Şimdi Ara

Camtasia menu player açılmıyor!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten 3ds max dersleri indirdim içlerinde autorunla açılacak camtasia menu player var 2 kere tıklıyorum verdiği hata şu Invalid project file type... Closing the application . Çok uyuz edici birşey cd ye yazdım ordada açacakmış gibi oluyor ordada açılmıyor.İçindeki klasörlerdende ulaşılabiliyor vidolara ama böyle olmaması gerek nerede hata yapıyorum ben.

• Aynı sorun bendede var... ama malesef kimse ilgilemiyor. camtasia programı ile açıyorsunuz demişler ama olmuyor yada biz olduramıyoruz. full olarak İndirip kurduğum halde de açılmıyorsa, bizden bu kadar'mış demektir abi
  • Çözümü buldum kardeş.

- Camtasia Studio 8 programını indirip bilgisayarına kur. türkçe dil olması sana kalmış. ben tr ve full kullandım.
    - Sonra pro'da Araçlar > Stüdyo araçları > Camtasia Menu Maker'ı seç.
    - "Create a new... " olan en üstteki seçenekle ilerle 12 tane arka plan şablonu ekrana gelecek.
    çok önemli diil birtanesini seç ve
    - ileri yap ve sonra
    - "Add files"ı kullanarak bu hatayı aldığın yerdeki video klasörünün içindeki TÜM VİDEOLARI Seç ve aç de.
    - Şuan Sadece Projeyi oluşturuyorsun. -bu arada videoları seçtiğinde sıralamayı z'den a'ya yapıyor, onu istersen yandaki "Short By Name" gerek "Move Up" seçenekleriyle düzeltebilirsin.-
    - Sonra ileri diyerek projenin adını koy. Mesela ben "AUTOCAD_ETM_SET_CD1" yazdım orjinal adında değişiklik olmamasını istediğim için. ve
    - "Son" de
    .
    - Projeyi büyük ölçüde tamamladık.
    - Şimdi sıra düzenlemeye geldi.
    - Az önce tıkladığın butonun yine en başında "Edit Menu Properties" seçeneği bulunuyor ona tıklayıp değişiklikler ekleyebilirsin. "General" "Cursor" "List" "Content" gibi.. Ben "Cursor" üzerinde açılış ve kapanış seslerini bulamayınca internetten converterla indirip wav dosyasına getirdim ve sisteminin içindeki(yoktu orjinal kurulumunda) MenuMaker klasörüne attım ve ordan seçerek açılış kapanış seside ekledim.
    - Buraya ekleyebiliyormuyum bilmiyorum ama isteyen olursa onlarıda gönderirim.
    - Düzenlemeye devam edecek olursak,
    - "Content" üzerinden "Add Static Text" diyerek Başlık falan atayabilirsin. Ben Başlık olarak "LİSTE" yazıp sağdaki "Center"seçeneğiyle ortaladım ve altına bir tanede boş bir "Add Static Text" daha atayıp "Uygula" dedim. ve "Tamam" diyip çıktım ordan.
    - Üstte ekran üzerinde "Yardım" veya "Help" seçeneğinin tam aldında "Test Menu" diye bir seçenek var. Kaydedecek olursan ona tıklıyarak Projenin kaydetmeden önceki SoN HaLiNi görebilirsin.
    - Projeyi oluşturmak içinde "Çekiç" simgesine tıklayıp (Create Menu) ileri diyosun ve kaydedecek olduğun klasörü seçip (ben aynı yere kaydettim yine)
    - yine "İleri", "Tamam" diyip Oluşturmasını bekliyorsun.
    - Ve sonra sana aynı klasörden bir tane daha oluşturuyor. Artık önceki klasörle ilgili hiç birşeye ihtiyacın yok. Onu silebilirsin. Camtasia programını KESİNLİKLE KALDIRMAMAKSIZIN oluşturduğu klasörün içindeki yeni kısayolla istediğin şekilde istediğin klasöre taşıyarak açıp videolarını izleyebilirsin.

Bende çoktandır nasıl açılacağını bilemiyordum,
    Bu program meğer böyle açılıyormuş arkadaş..
    Muhtemelen sende de İzlemek istediğin şeyi ekleyen arkadaş kendi bilgisayarında bu şekilde eklemiş olsa gerek....

.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    adobe flash player !!!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.