Şimdi Ara

Camel ne hallere düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • banada oyle geldi bende yunan tütününe geçtim paket sigaraların hepsinden iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

psikolojik tadınde değişme yok

Psikolojik değil resmen acılaşmış sigara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRoGKaTa

quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

psikolojik tadınde değişme yok

Psikolojik değil resmen acılaşmış sigara.

bence aynı eskiden de herzaman almazdım sürekli içince dediğin gibi ağır gelmeye başlıyor bu yüzden arada bir soft alırdım şimdide aynı yine aradabir alıyorum tadı aynı
  • Beş senedir içerim sadece paketi değiştiği zaman tat farkı hissettim. Hâlâ aynı diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

Sigara kafa yapmaz zevk vermez tat vermez sadece hayatınızı bitirir ;)

Zevk ve tat veriyor, sigara güzel bir şey olmasaydı zararlı olmazdı. Dünya'daki tüm zevk veren şeyler zararlıdır.
  • Ben baya önce içmiştim tadı değişik geldi eskisine göre. Eskiden camel elit sigaraydı 6.5 olunca çok bozuldu.
    Not:(Şuan kullanmıyorum [sm=bandit.gif)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaksital -- 19 Ağustos 2014; 1:52:42 >
  • camel soft ve camel white tek geçerim ama şu aralar favorim mentollü chesterfield click
  • Camel da çay tadı geliyor bana niyeyse

• white şu an en iyisi gibi, bulamazsam muratti alırım önceden sevmezdim murattiyi ama artık beğeniyorum

edit: camel soft en güzel kahveyle, white ise çayla gider. murattiyi sek alınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ianFraser -- 19 Ağustos 2014; 1:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jessepink

Camel 6.5 tl olduğundan 1 ay sonra tadında bi değişim oldu yada sadece banamı öyle geliyo bildiğin chesterfieldın bile daha güzel bi tadı var artık yeter dedim gül gibi sigarayı ne hallere düşürdüler marlboro touch a başlamayı düşünüyorum...

He la softun ayrı bır tadıvar dı o gitmiş luckye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaksital

Ben baya önce içmiştim tadı değişik geldi eskisine göre. Eskiden camel elit sigaraydı 6.5 olunca çok bozuldu.

Ota boka elitlik ekleyip, sonra "ayaga dustu" muhabbeti yapmayin bosuna. Vergiler ucuk olmasa 4 liralik sigara olurdu, ne elitliginden bahsediyorsun?

• camel deep blue bulursan onu al, çestır maviden bi tık üstte. (ya da hiç içme en temizi)
  • Djarum black günde 1 tane

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteCorpuscle

quote:

Orijinalden alıntı: Gaksital

Ben baya önce içmiştim tadı değişik geldi eskisine göre. Eskiden camel elit sigaraydı 6.5 olunca çok bozuldu.

Ota boka elitlik ekleyip, sonra "ayaga dustu" muhabbeti yapmayin bosuna. Vergiler ucuk olmasa 4 liralik sigara olurdu, ne elitliginden bahsediyorsun?

Ama vergiler uçuk ve sadece bu markadamı vergi var?.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.