Şimdi Ara

Camfilmi yaptıracağım yardım.. YAPTIRDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
22.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Habidin

quote:

Orijinalden alıntı: forumnik

Aracınla git yerinde gör 3 koyu dersen, 2 numara idealdir. 1 çok açık bana hak vereceksin. 3 te bile yan aynalar görünüyor sadece gece biraz az görünüyor o da çok sıkıntı olmuyor. Markaya göre ton farkı da oluyor. Ben LLumara göre söylüyorum.

arabanın rengi siyah. 1 numara yeterli olmaz mı diyorsun? arabanın rengi etkili olmaz mı yani

Amaç UV koruması ise 1No yeterli gelir.
  • iki aracımız var benimkinde 2 eşiminkinde 1 numara vardı (ceza yedim ve her ikisini de söktürdüm) bir numara kesinlikle yeterli 2 numara özellikle akşam ve yağışlı havalarda dikiz aynalardan görüşü imkansız hale getiriyor, ciddi tedirgin ediyordu beni, tavsiye etmem, ama bu konuda en önemli şey iyi ürün iyi uygulama ve mutlaka takılan filmin özelliklerinin yazdığı garanti belgesi/faturasını isteyin, yeniden yasaklandığında büyük ihtimalle 1 numara film serbest olur, uğraşmazsınız, 2 numara takılan aracımın filmleri sökerken rezistasnların hepsi yırtılmıştı, uğraşmayın derim...
  • Cam filmi dedin mi Llumar Ahmet. Ben 2 aracımı orada yaptırdım. İşçilik Harika ve garantilidir. Yeri ayrılık Çeşme Marmaray durağının arka tarafında. Ulaşımı kolay. Onun haricinde Altunizade'de Detailworks var. Emre'nin yeri. Orada da işçilik iyidir. Şevket'in ustalığı güzel. Aracımı o yaptı. Hala sorunsuz. Orası da olmazsa Maslak'da Tanzer var. Bu biraz pahalı işçilikleri de iyidir. Bana sorarsan Ahmet'e git derim. Eğer yoğunsa Detailworks'e git. İkisinin haricinde bir yere gitmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zx6r -- 15 Mart 2018; 12:48:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben cumartesi günü sabah 8:30 da yaptırmaya gidiyorum buyurun sizde gelin isterseniz hem tanışmış oluruz. Fiyat konuşmadım ama önceki 3 aracımı yapan kişi olduğu için beni üzmez. Bir önceki aracım için 200 TL vermiştim. ilk olarak kia ceed aracıma serviste yapmıştı ve o zaman kartını aldım o günden beri değiştirdiğim araçlarım için dükkanına gidiyorum yaptırmak için. Diğer markaların servislerine de gidiyor ve yaptığı işe 10 yıl garanti veriyor. Kullandığı film markası solar master dı sanırım. Çok kaliteli mi değil mi bilemem ama serviste Amerikan malı diye tabir ettikleri ürün olarak bunu kullandığını söyledi. Film de çizilme vs olmadı hiç daha önceki yaptıklarında ve güneş ışığını çok kesmeden ışığı kırıyor ve sıcağı çok iyi kesiyor. Arkadan uzunları yakanlar da rahatsız etmiyor. Yan camlar da güneş gözlüğü etkisi yapıyor. Ben beğendiğim için ve fiyat olarak uygun yaptığı için (bana da bayilere yaptığı fiyattan yapıyor) farklı bir yere de gitmem daha. Yani işin özü servisin kendi elemanları bu işi yapmıyor sadece anlaşmalı oldukları kişileri çağırıyorlar. Cumartesi sabah gelirseniz benim aracım yapılıyor olacak sonrasında sizinkine başlayabilir yada başka bir zaman gitmek isterseniz özelden adresini ve numarasını veririm görüşürsünüz.

Yer Ümraniye de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adam_ıssız -- 15 Mart 2018; 16:35:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: adam_ıssız

Ben cumartesi günü sabah 8:30 da yaptırmaya gidiyorum buyurun sizde gelin isterseniz hem tanışmış oluruz. Fiyat konuşmadım ama önceki 3 aracımı yapan kişi olduğu için beni üzmez. Bir önceki aracım için 200 TL vermiştim. ilk olarak kia ceed aracıma serviste yapmıştı ve o zaman kartını aldım o günden beri değiştirdiğim araçlarım için dükkanına gidiyorum yaptırmak için. Diğer markaların servislerine de gidiyor ve yaptığı işe 10 yıl garanti veriyor. Kullandığı film markası solar master dı sanırım. Çok kaliteli mi değil mi bilemem ama serviste Amerikan malı diye tabir ettikleri ürün olarak bunu kullandığını söyledi. Film de çizilme vs olmadı hiç daha önceki yaptıklarında ve güneş ışığını çok kesmeden ışığı kırıyor ve sıcağı çok iyi kesiyor. Arkadan uzunları yakanlar da rahatsız etmiyor. Yan camlar da güneş gözlüğü etkisi yapıyor. Ben beğendiğim için ve fiyat olarak uygun yaptığı için (bana da bayilere yaptığı fiyattan yapıyor) farklı bir yere de gitmem daha. Yani işin özü servisin kendi elemanları bu işi yapmıyor sadece anlaşmalı oldukları kişileri çağırıyorlar. Cumartesi sabah gelirseniz benim aracım yapılıyor olacak sonrasında sizinkine başlayabilir yada başka bir zaman gitmek isterseniz özelden adresini ve numarasını veririm görüşürsünüz.

Yer Ümraniye de

Ustanın ismi adresi felan varmı hocam benimde cam filmi yaptırmam lazımda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Pm den gönderdim.

• ben 2 yaptırmıştım geceleri zor oluyordu ha alışırsın elbet ama tekrar olsa 1 yaptırırdım

• 3D diye bir marka var, 3M değil bak 3D. 10 yıl solma çizilme atma vs. konusunda değişim garantisi veriyordu ben yaptırırken, parası sağlam ama kelebek camını ufak bi izden dolayı değiştirdim en ufak sorun çıkarmadılar. Gayet kaliteli film dışarıdan içeri görünmüyor 2 numarada bile.

Önleri 1 arkaları 2 yaptır tavsiyem. Geceleri 2 numara önde zor oluyor ben 2 yaptırdım ara ara söktürüp 1 yaptırasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam_ıssız

Ben cumartesi günü sabah 8:30 da yaptırmaya gidiyorum buyurun sizde gelin isterseniz hem tanışmış oluruz. Fiyat konuşmadım ama önceki 3 aracımı yapan kişi olduğu için beni üzmez. Bir önceki aracım için 200 TL vermiştim. ilk olarak kia ceed aracıma serviste yapmıştı ve o zaman kartını aldım o günden beri değiştirdiğim araçlarım için dükkanına gidiyorum yaptırmak için. Diğer markaların servislerine de gidiyor ve yaptığı işe 10 yıl garanti veriyor. Kullandığı film markası solar master dı sanırım. Çok kaliteli mi değil mi bilemem ama serviste Amerikan malı diye tabir ettikleri ürün olarak bunu kullandığını söyledi. Film de çizilme vs olmadı hiç daha önceki yaptıklarında ve güneş ışığını çok kesmeden ışığı kırıyor ve sıcağı çok iyi kesiyor. Arkadan uzunları yakanlar da rahatsız etmiyor. Yan camlar da güneş gözlüğü etkisi yapıyor. Ben beğendiğim için ve fiyat olarak uygun yaptığı için (bana da bayilere yaptığı fiyattan yapıyor) farklı bir yere de gitmem daha. Yani işin özü servisin kendi elemanları bu işi yapmıyor sadece anlaşmalı oldukları kişileri çağırıyorlar. Cumartesi sabah gelirseniz benim aracım yapılıyor olacak sonrasında sizinkine başlayabilir yada başka bir zaman gitmek isterseniz özelden adresini ve numarasını veririm görüşürsünüz.

Yer Ümraniye de

Usta kim hocam? İsmi ne dükkanın?

• bariskaratas B kullanıcısına yanıt
    Tokgöz oto nurettin abi. Bildiğim kadarı ile dükkanda fazla kalmıyorlar servislere gidiyorlar.

• ben ümraniye sanayide dün yaptırdım arkadaşlar. 2 numara yaptırdım. 200 TL. 5 yıl garantili dediler. işçilik iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Habidin

ben ümraniye sanayide dün yaptırdım arkadaşlar. 2 numara yaptırdım. 200 TL. 5 yıl garantili dediler. işçilik iyiydi.

200TL ya 5 cam ise çok ucuz bulmuşsunuz, inşallah iyidir.
  • Cam film yasak mi değil mi?
    Yasaksa neden yasak?

• Arkadaşlar filmde ucuza kacmayin. Sıcakta kimyasal kanserojen solursunuz.Yangın anında ucuz filmler tutuşup yanar tehlikelidir.

• sleepingawake kullanıcısına yanıt
    S. Soylu'ya sorun, en iyi o bilir. Bilim bakanlığının aylarca Jandarma, satıcılar ve teknik personel ile yaptığı çalışmayı son ayda reddedip millete ceza yağmuru başlatan kurumun bakanıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Cam filmi dedin mi Llumar Ahmet. Ben 2 aracımı orada yaptırdım. İşçilik Harika ve garantilidir. Yeri ayrılık Çeşme Marmaray durağının arka tarafında. Ulaşımı kolay. Onun haricinde Altunizade'de Detailworks var. Emre'nin yeri. Orada da işçilik iyidir. Şevket'in ustalığı güzel. Aracımı o yaptı. Hala sorunsuz. Orası da olmazsa Maslak'da Tanzer var. Bu biraz pahalı işçilikleri de iyidir. Bana sorarsan Ahmet'e git derim. Eğer yoğunsa Detailworks'e git. İkisinin haricinde bir yere gitmem.
    İrtibat numaraları var mı?
  • lumar ahmet hala duruyormu ya 2006 da baya isim yapmisti uskudardaydi yeri

• quote:

Orijinalden alıntı: Nuvo'

lumar ahmet hala duruyormu ya 2006 da baya isim yapmisti uskudardaydi yeri
    GOOGLE LLUMAR AHMET yazınca cıktı valla,aradım hatcback aracları 650 tl den yapıyorlarmıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk75

GOOGLE LLUMAR AHMET yazınca cıktı valla,aradım hatcback aracları 650 tl den yapıyorlarmıs

Alıntıları Göster
    valla isterse lumarin krali olsun 650 lira vermem ozamanlar ilk arabalarimizdi hevesten yaptirmistik piyasaya gore yine pahaliydi simdi 150 liraliklardan yaptiriyorum 2 sene idare ediyor onlar zaten 2 sene sonra yine dusunurum:))

• 3M marka krom renk %35 aynalı cam filmini 450 tl ye yaptırdım 6 ay kadar önce.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.