Şimdi Ara

[b]can't load library from memory[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım simgesine belgelerim simgesine ag baglantılarım simgesine denetim masası simgesine her tıklamamda bu uyarı geliyo....

windows onarım yaptırdım

/sfc scannow yaptirdim...

format atmadan giderilmesi gerekn bi hata... bilgisayar içerisinde ticari program yuklude...

can't load library from memory

bu hata neden kaynaklanır arkadaslar??

(remi değiştirdim )

acil yardım ve onerilerinizi bekliyorum arkadaslar??

simdiden tesekkur ederim yardımlarnız için...

• Casus yazılımlar bu tür olaylara sebebiyet veriyor. Spy taraması yaparsan, sorunun kalmayacktır..!
  • bence ramden kaynaklanıyordur almıs oldugun ramın frekansları uyumsuz olabılır anakartına anakartın deslekledıgı frekansla almıs oldugun ramın frekanslarına bır bak derım
  • ramlerin ikiside 512 ddr400 luklerden

ayrica nod32 fixlisi kurulu bilgisayarda... ??

spyları silmiyomu acaba??

windowsda dll eksikliklerini giderici bi program biliyomusunuz??
  • dostum ozman antıvurus programından kaynaklanıyor zaten bak ben nod 32 egıtımen gıttım yanı sadece o degıl butun antıvruslerın nod32 de syware.firewall,falan yok o yuzden kesın sılmıyor sana onerım karspersky kur sıstemıne sılmedık dosya bırakmaz
  • Spyware, adware ile temizlik yapman gerekiyor..!
  • okan hocam once kaspersky yukluydu geldiginde... benim dusuncem artık kasperskynın harbiden silmedigi dll kalmamış... acaba bildiginiz dll duzenleyici program varmi?? optimizer felan varmı soyle saglam bildiginiz???
  • hocam karsperkyle alakalı degıldır dll duzenlıyıcısıde senın ısıne yaramaz bence sorun senın karsperskyı remove eddıkten sonrakı asamada sanırım bunun cozumude sistemi geri yuklemek bak acronıs dıye bır program var dostum sıstemın ımagenı alıyor sonra bır sorun oldugunda tekar almıs oldugun ımage gerı donduruyor bunu kur sıstemın ımagenı al bunlardan oncede kesısn bır format at bence temız olur attıktan sonra acronısle ımage alırsın bırde karspersky kurdunmu cok ıyı olur baktın ılerde bır sorunla karsılastın almıs oldugun ımage gerı donersın hem bu ıslem oyle tekrar wındows kurma gıbı saatlerı almaz 20 dakıkada drıverlerın dahıl kurulmus olur
  • :( icinde ticari program olmassa aslinda ben o bilgisayari biliyorumda :))

ticari programdan dolayi elim kolum bagli... virusden dolayi kaynaklandigina emin oldum artik... mydoom diye bi virus... kasperskyde nodda silmedi... virus kuluckaya yatmış sanki 18 gun sonra tum donanim gider diye msj cıkıyo şimdi :))

virus hoşuma gitti bu arada :)) isteyen varsa gondereyim hemen :))
  • f-secureyı dene bıde oda olmazsa programın yedegını al ve hemen formatla alamıyorsan yedegını acronıs progrmaını bul ve ımage al sonra formatla ardından ımage la yenıden kur butun ayarların yenıden eskı halıne gelır programlarda dagıl ama ondan sonra hemen bır antıtojen yukle bıde system mechanıg 7.0 denedınmı hocam
  • okan hoca saol sistem mechanic yedi :)

dll duzeldi :) ama yine virus silinmedi...
  • onemlı degıl hocam ama vıruse bısey yapamadık o canımı sıktı aslında ben bır bakayım yıne bır sey olursa ben buralardayım haa hocam su acronısıde yabana atma cok ıyı program
  • acroniside daha inmedi :)) cracki varmi acaba??? buyuk ihtimal trialdir bu inen.. emuleden buldum belki cracklidir gerci.. diger image işlemlerimde kullanabilirim tekrar saolasin hocam...
  • hocam ayıp oluyo ama emule falan bunlar guvenlık acıklarıdır sonra nerden bulastu bu vırusler deme hocam tavsıyem bu tur payasım programlarını kullanmaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.