseniz sevinirim..

sıkma iptal tuşu basılı olmasın
  • yok abi böyle bir tuş.. ses zaten sıkarken daha çok belli oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanamca

evet arkadaşlar.. başlıktanda anlaşılacağı üzere : evdeki herkesin bez ve spor ayakkabılarını makineye attırdım.. ılık suda kısa programda yıkattım.. sonra ne mi oldu.. makine çalışıyor ancak sıkmaya geldiğinde sanki bozuk bi parça varmış gibi acayıp bir ses yapıyo. rulman sesi gibi .. makine 13 senelik arçelik. servise götürsem bi dünya paraisterler.. kendim yapamam.. bozulana kadar idaremi ediyim yoksa bir bildiğiniz varmı. cvp verirseniz sevinirim..

Tahminimce, dengesiz yük kontrolü sağlamaya çalışırken bir sorun çıkmıştır. Malum, o koyduğun ayakkabılar filan elbise olmadığı için tambur içinde dengeli dağılmaları neredeyse mümkün değil. Hele sıkma sırasında büyük ihtimalle tambur duvarlarına çarpıp durmuştur o ayakkabılar. Keşke bir miktar çamaşır ile birlikte koysaydın, böyle olmazdı. Benim tahminim dengesiz yük kontrolü sisteminde bir hasara yol açmış olabileceğindir. Hatta, tambur kazan duvarlarına çarpmış ve o şekilde arızaya sebep vermiş de olabilir.

• Dsotum bence amortisörleriniz veya üst yaylarınız zarar görmüştür.Islak bir çamaşırın vurma etkisiyle ıslak bir ayakkabı aynı olamaz.Sıkamaya geçerken ayakkabıların darbesiyle tambur savrulmuştur.Bu esnada amortisör ve üst yaylar zarar görmüştür.Bence sorununuz bu.Bunu anlamak için amortisörleri test edebilirsiniz.Kazana yere doğru birde kendinize doğru bir baskı yapın.Eğer zıplıyorsa gevşek hareket ediyorsa amortisörleriniz gitmiş demektir.HerhangiBiriyim diyen arkadaş haklı az çamaşır atsaydınız yanına daha az zarar görebilirdi.Modeli neydi makinenin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goktug7991 -- 3 Temmuz 2013; 13:44:15 >
  • bence pert oluncaya kadar kullanıp yeni makine alın hocam
  • Video çekme şansınız varsa daha iyi olur. Kazanla tambur arasında yabancı bir malzeme kalmış olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • video çekerim.. bozulana kadar kullanmakta mantıklı ancak. amortisörlerden değilde sanki bişiy sürtüyormuş gibi ve ya rulman sesi gibi. geliyo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.