Şimdi Ara

CanceL MU ONLİNE 97d+ 100 EXP 14.02.2015 'de AÇILDI BULGAR SERVERI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Web : CanceLMuOnline

Server ÖZELİKLERİ

Server info
    - Server Name: .:CnLMu
    - Version: 97d+99i
    - Server is from : Varna,Bulgaria
    - Experience: 100
    - Item drop: 50%
    - Monster HP: 90%
    - Points per level: 5/7
    - Maximum Points: 32 767
    - Reset: from site
    - Level reset : 350
    - Resets Stats : BK:450 ELF/SM:550 MG:570
    - Maximum resets: 80
    - Max level: 350
    - Level for create Guild : 300
    - PK Clear: from site or /clearpk
    Opportunities for success:
    - Jewel Of Soul success: 65%
    - Jewel Of Soul success + Luck: 70%
    - Jewel Of Life success: 60%
    - Item +10 success: 70%
    - Item +11 success: 65%

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuSKeTeR -- 16 Şubat 2015; 15:30:58 >

• Bu Bulgarlar neden hep 97d açıyor onların memlekete sanırım seni sürümler gitmemiş sanırım
  • Darksteam sahipleri bulgar oldugundan Arkadaş oradan bakip burada paylasiyor
  • maksat halkımız 97d oynasın hic yoktan guzel server kuruyorlar :)
  • MuSKeTeR kullanıcısına yanıt
    Saçma sapan konusmayiniz Bulgarlar 97d acar dedik ama acilan cogu 97d darksteam 2 spot eklemekten baska bisi yapilmiyor , piyasada gordugun 97d lerin %90 darksteam /serverinfo veya /info ederek gorebilirsiniz herneyse sunucuyu sunucu yapan oyuncu sayisidir cancelmu 10 11 minumum 1 ay demez darksteam server kurmayi ogrnenen adam hemen server acar 3 gun sonrada kapatir kolay gelsin sana

Örnek: adam umursamamis bile domain almayi , insan bedava bir domain ile acar serveri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 17 Şubat 2015; 16:10:10 >
  • katılıorum darkteam dosyaları hep husrana ugrattı beni huseyinle tanıstıktan sonra vermis oldugu mantıklı fikirlerden sonra baska files buldum zor oldu ama yemin ediorum1 tane vuruse raslamadım servri acıtım ve 1 kez kapandıgına raslamadım darksteam onnermiorum arkadaslar batle zonenin kulanmıs oldugu dosyayı buldum ve suan gayet guzel calısmakta adamlar saglam iş yapmıslar ve bende cozemedim ama zteam yazıor game serverde guzel files yapmıslar ilkkez ve ilkkez vurus olmayan bir clientte rasladım :D
  • BattleZone hangi dosyalari kullaniyo aceba? :D :D Onlarda ayni darksteam farki yokki :D Önemli olan anti-cheat Host güvenlik :D
  • mustafa2134719 M kullanıcısına yanıt
    Hayel dünyasinda çık artik onun bunun dosyayi buldum diyerek , anlattiklarinin hiç biri muonline ile alakasi yok.

Batle Zone Özel Spcrintleri ile ayakta duruyor , guild sistem guild puanina gore reset vb birden çok özel scprintleri var anlayacaginiz bunlari erişmeniz imkansizdir.
    Onun dışında darksteam dosya aynidrir. örnek ragezone darksteam gibi forumlarda paylaşilan dosya deyildir , bu adamlar dosyalari acik kaynak yani kendileri farkli bir sistem olustururken 2 dosya yaparlar biri Free yani dosyayi tanitmak 2 premium bundan para kazanmak yani dosya bulduk vb komik sadece.

quote:

Orijinalden alıntı: ageofali

BattleZone hangi dosyalari kullaniyo aceba? :D :D Onlarda ayni darksteam farki yokki :D Önemli olan anti-cheat Host güvenlik :D

ageofali : Seni durduran tek şey anti-cheat :) sen oyle bir serverda kesinlikle oynamazsin http://muoptinet.com/ adamlari bezdirdiniz , Turkiyeyi Kayit vb yasaklanmisti

CanceL MU ONLİNE 97d+ 100 EXP 14.02.2015 'de AÇILDI BULGAR SERVERI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 25 Şubat 2015; 9:43:25 >

• adamları biz bezdirmedik 2 tane armut milletin serverlerine saldırı yaparak bezdirdiniz biraz otur aynaya bak ve dusun . + benim dosya darksteam deil beyler isteyen varsa gondere bilirim..
  • Sirf merakimdan istiyorum usta. Gönderirmisin bakabilir miyim?
  • ageofali A kullanıcısına yanıt
    Bezdirme Lafini Age Of Ali için söylemistim

Ali 97d sevdalisidir
  • İSTERSEN SENLE BEN BİR GUC GOSTERGESİ YAPAK GARDAS SIKINTI YOK HEM PİYASADA TANITMIS OLURUZ BİRBİRMİZİ AMA SADECE 1 KEZ LİGİNE CUNKU BU İSLERİ BIRAKALI BAYA OLDU SEN BENİ TANIMAZ SIN ESKİLERDEN TANIR BİZİM KİMSEYE KARSI BİR ARD NİYETİMİZ YOK AMA MUHAWK ZAMNINDAKİ YAPMIS OLDUKLARINI GOZ ONUNDE BULUNDUR WEP 9 A GİREREK BİR SEY ELDE EMDEZ SİN BENDE PİYASAYA 1 DAARSAM KİMSEYE EKMEK BIRAKMAM AM NİYETİM BU DEİL SERVER FİLESLERİNLE OYNAYARAK BUGLARI KAPATAMAZ SIN 1 YERDE PATLAK VERİR BEN COK DENEDİM AMA OLMUOR 3 AY SESON5 EP1 DE UGRASTIM MANYAK BUG VARDI AMA SUAN SADECE AİDA 1 DE BUG KALDI ONU DA HALLETTİMİ BİTMİSTİR AMA BENİM CİCN İLLAKİ BİRYERDE BİR SIKINTI CIKACAK NE YAPALIM FAKİRLİGİN GOZU KOR OLSUN AMA BEN KİMSEYE ZARAR GELSİN İSTEMEM CUNKU Bİ İŞİN SONUNDA SİZ ZARARLI CIKARSINIZ HİMMETE SOLE O SANA MUHAWK ZAMANINDA NELER YAPTIGINI ANLATIR AMİN OL SUANDA KENDİMİ ZOR TUTUORUM CUNKU SEN ACSAN BEN İNDEX CEKER RİM ASLA PES ETMEM YALVARTANA KADAR BEN AMA HERKEZ İŞİNE GUCUNE BAKSIN AMA İSTERSEN GUC GOSTERİSİNE VARIM.

• 4 KEZ SUNUCUNUZA GİRDİM VE HUSEYİNE SOR NEDEN SİFREYİ GERİ VERDİGİMİ HUSEYİN OLMASADI SEN BİRAZ ZOR ACARDIN SERVERİ AMA BEN TURKİYEDE BOYLE SERVERLERİN OLAMSINI COK İSTEYEN B,İRİYİM ALLAH PİSMAN ETMESİN BASARILARININ DEVAMINI DİLERİM AMA KONUSMANA BİRAZ DUZEN VER MİLLETİ KUCUK GORME YOKSA YAZIK OLUR PİYASADA SENİ MIRDAR EDERLER OZELLİKLEN Respect ve cellata .
  • Beyler neyin tartışması bu. Tamam anladık ikinizde birşeyler biliyorsunuz ama uzatmaya gerekmi var mustafa kardeş mümkünse bi da buraya sen yorum yapma yav kardeşim herşeye bi muhalefet olion.
  • MuSKeTeR kullanıcısına yanıt
    K.bakma kardesim
  • usta söylediğin battalezone filesleri ne oldu? isteyene veririm demiiştin.
  • 97d artık tutulmuor kardes 2 aydır kimse oynamıor adamlar seson istior
  • kahtalı beni tanımazsın ben seni tanırım kendimi tanıtsam yazdıklarını geri alırsın ahoo
  • Tanıtabilirsin ben ahmet değilim.
  • musketer ozaman milletim nckinle girip kendini baskası gibi gosterme ahmet le ben zamnında cok seyler yaptık suan youtubede mudur kendisi haberin vardır
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.