Şimdi Ara

çamaşır ve kuruma makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çamaşır mak.: WM 10S 361 (1150 TL)
    Kurutma: WT 46S 511 (1100 TL)
    BoschÇ
    Çamaşır mak: WAS 20361 (1140 TL)
    Kurutma: WTS 86511 (1000 TL)
    bu makineler arasında bir fark yok herhalde, siemens daha mı iyidir boschtan? bosch daha ucuza geliyor toplamda.yardımcı olursanız sevinriim

• Doğru tespit etmişsiniz aynı makineler, normalde en mantıklısı ucuz olanını tercih etmeniz tavsiye edilecektir. Fakat;

Siemens WT 46S511'i şuan Peşin 930TL ye kadar Siemens bayisinden alabilmelisiniz... En kötü uygun ödeme ile 1000TL vermelisiniz... Ama şuan en ideal seçimlerden biri...

Yalnız Çamaşır Makinesi seçiminiz kullanışlı olmadığı için tavsiye edilmiyor. Yerine Siemens WM10S762TR düşünebilirsiniz...

1000 Devir Sıkmadan çıkan çamaşırları Kurutma Makinesi ile kurutmanın, 1200 Devir makinelerden çıkan çamaşırlara göre elektrik sarfiyatı açısından daha külfetli olacağı için bütçenizi biraz artırabilirseniz 1200 Devirlere bakmanızı öneririm...

Yine bu anlamda bütçenizi yazarsanız iyi tavsiyeler alabilirsiniz...
  • Başlıgı eger Türkseniz saygılı açın, kuruma makinesi nedir acaba, Türkler kadar diline hakaret eden başka ulus yok.
  • evet Türk'üm. hızlı yazımdan dolayı, bir harf eksik kalmış.Lütfen bu kadar asabi olmayalım:)
    Seçtiğim Çamaşır makinesinin neden kullanışlı olmadığını düşünüyorsunuz? Bütçe ikisi için toplam 2000 TL idi. 1200 devirli makineden çıkan çamaşırların kırşıklığı daha fazla olduğu için 1000 devirli seçeneklere bakmıştım. 1000 devirde daha uygun bir çamaşır makinesi öneriniz var mı? Bu S serilerinin montajı Türkiye'de olmadığı için tercih etmiştim.
  • Çamaşır makinelerinde kırışık önleme sistemi var isterseniz onu devreye alabilirsiniz ama kurutma makinesi için ne kadar yüksek sıkmadan çıkarsa çamaşırlar o kadar az eletkrik harcar kurutma makineleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lahuje

evet Türk'üm. hızlı yazımdan dolayı, bir harf eksik kalmış.Lütfen bu kadar asabi olmayalım:)
    Seçtiğim Çamaşır makinesinin neden kullanışlı olmadığını düşünüyorsunuz? Bütçe ikisi için toplam 2000 TL idi. 1200 devirli makineden çıkan çamaşırların kırşıklığı daha fazla olduğu için 1000 devirli seçeneklere bakmıştım. 1000 devirde daha uygun bir çamaşır makinesi öneriniz var mı? Bu S serilerinin montajı Türkiye'de olmadığı için tercih etmiştim.

WAS20361TR modelinin pek kullanışlı bulunmamasının sebebi bağımsız sıcaklık seçiminin olmamasıdır. WAS20460TR veya WAS24460TR modeli seçilirse hem daha sessiz, hem de bağımsız sıcaklık seçimli olan daha kullanışlı bir makineniz olacaktır.

1000 devirde sıkılmış çamaşırların kurutulması ile 1200 devirde sıkılmış çamaşırların kurutulması arasında dikkat çekecek bir elektrik tüketimi farkı vardır. Bu yüzden 1200 devirli bir makine almanız daha faydalı olur diye düşünüyorum. Pek de fazla kırışıklık farkı olmayacaktır. Tabi yine de tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 2 Şubat 2010; 14:33:05 >

• was20361'in özelliklerinde bağımsız ısı seçiminin olduğu yazıyor?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

was20361'in özelliklerinde bağımsız ısı seçiminin olduğu yazıyor?

Bu modelde yıkama programı, türü ve sıcaklığı tek bir düğme üzerinden seçilir. Örneğin süper15 dakika sadece 30'C dir gibi.

Beyazlar/renkliler 30 40 60 90
    yoğun 60
    sentetikler 30 40 60
    süper kısa 30'C
    karışık 30'C
    hassas 30'C
    yünlü soğuk, 30'C
    sıkma, boşaltma

Bu programlarda yıkama sıcaklıkları bu şekildedir. Başka bir seçim mümkün değil.
    Tabi yoğun yıkama tuşuyla hızlı-yoğun seçimi yapabilir ve yünlü haricinde diğer programlara ön yıkama ekleyebilirsiniz.
    Sizin için bu programlar yeterliyse sorun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 3 Şubat 2010; 13:18:56 >
  • yine makine ihtiyacı oldu busefer k.valideye.kendime aldığım cihazları önerileriniz doğrultusunda almıştım.çok memnunum.2 gündür bakıyorum da acaba
    elektrolux ewf 14781 w nasıl, nerede üretilmişdir 1230/10 tl iyimidir.veya bu fiat/taksit e önerilen başka marka model öneriniz varmı
    benim çıkardıklarım
    elektrolux ewf14781 w 1400 devir 1230 tl 10 taksit
    aeg lavamat 72850 a 1200
    siemens wm 12s762tr 1200
    profilo 1201 ctr 1200

ne dersiniz.şimdiden teşekkürler
  • tavsiyelerinizi değerlendirerek butceyi biraz arttırdım, was20460ı aldım. insallah yuzumuzu kara cıkarmaz:)
  • quote:

tavsiyelerinizi değerlendirerek butceyi biraz arttırdım, was20460ı aldım. insallah yuzumuzu kara cıkarmaz:)

güzel makina hayırlı olsun.
  • quote:

tavsiyelerinizi değerlendirerek butceyi biraz arttırdım, was20460ı aldım. insallah yuzumuzu kara cıkarmaz:)

Güle güle kullanın...
  • arkaaşlar ben çamaşır makinası alacam ve bosch ve siemens arasında kaldım modelleri siz olsanız hangisini alırsınız

Siemens WM12E463TR
    Bosch WAE24463TR

ayrıca buzdolabınıda

Siemens KG57NP00NE düşünüyorum yorumlarınızı alabilirmiyim
  • 1600-2000 lira arasına yıkama ve kurutma makinası beraber olan cihazlar var . hem yerden kazanırsınız hemde kurutmak için makina değiştirmek zorunda kalmazsınız diye düşünüyorum. samsung u bu konuda öneririm. karar sizin
  • arkadaşlar ben çamaşır makinası alacam ve bosch ve siemens arasında kaldım modelleri siz olsanız hangisini alırsınız

Siemens WM12E463TR
    Bosch WAE24463TR

ayrıca buzdolabınıda

Siemens KG57NP00NE düşünüyorum yorumlarınızı alabilirmiyim
  • SAmsung tavsiye etmem.
    Kurutmalı çamaşır makinesi çok verimsiz . Özellikle:

Samsung wd7704C8C Kurutmalı Çamaşır makinesi

Aldıktan 18 ay sonra Kapak körük arızası sonra da tambur arızası verdi. 2 ay parça bekledik.Parça geldikten sonra da sorunlar devam etti.
    Piyasada satılan yeni bir ürün olmasına rağmen parça sıkıntısını anlamak mümkün değil:
    Teknik servis, müşteri hizmetleri çok yetersiz. E maillerinize telefonlarınıza yanıt yok.
    Kurutma süresi çok uzun ve verimsiz. Çok gürültülü
    Servisler deneyimsiz.
    Satış sonrası hizmet yok. Dikkat!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.