Şimdi Ara

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yolcuları? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Merkezi harika Çanakkalenin.En azından ben hayran kaldım diyebilirim.Devamlı esen (bence tatlı) bir rüzgarı var .Deniz yolu ile 3-4 saat.Otobüs ile yaklaşık 6 saat.

Benim arkadaş biga'da ve hiç iyi bahsetmiyor. Ama merkezi ben de gördüm ve gerçekten çok güzel. Özellikle hafif yüksek kesimlerde yüzünüze çarpan rüzgar, yeşilin bittiği noktada başlayan mavi... Müthiş bir güzellik.

Çanakkaleyi daha iyi tarif edemezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: mamad

quote:

Orijinalden alıntı: Knisath

Merkezi harika Çanakkalenin.En azından ben hayran kaldım diyebilirim.Devamlı esen (bence tatlı) bir rüzgarı var .Deniz yolu ile 3-4 saat.Otobüs ile yaklaşık 6 saat.

Benim arkadaş biga'da ve hiç iyi bahsetmiyor. Ama merkezi ben de gördüm ve gerçekten çok güzel. Özellikle hafif yüksek kesimlerde yüzünüze çarpan rüzgar, yeşilin bittiği noktada başlayan mavi... Müthiş bir güzellik.

bende lanet olsun ki bigadayım..arkadasın isim bölüm sınıf olarak neci merak ettim?bigayi yani idari bilimler fakultesini kazananlara yardımcı olabilirim soracakları konular hakkında...

• Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı .
  • ya bi grup filan kurulsa daha güzel olmaz mı??
  • ne gibi bi grup?
  • Bu arada Çanakkalede okuyacak arkadaşlar,ingilizce,rusça,italyanca vb yabacı dil kursları mevcut kayıtlar bir Ekimde bitiyor.Düşünen arkadaşların aklında olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterfa

ne gibi bi grup?

çanakkale onsekiz mart üniversitesi öğrencileri grubu gibi mesela... zaten okulun öğrenci forumu bile yok.
  • ya bu kadar kasmayın..hele bi gidin kaydolun.bi iki ay geçirin orda bunları düşünmeyeceksnz bile
  • hayır sonuçta bilgi paylaşımı vs. için lazım bence.. ben okulla ilgili bilgileri internette didikleye didikleye buldum :)
  • açılmış forum bir tane sevindim :)

yok mu başka çanakkale'ye giden? özellikle okul öncesi :D
  • kayıt tarihi ne zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: masterfa

kayıt tarihi ne zaman?

okulun sitesinden akademik takvime bak yazıyor. fakülten hangisi bilmiyorum.
  • Arkadaşlar kasmayın bu kadar yahu! Üniversite gençlerinden biri de artık sizsiniz. Biraz araştırmacı olun. Bırakın yavaş yavaş zevkini çıkara çıkara tanıyın. Ben de geçen sene Japonca öğretmenliğini kazanınca harıl harıl araştırmıştım. Çanakkale harika bir yer. Merkezden bahsediyorum tabi :) Çok seviceksiniz. Hem güvenli hemde gece hayatı gayet güzel Eğitim fakultesi ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz rahatlıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatred

Arkadaşlar kasmayın bu kadar yahu! Üniversite gençlerinden biri de artık sizsiniz. Biraz araştırmacı olun. Bırakın yavaş yavaş zevkini çıkara çıkara tanıyın. Ben de geçen sene Japonca öğretmenliğini kazanınca harıl harıl araştırmıştım. Çanakkale harika bir yer. Merkezden bahsediyorum tabi :) Çok seviceksiniz. Hem güvenli hemde gece hayatı gayet güzel Eğitim fakultesi ile ilgili sorularınızı sorabilirsiniz rahatlıkla

bir çanakkale sever daha .

Bu sene buradaki arkadaşlarla bir buluşalım donanma kafe'de

• Çanakkalede özel ve devlet yurtları ücretleri odalara göre ne kadardır? Bir de kyk yurdu ile üniversite yurdunun farklı olduğunu duydum, doğruysa üniversitenin yurdu nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fozdemir

Çanakkalede özel ve devlet yurtları ücretleri odalara göre ne kadardır? Bir de kyk yurdu ile üniversite yurdunun farklı olduğunu duydum, doğruysa üniversitenin yurdu nasıldır?

bunu ben de merak ediyorum ama hiçbiryerde bulamadım devlet yurdu bilgisi.
  • bigada yurtlar 3500-4000 lira civarı.kişi sayısı arttıkça 100lira gibi bi miktar azalıyor.çanakkale merkezi bilmiyorum.üniversite yurdundan kastın kyk sanırım.kyk da bildiğim kadarıyla odalarda 8 kişi kalıyorlar.odalarda priz vs. yok..cüzi bi miktar pahalı değil.
  • merhaba arkadaşlar bende bu yıl türk dili ve edebiyatını kazandım terzioğlu kampüsündeyim. kız devlet yurtlarının nasıl olduğunu bilen varsa braz bilgi verebilirmi bide terzioğlu kampüsüne özel yurtların yakınlığı hakkında bilginiz varmı
  • Hocam '11 için su ürünleri fak.a attık kapağı :) iki kişiyiz de ev fiyatları fln nedir durum =
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.