Şimdi Ara

CAMERA ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce böyle bir fotoğraf hangi telefonla cekilmiştir.
    Tahmin edin hadi!

NOT: BOYUTUNA ALDANMAYIN DEĞİŞTİRDİM

CAMERA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forever_nehir_22651 -- 6 Mart 2006; 19:15:17 >

• 6630 ile cekilmişşşş,cok zor deil ögrenmesi
  • bir telefonla çekilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

bir telefonla çekilmiş

• quote:

Orjinalden alıntı: alper_9

bir telefonla çekilmiş

bencede

• 3230
  • her iddaasına girerim 6630

CAMERA ?

bilemeyeceğimizi mi sandın?(!)

ayrıca gereksiz bir konu bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 6 Mart 2006; 20:04:34 >

• waayyy baba süpersin nası yaptın onu yaaa bizede ögretsene
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoRn_a

waayyy baba süpersin nası yaptın onu yaaa bizede ögretsene

zaten belli..özellikler diye görünüyor
    resmi sağ tıkla>özellikler>özet>gelişmiş..sonra görürsün..bi de programla netleştirme,boyutunu ayarlama vs herhangi bir oynama yapılmışsa;oluşturma yazılımı adında çıkar(not:se'lar oluşturma yazılımı yerine kendi yazılımını yazıyor..zaten programın adından anlaşılır..noiseware,adobe photoshop gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 6 Mart 2006; 20:18:25 >

• bu ne şimdi yaw. böyle acaip konulara da bayılıyorum. ama siz işin heyecanını kaçırmışsınız. önemli olan özelliklere bakmadan bulmaya çalışmaktı
  • wooooooow tebrikleeer bir sıkımlık diş macunu kazandınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*1907**

quote:

resmi sağ tıkla>özellikler>gelişmiş..sonra görürsün..bi de programla netleştirme,boyutunu ayarlama vs herhangi bir oynama yapılmışsa;oluşturma yazılımı adında çıkar(not:se'lar oluşturma yazılımı yerine kendi yazılımını yazıyor..zaten programın adından anlaşılır..noiseware,adobe photoshop gibi)

ya baba hangi program bu.bende özellikleri diince olmuyo bide windows teması sahane..onu da istiom

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: **hunter*1907**

quote:

resmi sağ tıkla>özellikler>gelişmiş..sonra görürsün..bi de programla netleştirme,boyutunu ayarlama vs herhangi bir oynama yapılmışsa;oluşturma yazılımı adında çıkar(not:se'lar oluşturma yazılımı yerine kendi yazılımını yazıyor..zaten programın adından anlaşılır..noiseware,adobe photoshop gibi)

ya baba hangi program bu.bende özellikleri diince olmuyo bide windows teması sahane..onu da istiom

istenenler;windows yüklü pc,insan ve resim
    programla falan alakası yok..
    windows teması(vista) technicsin topicinde var..istersen msn'e gel

• Vay baba nasıl buldun helel olsun ya
  • Resmin özetine bakmaya gerek yok kötü çekimden Nokia olduğu belli 6630 olmuş N70 olsun farketmez resim iyi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Resmin özetine bakmaya gerek yok kötü çekimden Nokia olduğu belli 6630 olmuş N70 olsun farketmez resim iyi değil.

• hunter konuyla alakası yok ama bilgisayarda herhangi bir yavaşlama oldumu temayı yukledikten sonra
  • forumcular herşeyi bilir...

o resmin 6630 ile çekildiğini de bilir.....

ben ilk basta 1,3mp lik telefonla çekildiğini düşündüm.. sonra o aklıma geldi...

yani boşver gizli söylenmez :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: scarycanary

hunter konuyla alakası yok ama bilgisayarda herhangi bir yavaşlama oldumu temayı yukledikten sonra

yok...o;üzerine yüklenmiyor zaten..windows xp stili yerine onu kullanıyorum..en ufak bir yavaşlama dahi yok(1-2 aydır kullanıyorum)
    bak;

CAMERA ?

not;bundan sonra sormak istediğin bişey olursa pm den veya;technics'in konusuna sorarsan daha iyi olurburası pek uygun konu değil de..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.