Şimdi Ara

Camlara film ve siyah taktırmak yasal mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ceniko

http://www.sahibinden.com/sifir_gibi_megan_ii_gorulmeye_deyerWQQaXQQ7153831WQQpXQQdisplayitem

Şöyle oldumu deli oluyorum yaa!Tam amele işi,adamın arabası 1.4 öküz gibi modifiye yaptırmış.Lan git 1.6 al bari yolda rezil olma,adamlar yanımdan uzayıp giderken ne işe yarar dış modifiye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 19 Mart 2008; 17:30:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kadango

quote:

Orjinalden alıntı: ceniko

http://www.sahibinden.com/sifir_gibi_megan_ii_gorulmeye_deyerWQQaXQQ7153831WQQpXQQdisplayitem

Şöyle oldumu deli oluyorum yaa!Tam amele işi,adamın arabası 1.4 öküz gibi modifiye yaptırmış.Lan git 1.6 al bari yolda rezil olma,adamlar yanımdan uzayıp giderken ne işe yarar dış modifiye...

kuru gürültü denen tarzda bir araç

• Arkadaşlar arac benim değil ve yakından uzaktan bir alakam yok..Sadece konuya örnek olması amacıyla gormenizi istedim.Yaptıranada saygı duyalım lütfen..
  • 10 aydır aracımı filmli olarak kullanıyorum daha bir sorun çıkmadı ama çıkmıcak anlamanıza gelmez çünkü yasak.
    Ama benim filmler tam siyah değil orta açıklıkta ve polislerin dikkatini çekmiyor zannerdesem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkma

LİNKTEKİ ARABA TAM APAÇİ İŞİ OLMUŞ. CAMLAR SİYAH OLSUN SORUN YOKTA. ADAM HERYERE BİŞEY TAKMIŞ.

fazla takmış ya o kadarda abartılı Evet. Bu arada film cam tabikide yasak
  • Peki arkadaşlar birde kendinden siyah camlar var yanlış duyumlar almış olabilirim camlar sonradan lazer ile karartılabiliyormuş ve buna polisler bir şey diyemiyormuş veya demiyormuş bunun aslı varmı gerçekten varsa bunuda acaba ruhsata işletmek gerekiyormu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnarKin

Peki arkadaşlar birde kendinden siyah camlar var yanlış duyumlar almış olabilirim camlar sonradan lazer ile karartılabiliyormuş ve buna polisler bir şey diyemiyormuş veya demiyormuş bunun aslı varmı gerçekten varsa bunuda acaba ruhsata işletmek gerekiyormu ?

Evet fabrika çıkışlı karartılmış camlar vardır Jip lerde.
    Bunlarda genelde sadece arkalarda olur.
    Bu da yasaktır normalde ama polis ve muaene istasyonları hiç bi sorun olmuyor.
    Eğer sen camlarını lazerle karartmak istiyosan bunuda İstanbul'da yapan bi yer var yanlız çok pahalı bir işlemdir filme göre.
  • Fotoğraftaki araba büyük potansiyel. İst Anadolu Yakası'ndaki hemen her çevirmede, amaç farklı bir şey değilse, alırlar bu aracı.

Cam filmini ruhsata işletirseniz problem yok. Misal, güneş ışığına alerjiniz olduğuyla ilgili doktor raporunuz varsa belirli bir dereceye kadar film yaptırabilirsiniz. Onun dışında yasaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.