Şimdi Ara

Çan çin çu dandik markalara paranızı kaptırmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi ne kadar çok üretim yapsada hala çindeki merdiven altı üretim yapan dandik çinli işletme zihniyetine sahip.
    Bu kafaylada hiçbirzaman dünya devi olamayacak gelip geçiçi bir rüzgar sadece. Eve tv box alacağım 2 gündr araştırıyorum.

Mi3 den sonra mi box s çıkartmış donanımları aynı . Ama mi 3 e güncellemeyi kesmiş . mi box s e 9 güncellemesi gelmiş. İnternette araştırdım herkesin cihazı donuyor kapatıp açma fişten çekmek zorunda kalıyor. Biraz daha araştırdım bu firmware dosyaları nereden iniyor diye herkes kaynağı belli olmayan linkler paylaşıyor.

EEe bu çan çin çunlu şirket neden kendi web sitesinden dosyaları paylaşmıyor sattığı ürünün arkasında durmuyor. Aynı şey telefonları içinde geçerliydi.

GEçen arakadaş telefonunu verdi android 9 yüklermisin dedi. 3 saat interneti hatim ettim resmi android 9 dosyasını bulamadım. Sadece twiiterdde bir kullaıcı googledrive linki vermiş. Bir tanede forumda bir kişi dosya paylaşmış. O dosyanın içine virüs gömmüş olabilirler o dosya son sürüm mü onuda bilemiyorum.... Changelogda yok. Kaynağı belli değil.
    ürüün bozulursa yedek parça yok tamirimi mümkün değil. Kullan sorun çıkarsa çöpe at mantığı.

Yani bu çançinçulara paranızı kaptırmayın milli servetimizi çöpe atmayın. Hemde psikolojinizi bozmayın...

40mp kameralı telefon yaptık derler .Lg ve samsungun 12mp telefonundan bulanık çeker. Bluetooth 5.0 var der ses aktarımı kalitesi digital olsa bile bozuktur. Ahizesi problemlidir. Bataryası 6 aya ölür. Kağıt üstünde 2k ekran var yazar ama güneşte yazıları zor görürsün çünkü polarize filtreden çalmışlardır. Yazılar siliktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 26 Ocak 2020; 17:30:21 >

• Haklısınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız
  • Tamam. 1500 liraya apple tv almaya gidiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısın vAlla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.