ne çok bilgisayar müh kazanan varya :) geomatik müh. ler nerede?
Bu arada yorumlara bakınca insan daha da fazla seviyor çomüyü
Başka pc müh yokmu lan :D
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
yurt ücretleri hakkında bilgi verebilirmisiniz.. hemen gidip yurt araması gerekir mi kuzenimin? dolluyor mu çabucak ?
UP
Ben de varım. ÇOMÜ - Matematik.
bu yıl bitirdim okul öncesi öğretmenliğini sorunuz varsa yazabilirsiniz. ben çok bilgi aramıştım forumlarda ama bulamamıştım siz yaşamayın aynı şeyleri =)
quote:
Orijinalden alıntı: jasminblack
bu yıl bitirdim okul öncesi öğretmenliğini sorunuz varsa yazabilirsiniz. ben çok bilgi aramıştım forumlarda ama bulamamıştım siz yaşamayın aynı şeyleri =)
Mağaza olarak neler var? Zara, Bershka filan olacağını sanmıyorum?
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
ah bende çok aradım o mağazaları ama maalesef :D koton, mavi, rodi, yards, de facto, lcw var en genel =)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
quote:
ah bende çok aradım o mağazaları ama maalesef :D koton, mavi, rodi, yards, de facto, lcw var en genel =)
olsun bunada şükür
Ben de RTS kazandım bu sene. Var mı başka rts kazanan gidince bir tanışalım.
bende çanakkale teknik bilimler myo inşaat teknolojisi 2. öğretim im arkadaslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme