Şimdi Ara

Cana:'GS taraftarına bir iyilik yapacağım!' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Her ikiside Türkiye' yi temsil ediyor. İkiside geçecek inşallah.
  • Ya bu cananın işi gücü yokmu sabah akşam röportaj yapıyor herif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sçsö

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: Luis Figo

quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Konuyu okumadım , başlığa göre yorumum ; EĞER BİR İYİLİK YAPACAKSA KENDI KALESİNE 3-4 GOL ATSIN + KIRMIZI KART GÖRSÜN . Ancak iyiliği böyle yapar

mobildeyim galatasaraylımısın fenerlimi ? Bunu yazmandaki sebebi anlayamadım ?

Ben Kürt bir babanın , Fanatik GalataSaray'lı oğluyum ve Türkiye Cumhuriyet'inde yaşıyorum. Fenerbahçe dahil , avrupada hangi Türk takımımız yabancı (ki ben onlara Haçlılar diyorum ) bir takımla maç yapıyorsa , kayıtsız şartsız destek veriyorum...

Cana'da bir iyilik yapmak istiyorsa , kendi takımına zarar versin.Böylelikle GalataSaray'a ve Türk Millet'ine iyi bir iyilik yapmış olur

Not : Burada uzatmadan , direkt Türk'üm ve yerli takımlarımızı desteklerim derdim ama Türk olmadığımdan - ki ümmetçi , Osmanlı aşığı bir Kürt 'üm...Ne kadar Kürt derseniz artık - biraz uzatarak yazdım ırkımı inkâr etmemek için , Cana'nın iyiliğini bu şeklide temenni ederim ben .

Kusura bakmada en iyi kürt......

Şaka yaptım ciddiye alma. Senin gibi kürte eyvallah başımızın üzerinde yerin var. Öyle bir ortam varki türk olan herkes vatan millet sevgisi patlaması yaşıyor sanki.

Türk'ün T'si büyük...Bari buna biraz saygılı olun...Şimdi bazı sivriler cıkar bu kadar önemli bu der...Ama şunu bilinki yozlaşma böyle küçük şeylerden başlıyor işte...

•  Cana:'GS taraftarına bir iyilik yapacağım!'

• Bir ara içindeki kızgınlığı bastırmak için feneri Galatasaray'a karşı övmüştü ya, şimdi de onun pişmanlığıyla gönül almaya çalışıyor kaç zamandır...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.