Şimdi Ara

Çanakkale Deniz Zaferi Anma Yürüyüşü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: CooL_JacK

quote:

Orjinalden alıntı: badblood1903

evet güzelmiş hangi serverda oldu

Rome

ah be bende romedeyim keşke gelseydim ama gitmesem bile çanakkale zaferine verilen önem bile yeter ban zati
  • Harikasınız...
  • OOO YABANCI UYRUKLU GAVURLAR HEPİMİZİN BI,OKUNU YESİN ADİ HERİFLER

ONLAR BÖLE Bİ ŞEY YAPSALAR BİZDEN KİMSE DOKUNMAZD

ŞEHİTLERİMİZ RUHLARI DA DÜN SİLKROADDAYDI

BINI INUTMAYIN :):):):)

HEPİNİZE SAYGI İLE EYİLİYORUM KARDEŞLERİMMM
  • Yenilen pehlivan güreşe doymazmış
    Yıllar önce hayatta yapamadıklarını bari oyunda becerebiliriz en azından kendimize gıcık ederiz diye uğraşmışlar işte
    Kendilerinin böyle toplanacak bi günü bile yok şu eventler olmasa
  • YA BEN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA DOWNHANGDA YABANCI BİR THİEFE YAKLAŞIK 50 60 TÜRK HUNTER I DÜŞÜYORDU BENDE RESİM ATTIM BAKIN BENİM TOPİCTE DUVARIN KENARINA YAPIŞMIŞLAR KAÇ KİŞİ BEKLYİOR ÇIKSIN DİYE AMA ŞUNU SÖYLİM MZIRAĞIMIN TADINA BAKAN OLDU BAYA ELİMDEN GELDİĞİNCE ÖLDÜRDÜM
  • Ewt çok güzel bi görüntü oluşmuş aynı olaylar Olympusdada gerçekleşti yabancılar aynı seyı bızede yaptılar ama bunlara monster sc leri veren ise bir türktü
  • tek kelimeyle süpppppppppppppppppppppppppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olağan üstü keske ben bilip katılsaydımmmmmmmmmmmmmm devamını dilerim saolun boyle bir geceyi bizimle paylas tıgınız için saolun
  • tek kelime süper olmuş.ortam güsel yani
  • tebrik ederim gençler çok güzel bir olay yapmışsınız bravo

"Ne mutlu Türk'üm diyene"
  • yaw BaBel de böyle guildler yok türk olarak hic görmedim ora kasıyodum keske gelseymisim nick:semih3
  • Alps dede yapildi...O kadar kalabalıktıki Pc kasmaya başladi ama gevurlar genew yapcagini yapti o kadar türkün içinde mosnter actilar Sora katliam ^^
  • güzel bir çalışma.. teşekkür ederiz
  • ne kadarda monster scrol açsalar sonuçta biz yapacağımızı yaptık ulaştık ölenler hemen geldiler geri hunter thief war dada ezdik
  • süpermiş
  • ROMEDEMİYDİ GREECE DE DEGİLMİ YAW
  • Süper
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.