Şimdi Ara

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni nasıl bilirsiniz?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
45.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fitfit

Bir şey soracağım. Terzioğlu kampüsü ve Anafartalar kampüsü birbirine ne kadar uzaklıkta? Google'da yazınca aynı yerin fotoğrafları çıkıyor. Acaba ikisi yan yana mı? Ama başka yerlerde de farklı gösteriyor. Acil cevap lütfen :D Yoksa kafayı yicem yakında :DD

Yanlış hatırlamıyorsam Anafartalar kampüsü Merkez de olan kampüs. Terzioğlu Kampüsü İzmir yolunda. yürüme mesafesi 1 saat falan vardır heralde. Otobüsle 20 dk falan çok oldu ben okuyalı orada 2007 yılında Jeoloji okudum 2008 de bıraktım. 2009 da Makine Kazandım. Şimdi de EEM kazandım
  • Bilmeyen adam ilk bir hafta hasta olur. Ben yaşadım çok rüzgarı var 2 hafta yurttan çıkamadım. Kepez tarafıda güzeldir bahar şenlikleri kepezde olur eğer değişmediyse. Ama küçük güzel şehir.. Şehrin ortasından bir nehir akar çok mest eder insanları..
  • kazandım okudum bitirdim ve çanakkale aşığıyım. zaman ne çabuk geçiyor dört yıl önce açmışım konuyu =) ayrıca hortlatmışsınız konumu hehe =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasminblack

kazandım okudum bitirdim ve çanakkale aşığıyım. zaman ne çabuk geçiyor dört yıl önce açmışım konuyu =) ayrıca hortlatmışsınız konumu hehe =)

2 sene önce konuşmuştuk sanırım,benimde 2 yıl kaldı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

quote:

kazandım okudum bitirdim ve çanakkale aşığıyım. zaman ne çabuk geçiyor dört yıl önce açmışım konuyu =) ayrıca hortlatmışsınız konumu hehe =)

2 sene önce konuşmuştuk sanırım,benimde 2 yıl kaldı bakalım

hatırlıyorum =)) keyfini çıkar ben çok özlüyorum şimdiden =)
  • Forum sitesi açılmıştır.

Çomü Forum :www.comuforum.com
  • Konuyu diriltelim bakalım Eğitim Fakültesi nasıldır? Sosyal Etkinler olur mu? Eğitimi nasıl? Ben dışarıda gezmek istemiyorum üniversite aktif olsun yeter. Sözlüklerde hakkında pek iyi şeyler okumadım çünkü
  • Eğitim fakültesi çarşıda kordona yakın diğerlerinden farklı olarak.Sosyal açıdan uniyi bilmem ama şehir pek iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bilgisayar mühendisliği nasıldır? ben çomü ve sakarya üniversitesi (bilgisayar mühendisliği ikiside)arasında kaldım. bilgisi olan yardım
  • biga kampüsü çanakkalenin dışındamı
  • çanakkale güzel bi şehir sessiz sakin. öğrenciler şenlendiriyo ortam yaptığınız sürece asla sıkılmazsınız. ben çok özlüyorum kaleyi. ama eğitim olarak bence bilgisayar mühendisliğinde sakarya daha iyidir sonuçta itüden ayrılma. biga çanakkalenin ilçesi bence yazma. eğitim fakültesi küçük, liseden bozma bi kampüs ama merkezde. sıkıldın mı at kendini kordona. nasıl özlüyorum anlatamam :(
  • Merhaba arkadaşlar.. Ben de bu sene Çanakkale radyo sinema tvye gelmeyi düsünüyorum.. Kocaeli ve Çanakkale arasında kaldım.. Hangisini öneriyorsunuz?
  • arkadaşlar ben iibf çanakkale düsünüyorum nasıl sizce hocalar falan üniversite güzel mi? ne düsüünüyosunuz bi yardımcı olursanız makbule geçer
  • Ön lisan okucam çanakkale'de ders geçme sistemi nedir?çan sistemi varmı ?

• Eğitim fakültesi hocaları nasıl? Zorluyorlar mı dersi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilooo

Merhaba arkadaşlar.. Ben de bu sene Çanakkale radyo sinema tvye gelmeyi düsünüyorum.. Kocaeli ve Çanakkale arasında kaldım.. Hangisini öneriyorsunuz?

küçük şehir diyosan çanakkale derim. boğazı yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulut57

arkadaşlar ben iibf çanakkale düsünüyorum nasıl sizce hocalar falan üniversite güzel mi? ne düsüünüyosunuz bi yardımcı olursanız makbule geçer

biga ilçesi.. bence yazma öğrenciler şikayetçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bysdf

Eğitim fakültesi hocaları nasıl? Zorluyorlar mı dersi?

eğitim mezunuyum.. bölüme göre değişir ama genel olarak sıkıntı değil
  • quote:

quote:

Not sistemi nedir?çan sistemi varmı?59alan kalıyomu?

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

quote:

quote:

Not sistemi nedir?çan sistemi varmı?59alan kalıyomu?

çan yok. ben mezun olduktan sonra not sistemi değişti diye duydum ne desem yalan olur şu an.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.