Şimdi Ara

ÇANAKKALE'DE ÖĞRENCİ OLMAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: couper41

quote:

Orijinalden alıntı: miroslavs

Bir Çanakkale olarak söyleyeyim tam öğrenci şehri. Fakat iibf düşünüyorsan o Biga ilçesinde, yeri iyi değil yani

Hocam iibf noluyor bilmiyorum. Mühendislik düşünüyorum ben

İktisadi idari bilimler Fakültesi oluyor. Mühendislikse terzioğlu Kampüsü içinde o. Çanakkale'de yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: couper41

quote:

Bir Çanakkale olarak söyleyeyim tam öğrenci şehri. Fakat iibf düşünüyorsan o Biga ilçesinde, yeri iyi değil yani

Hocam iibf noluyor bilmiyorum. Mühendislik düşünüyorum ben

İktisadi idari bilimler Fakültesi oluyor. Mühendislikse terzioğlu Kampüsü içinde o. Çanakkale'de yani.

Cok sağolun hocam umarım tutarda gelirim Çanakkaleye:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • couper41 C kullanıcısına yanıt
    Hocam benim akrabalarım oturuyor Çanakkale'de, ben de Tekirdağ'dayım. Okul yurt kampüs hakkında bilgi veremem ama bana kalırsa Çanakkale, İzmir ile kıyaslanabilecek durumda olan bir şehirdir. Bulunmayı en sevdiğim şehir hatta. Deniz, kordon, kordondaki cafeler barlar, iklim, gece hayatı her şeyiyle çok ideal bir şehirdir. Eğer düşündüğünüz bölüm buradaysa ve gelmeyi düşünüyorsanız kesinlikle öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Hocam benim akrabalarım oturuyor Çanakkale'de, ben de Tekirdağ'dayım. Okul yurt kampüs hakkında bilgi veremem ama bana kalırsa Çanakkale, İzmir ile kıyaslanabilecek durumda olan bir şehirdir. Bulunmayı en sevdiğim şehir hatta. Deniz, kordon, kordondaki cafeler barlar, iklim, gece hayatı her şeyiyle çok ideal bir şehirdir. Eğer düşündüğünüz bölüm buradaysa ve gelmeyi düşünüyorsanız kesinlikle öneririm.

Oh hocam içimi o kadar rahatlattiniz ki cok sağolun :) okumak istediğim orada tutuyor sadece guzel il olarak digerleri hep doğuda o yuzden pek istemiyorum. Birde kocaeliye en yakın orası tabii bu da göz önünde

• couper41 C kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bırakın doğudaki illeri, batıdaki illerin çok büyük çoğunluğu Çanakkale'nin yanına yaklaşamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sajuuk

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Bırakın doğudaki illeri, batıdaki illerin çok büyük çoğunluğu Çanakkale'nin yanına yaklaşamaz.

Eyvallah hocam cok büyük yardımcı oldunuz co sağolun. Batıdan uzaklaşmak istemiyorum malum ülke durumu ve oradaki illerim olanak yetersizliği bakımından. Çanakkale candır beklesin beni Çanakkale diyorum o halde

• İzmir'de okumama rağmen Bir Çanakkaleli olarak Çanakkale benim gözümde küçük İzmir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miroslavs M kullanıcısına yanıt
    Oo bu yorumlar süper:) bir izmir aşığı olarak cok güzel sağolun:)))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.