Bildirim
Candy Crush
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu oyunu tek ben sevmedim galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun guzel ama ileriki bolumlerde sacmaliklar basliyor. parayla bonus almadikca gecilemeyecek bolumler var.. -
quote:
Orijinalden alıntı: DiCaprio
Bu oyunu tek ben sevmedim galiba
Yalnız değilsin. Acayip sıkıcı bi oyun be -
Hocam ben de başlamadan önce öyle diyordum anlamıyordum oynayanları da ama artık endense bir bağladı oyun beni :) Ha başlayın sarıyor demek istemiyorum bana öyle oldu yani :) -
quote:
Orijinalden alıntı: ikrmdgc
Hocam ben de başlamadan önce öyle diyordum anlamıyordum oynayanları da ama artık endense bir bağladı oyun beni :) Ha başlayın sarıyor demek istemiyorum bana öyle oldu yani :)
1-2 oynayınca manyağı oluyorsun -
Aynen öyle -
oyun güzel sonra paralı bölümler var -
Oyun hilesini merak edenlerhttp://www.hilebook.com/kategoriler/candy-crush-saga-hile adresini ziyaret edebilirler :) -
Ya buna para yatırmaya ne gerek var Cheat Engine le yapcan paralı bölümleri ben şuan 302 inci bölümdeyim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X