Bildirim
camlarin yaglanmasi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Cam filtrelerinden kaynaklanıyor.Söktürüp baktırın.YA temizlenir ya da yenisiyle değişir.Pahalıl birşey değil zaten. -
Yağlanmak derken? Camin yüzeyi buğu gibimi yağlanıyor yoksa camı açıp kapatınca alttan cama yağmı bulaşıyor -
bug gibi sangi camda buhar var -
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Cam filtrelerinden kaynaklanıyor.Söktürüp baktırın.YA temizlenir ya da yenisiyle değişir.Pahalıl birşey değil zaten.
cam filtiri derken anlamadim -
quote:
Orijinalden alıntı: elsad
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Cam filtrelerinden kaynaklanıyor.Söktürüp baktırın.YA temizlenir ya da yenisiyle değişir.Pahalıl birşey değil zaten.
cam filtiri derken anlamadim
bendede aynı sorun var. arkadaş cam filtresi derken cam fitilinimi kastetti acaba? -
araç içerisinde koku veya konsol için silikonlu sprey felan kullanıyormusunuz? Özellikle aşağıdaki gibi kokular yağlanma yapabiliyorlar.
http://www.hepsiburada.com/Liste/air-space-japon-gulu-hava-yenileyici-koku-840915/ProductDetails.aspx?productId=otm840915&categoryId=26029
http://www.hepsiburada.com/Liste/glade-kalorifer-kokusu-11-hediyeli/ProductDetails.aspx?productId=otctn1007046&categoryId=26029
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 17 Ağustos 2010; 12:46:20 >
-
hayir hic bir dey kullanmiyorum ben saniyorum ki bu antifirizin buharidi otomobilin salonuna veriyor ama yinede bilemem ne is -
arkadaşlar cam fitili olacak o.Oruç kafayla ne yazdığımın farkına varmamışım.Kusuruma bakmayın
Cam fitilini kontrol ettirin sanayide.Yüksek ihtimal ondan kaynaklanıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X