Şimdi Ara

Canavar gibi App yazmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. "Bu konuda efsaneyim, bütün gün app yazsam sıkılmam" diyen arkadaş bana özel mesajdan ulaşabilir mi? Konuya böyle girdiğime bakmayın, ciddiyim. Ayda ortalama 3-4 app çıkarabilecek bir ekip oluşturmaya çalışıyorum.
    Herkese iyi günler.

• Konu yanlış adreste farkındasın umarım. Kariyer.net gibi uzman kirala gibi yerlere bakmalsıın dhden personel bulunmaz. Ben mobil developerim de buradan personel arayan bir işletmeye başvurmam.
  • Konu güncel.
  • Güncel.
  • Uygulama yapıyorsanız şuna da bir el atın Allah rızası için, dört dörtlük bir uygulama kilitleyicisi bulamadım koca GooglePlay'de :)

https://forum.donanimhaber.com/ana-ekrani-kilitlemeyen-parmak-izi-kilit-uygulamasi--140338529

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skboga kullanıcısına yanıt
    fingersecurity diye Google play de arama yapabilirsin.

Konuya gelecek olursak, arkadaş madem ekip kurmak istiyorsun ama sen nesin? Ne biliyorsun? Bu zamana kadar hangi şirketlerde çalıştın, hangi projelerde yer aldın? Kendinle alakalı hiçbir bilgi vermiyorsun ve ekip arıyorsun gerçekten çok komik.

• quote:

Orijinalden alıntı: skboga

Uygulama yapıyorsanız şuna da bir el atın Allah rızası için, dört dörtlük bir uygulama kilitleyicisi bulamadım koca GooglePlay'de :)

https://forum.donanimhaber.com/ana-ekrani-kilitlemeyen-parmak-izi-kilit-uygulamasi--140338529
    Haha. Fikir güzel ama henüz yazmıyoruz :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirjoe

fingersecurity diye Google play de arama yapabilirsin.

Konuya gelecek olursak, arkadaş madem ekip kurmak istiyorsun ama sen nesin? Ne biliyorsun? Bu zamana kadar hangi şirketlerde çalıştın, hangi projelerde yer aldın? Kendinle alakalı hiçbir bilgi vermiyorsun ve ekip arıyorsun gerçekten çok komik.
    Dostum belki ayrıntıları özelden görüşmek istiyorumdur. Bunun için de kendimce sebeplerim vardır?

Mesela bana göre gerçekten hevesli birisi PM atıp sorardı sorduklarını.
  • En azından linkedin profilini yaz ki girip bakalım ve muhattap olmak için bir nedenimiz olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: sirjoe

En azından linkedin profilini yaz ki girip bakalım ve muhattap olmak için bir nedenimiz olsun.
    Kimseyi LinkedIn'den tanıyamazsın.
    İstekli bir takım arkadaşı arıyorum. Benden önce kendine güvenmeli. Sermayemiz yüksek değil. Yazılım kısmını ortak yürütme planındayım. Yaşadığım yer İzmir. Ayrıntıları özel mesajdan konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-288644A72 -- 21 Ekim 2019; 20:19:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.