Şimdi Ara

çanakkale feribotları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, lapseki gelibolu arabalı feribotları ile ilgili, birden fazla firmaya ait seferler var sanırım, lapsekiden geliboluya geçerken gestaş firmasına ait 35 tl ücret ödemiştim, aynı gün içinde tekrar dönüş yaptım ve ücretsiz olarak geliboludan lapsekiye dönüş yaptım buraya kadar sıkıntı yok :),geliboludan lapsekiye dönerken, oradaki bir arkadaş, aynı gün geri döndüğümü bilmeden 5 tl ye bilet olduğunu söyledi.. böyle bir firma var mı nasıl oluyor bu iş..

• Annemin memleketi oldugu icin defalarca geliboluya gittim 5 yl ye bilet duymadim bir yanlislik var. 5 tl ye kim tasiyormus o kadar yolu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wowturkey.com
    Çanakkale Boğazı'nda Özel Sektöre Ait Araba Vapuru Hatları
    http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=50319&start=20

konu biraz eski ama içerik güncel. Gelibolu / Çardak arası geçişte her sene 4 5 kere kullanırız. bugünün net fiyatı nedir bilemem ama gestaşla yarı yarıya fark olduğu kesin.
  • dostum öyle bir bilet yok
    çanakkale lapseki çardaklıyım yani özel feribotlar direk benim köye gecer
    lapsekiden gestas çardaktan özel feribotlar kalkar ikisininde fiyatları aynıdır belki 1-2 tl oynar aralarında

gestasın tek avantajı 24 saat içinde gidiş dönüş bileti alabilmendir
    çardak gelibolu arası çalısan özel feribotlarda bu olay yok

gestaş dan gidiş dönüş bilet alırken kesinlikle söylemen gerek, plakanı yazıyor yoksa aldıgın bilet geri dönüşünde gecersiz sayılıyor

bende bunu iki sene önce ögrendim zamanında okadar gidip geldik hep boşa fazladan para vermişik

edit : yukarda arkadasın paylastıgı linkte kamyon ve otobüslerden bahsediyor yani binek araclarda gestas ile özel feribot arasında fark yok denılecek kadar az 1-2 tl gibi birseydi
    gerçi gecen sene ikisinin arasnda hiç fark yoktu gözleri acıldı paraya doydu onlarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_MuKa -- 28 Nisan 2017; 14:43:12 >

• trojana T kullanıcısına yanıt
    5 tl girişte belediye için ücret aldılar feribota binerkende 30 tl. 35 e gelmiş oldu yani, benim duydyuğum 5 tl belediyenin kestiği ücretmiş :)
  • teşekkürler...
  • kerem03 kullanıcısına yanıt
    O zaman tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EDREMİT KÖRFEZ HAVALİMANI
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Binmeden yakında bir yerde midye tava yiyin mis gibi taze.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.