Yenilen pehlivan güreşe doymazmış Yıllar önce hayatta yapamadıklarını bari oyunda becerebiliriz en azından kendimize gıcık ederiz diye uğraşmışlar işte Kendilerinin böyle toplanacak bi günü bile yok şu eventler olmasa
YA BEN GÖRDÜĞÜM KADARIYLA DOWNHANGDA YABANCI BİR THİEFE YAKLAŞIK 50 60 TÜRK HUNTER I DÜŞÜYORDU BENDE RESİM ATTIM BAKIN BENİM TOPİCTE DUVARIN KENARINA YAPIŞMIŞLAR KAÇ KİŞİ BEKLYİOR ÇIKSIN DİYE AMA ŞUNU SÖYLİM MZIRAĞIMIN TADINA BAKAN OLDU BAYA ELİMDEN GELDİĞİNCE ÖLDÜRDÜM
Ewt çok güzel bi görüntü oluşmuş aynı olaylar Olympusdada gerçekleşti yabancılar aynı seyı bızede yaptılar ama bunlara monster sc leri veren ise bir türktü
tek kelimeyle süpppppppppppppppppppppppppppppppppppperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr olağan üstü keske ben bilip katılsaydımmmmmmmmmmmmmm devamını dilerim saolun boyle bir geceyi bizimle paylas tıgınız için saolun
tek kelime süper olmuş.ortam güsel yani
tebrik ederim gençler çok güzel bir olay yapmışsınız bravo
"Ne mutlu Türk'üm diyene"
yaw BaBel de böyle guildler yok türk olarak hic görmedim ora kasıyodum keske gelseymisim nick:semih3
Alps dede yapildi...O kadar kalabalıktıki Pc kasmaya başladi ama gevurlar genew yapcagini yapti o kadar türkün içinde mosnter actilar Sora katliam ^^
güzel bir çalışma.. teşekkür ederiz
ne kadarda monster scrol açsalar sonuçta biz yapacağımızı yaptık ulaştık ölenler hemen geldiler geri hunter thief war dada ezdik
süpermiş
ROMEDEMİYDİ GREECE DE DEGİLMİ YAW
Süper
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme