Şimdi Ara

Çanakkale mi Eskişehir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
5.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Çanakkale mi Eskişehir mi?

(En Son Oy Tarihi: 21.8.2023)
Giriş
    Ortam filan güzel ama memurlara göre değil.
    Üniversiteden sonra İzmir yada Bursa'da yaşamak istiyorum.
    Çanakkale ve Eskişehir çok garip bir ikilem olmuş.
    Ne desem bilemedim.
    Ben olsam sanırım Eskişehir'i seçerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    WhiteCorpuscle W kullanıcısına yanıt
    benimde pek gece hayatım yok zaten hocam 2 yıldır eskişehirdeyim gece klüplerinin önünden geçmedim ha eskişehir barlar sokağı güzel ama benzeri çanakkaledede varmış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baba03 -- 14 Ağustos 2015; 14:15:47 >
  • Ben çanakkale derdim

• quote:

Orijinalden alıntı: baba03

oh be sonunda biri çanakkale dedi :) merkezde kalcam ve okucam yakın bi ilçeyede haftanın 2 günü çalışmaya gitcem ama ev merkezde olacak.

Ben de çanakkale diyorum 2-3 senede bir giderim. Ulaşım masrafın olmaz her yer yürüme mesafesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Çanakkale düşünüyorum... DGS'den, Biga İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi nin oldugu yer kötü diyorlar...Merkeze uzaklığı ne kadar bilen var mı? dedikleri kadar kötü mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsRaRenGiZ41 -- 14 Ağustos 2015; 14:40:24 >
  • EsRaRenGiZ41 kullanıcısına yanıt
    google maps 94 km diyor merkeze biraz uzak ben hiç gitmedim ama güzel yeşil bi yere benziyor
  • baba03 kullanıcısına yanıt
    En iyisi bir gidip görmek galiba Sadece kötü yorumlara bakıpta iş yapmayayım o zaman..
  • Eskişehir tabikide manyakmısın. Varmı eses kadar rahatı. Sabahın 10 unda geçen kalabak su seslerini bile seviyorum bu şehirden kopulmaz nabıcaksın çanakkalede kal eseste
  • Tabiki çanakkale diğeri adı üstüne eski şehir .s .s .s
  • Bir çanakkaleli olarak kesinlikle çanakkale diyorum.Özellikle türkiyede gündemde olan siyasi veya başka konularda oluşan tüm sıkıntılardan arınmış bir şehirdir burası.Yaşayan bilir.Suriyeliler bile daha tam anlamıyla keşfedemedi.Denizi desen 10 numara.İnsanı laik ve çağdaş.Gezilecek yerler var.Sıkıntı yaşamazsın hiç bir açıdan.Sadece esnaflarının bir kısmı çok çakal onlara dikkat et.Eskişehirde güzeldir illa ona bir şey demiyorum ama Çanakkale bir başkadır be abi.İnan gelirsen eğer bu değişikliği büyük anlamda farkedeceksin.
  • Dogma buyeme istanbulluyum yazlari canakkaleye gelirim.Hic dusunmeden canakkaleyi tercih et dostum.

• özel karakter koymuyorum kullanıcısına yanıt
    Yaşayacağım şehirde aradığım bütün özellikleri saymışsın hocam :D evet esnafının kötü olduğunu başka yerlerde de okudum ama tek kusuruda o olsun. Çok sağol hocam cevapladığın için.
  • Değerli Buyukşehir Belediye Başkanımız Yılmaz Buyukerşan sayesinde artık bizim de denizimiz var kardeşim. Eskişehir ucuzdur hemde çok ucuz 5 tl'ye çok güzel doyarsın hatta çok yemekten hazımsızlık bile çekersin. Sonra Eskişehir'de ulaşım kolaydır. İstediğin heryere yuruyerek gidebilirsin tabi merkezde eğer mahallelere veya kampuslere gitmek istersen tek ulaşım aracı ile gidebilirsin. Burada kimse birbirine karışmaz yok o oruç tutmuyormuş yok bu mini etek filan giyiyormuş bu tür şeyler burada olmaz herkes ozgurdur. Dediğim gibi ucuzdur esnafları kazıklama düşüncesi içinde değildir. İşten okuldan sıkılınca adalarda içeceğin 3 liralık çay seni butun derdinden tasandan uzaklaştıracaktır. Haaa bak unutuyordum az daha burası çok soğuktur öyle ki gozunden yaş gelir oturup ağlarsın mecazi anlamda falan demiyorum haa.

• Eskişehirde yaşıyorum Çanakkale diyorum. Deniz olmayan yer boğucu geliyor bana.
  • Deniz olan yer her zaman guzeldir. Gece hayati eglence gurultu kalabalik vs dersen eskisehir.

Deniz sessizlik guzellik manzara vs sakin bir hayat dersen canakkale kesinlikle.

Ben eskisehir dedim ama canakkale daha iyi.

• Konya

• Eskişehirli olup Çanakkale'de iki yıl okuyup memleketime geri dönmüş biri olarak kesinlikle Çanakkale derim. Burnumda tütüyor Çanakkale Eylül'de gideceğim inşallah.
  • IIOnlyForYouII kullanıcısına yanıt
    iki şehirde de yaşamış olduğun için görüşün benim için önemli sağolasın hocam.
  • bosver napacan canakkaleyi? guzelim eskisehir varken. hem duzenini bozmana gerek yok bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çömü'de okuyan arkadaşım yapacak pek bir şey yok diyordu. Yatay geçişle Anadolu üniye geldi.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.