Şimdi Ara

Camp (2013-) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1x05

guzel bolumdu dizi sardı eğlenceli. bu arada Chole

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyici kitlesi baya az sanırım şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzzles

İzleyici kitlesi baya az sanırım şu an

Forumda takipçisi çok az fakat dizimagdeki forumu bayağı aktif. Bence çok güzel dizi tam yaz dizisi.

• Güzel dizi kafa yormadan izle çoğu zaman alt yazıyı bile okumuyorum
  • Tek kelimeyle harika bir dizi ve harika bir bolum.

• Türü sevenler için kaçırılmayacak bir dizi.Karmaşık diyaloglar vs yok ,insan ilişkileri eğlenceli ve biraz da dramatik bir biçimde anlatılıyor.
  • pek izleyen yok herhalde.
  • Yeni bölüm çıktı altyazı bekleniyor

• çok güzel yaz dizisi yapıyorlar, keşke her yaz devam ettirseler.
  • yamulmuyorsam dizi 2. sezon onayını almış, gelecek yazı beklemeye devam.
  • dizi rahat bir yaz dizisi eğlenceli Türkiye de var mı acaba gününü dolu dolu geçirbileceğin doğa deniz birleştği bir kamp
  • Evet 2. Sezon onayını almış önümüzdeki yaz 2. Sezon başlayacak.

• Çok güzel bir yaz dizisi mutlaka izleyin. Her bölüm üstüne koyuyorlar bu da çok önemli bir kriterdir benim için. Kaçırılmaması gerek.
  • Harika bir dizi. Harika bir son. Umarım gelecek yaz 2. sezonuyla devam eder. Ya da
    Roger kayak merkezi açıyor oradan devam etsin dizi kışın
    ama aynı karakterler olsun.

Bu arada son kez

Marina ve Chloe TAAAŞŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71212514 -- 13 Eylül 2013; 4:38:55 >
  • son bölüme bakmaya kıyamıyorum.
  • özleyeceğim bu kampı. bi yıl nasıl geçecek şimdi.
  • Dizi kendini; sıcak, samimi bir aile ortamı gibi sunuyor. Çocuklar Duymasın'dan alıştığımız Meltem'in sürekli ekran başındakileri eğitme eğilimi, her bölümde alınması gereken dersleri kaçırmamaya hevesli izleyici kitlesine empoze edilmeye çalışılıyor sanki.

Ancak bu dizide korkunç şeyler olduğu kesin.. Herhangi bir normallikten yoksun bir dizi. Empoze edilmeye çalışılan şey sanki çok başka şeyler..

Gay evlilikler. Hemen herkesin sex peşinde koşması. Genç karakterin (anne olan) yaşlı karaktere aşık olması ve o yaşlı annenin, sarhoş ve sürekli sex yapmak isteyen kadın tarafından o genç karakterle sex yapmaya zorlanması.. Aynı yaşlı annenin başka bir adamla sex yaparken 16 yaşında ki oğlu tarafından basılması ve bunun oldukça normal karşılanması. Çok iyi ve örnek alınması gereken karakter olarak gösterilen Sarah'nın, sevgilisini kolay bir şekilde aldatması ve bunun da başta ki küçük tepkilerden sonra normal karşılanmaya başlanması. ( Dizinin gidişatı bunu gösteriyor ). Hasta çocuğun sevdiği kız olması sebebiyle tarafımca '' Başrol Kız '' ilan edilen kızın başka bir çocukla çıkıp ayrıldıkan sonra hasta çocukla öpüşmesi ve hemen ardından ayrıldığı erkek arkadaşına gidip, '' Hey Greg, sanırım ben hamileyim. '' demesi.

Aga bu nedir ? Bu nasıl bir dizidir ? Bu dizi ben de dahil herkesi nasıl olurda, sıcak, izlenmesi gereken hoş bir dizi olarak kandırmayı başarabilir ?

Sakın ha siz de kanıp başlamayın. Hayatınızda görebileceğiniz en yozlaştırma amacı taşıyan şey için vaktinizi öldürmeyin.
    Düşünüyorum da bu TV dünyası gerçekten de çok korkunç emeller için kullanılan bir silahmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paardon -- 15 Eylül 2013; 1:54:30 >

• 2.sezon hakkında bilgisi olan var mı ?
  • mesajım bulunsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.