Şimdi Ara

Çanakkale PS3 Oyun Takas Grubu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
8
Favori
6.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba. elimdeki sadece birkaç kez oynanmış tertemiz god of war III'ü gta IV liberty city ile değiştirmek istiyorum. ilgilenen arkadaşlar lütfen mesaj atsın.
  • ok şu anda 5-6 kişi falanız herkesin belli bir takımı olacak ranked maçlar olacagı ıcın takımın o anki hali form durumlarıyla oynanacak mac sonucları burdan yada faceden bildirilecek ona göre puan durumu oluşturulacak sayımız çoğaladıkça alt lig falan kurulur düşme çıkma lig kupası falanda olur ben yabancılarla oynarken adamlar çok güzel organize ediyolardı bunları artı oynayanlar maçın yarısında çıkıp yada maç sonucunu farklı bildirme gibi olaylar yapmıyordu gerçi online oldugu için maç sonucunu kaydedebiliyosunda oyun oynadıgımızıunutmadan zevkli bieyler yapalım istiyorum inşallah olur herkes maçlarını zamanında oynar şu saatte online olucam uyarsa macımızı yapalım gıbısınden mesajları atar bırbırınede guzel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ascit

ok şu anda 5-6 kişi falanız herkesin belli bir takımı olacak ranked maçlar olacagı ıcın takımın o anki hali form durumlarıyla oynanacak mac sonucları burdan yada faceden bildirilecek ona göre puan durumu oluşturulacak sayımız çoğaladıkça alt lig falan kurulur düşme çıkma lig kupası falanda olur ben yabancılarla oynarken adamlar çok güzel organize ediyolardı bunları artı oynayanlar maçın yarısında çıkıp yada maç sonucunu farklı bildirme gibi olaylar yapmıyordu gerçi online oldugu için maç sonucunu kaydedebiliyosunda oyun oynadıgımızıunutmadan zevkli bieyler yapalım istiyorum inşallah olur herkes maçlarını zamanında oynar şu saatte online olucam uyarsa macımızı yapalım gıbısınden mesajları atar bırbırınede guzel olur

Ben de lige girebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: murrz2643

ben çanakkalede sürekli kalmıyorum ama beni de eklerseniz memnun olurum.
    bugün eagle18'le sorunsuz bir alışverişimiz oldu.

herkese iyi oyunlar.

Ekledim hocam.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murrz2643

ben çanakkalede sürekli kalmıyorum ama beni de eklerseniz memnun olurum.
    bugün eagle18'le sorunsuz bir alışverişimiz oldu.

herkese iyi oyunlar.

Ekledim hocam.

Eyvallah.
  • Çok temiz,kutulu,kitapçıklı.çiziksiz İnFamous2 Türkçe satıyorum.Burdan alıcı çıkarsa elden olur.Hem kargo parasını da ödemessiniz.PM
  • hocam benim nikişn yanına rage:anarchy edition ve dark souls da eklermisin satılık diye. sıfır hep bunlar
  • Cem ekle benide..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17jamal82

hocam benim nikişn yanına rage:anarchy edition ve dark souls da eklermisin satılık diye. sıfır hep bunlar

Ekledim hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ronaldinho:D

Cem ekle benide..

Hoşgeldin
  • hocam benim rage:anarchy edition silebilir misin? satıldı
  • arkadaşlar satılık Uncharted Drake's Fortune u olan var mı?
  • Arkadaşlar elimde kutulu kitapçıklı çiziksiz tertemiz 6 ps2 oyunu var.isteyen olursa bu oyunları 1 ps3 oyunuyla takas edebilirim.oyunlar:gta liberty city stories (poster şeklinde haritası da var),medal of honor frontline,timesplitters future perfect,smackdown vs raw 2010,urbz,judge dredd.
    http://forum.donanimhaber.com/m_58641237/mpage_1//tm.htm#58703252

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikideli13 -- 14 Mart 2012; 19:08:33 >
  • hocam benim rayman de satıldı sana zahmet bi silermisin nikin yanından :D
  • yeniden geldim arkadaslar...
  • Merhaba arkadaşlar.Kutulu.kitapçıklı.çiziksiz.sıfır ayarında Uncharted2 satıyorum.pm çanakkale içi elden olur.
  • Satılık 26 oyun posteri ve 6 ps2 oyunu toplam:35 tl.posterlerin listesi ilanımda.
  • selam. bende ç.kaledeyim
    battlefield için ne kadar istiyorsun_?
    bide dirty 3 ne kadar olur?
  • hocam tekrar slmlar dark souls satıldı benim. rica etsem nikin yanından silip, super street fighter 4 arcade edition yazarmısın?

merak edenler için link:

http://forum.donanimhaber.com/m_59124575/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59124575
  • Uncharted 3 satan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.