Şimdi Ara

## Canı sıkılanlara Virtual Piano + Notalar. ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
34
Favori
111.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piano'nun ortasındaki Main Menu yazısına tıklayıp Music Sheets'e tıkladıktan sonra çarkıların notları çıkıyor. Saygılar.
  • Requiem for a dream

6e 6e 6e 6e 4q 4q 30 30 6e 6e 6e 6e 4q 4q 30 30 ------ 6t r 6e 0 6t r 6e 0 4t r 4e 0 3y t 3r t ------ 6t r 6e 0 6t r 6e 0 4t r 4e 0 3y t 3r t ----- 6t e 6 t e 6t e 6 t e 4t e 4 t e 3t e t e 3t e ----- t e 6t r t 6 t r 6t r t 6 t r ----- 4t r t 4 t r 3t r r r 3t r r r ----- 6t e 6 t e 6t e 6 t e 4t e 4 t e 3t e t e 3t e ----- t e 6t r t 6 t r 6t r t 6 t r ----- 4t r t 4 t r 3t r r r 3t r r r ----- 6t r r e 6e t t 6t r r e 6e t t ----- 4t r r e 4e e e e 3e r r r 3r t t t ------- 6t r 6e 0 6t r 6e 0 4t r 4e 0 3y t 3r t ------ 6t r 6e 0 6t r 6e 0 4t r 4e 0 3y t 3r t ------ 6t e 6 t e 6t e 6 t e 4t e 4 t e 3t e t e 3t e ------ t e 6t r t 6 t r 6t r t 6 t r 4t r t 4 t r 3t r r r 3t r r r ------- 6t e 6 t e 6t e 6 t e 4t e 4 t e 3t e t e 3t e ----- t e 6t r t 6 t r 6t r t 6 t r ------ 4t r t 4 t r 3t r r r 3t r r r ------- 6t r 6e 0 6t r 6e 0 6t r 6e 0 6t r 6e 0 ------- 3 6 0 e t u

Love Story Beethoven

lffllffllfgfdddkkddkkdfdsssjjssjjsdsaaaHH jkgf -----lffllffllfgfdddkkddkkdfdsssjjssjjsdsaaaHH jkHL dfpg pg ppaa dgdf ----- psfsd adas dfpsfg opsa sdgf oiuY IpIo LggLLggLLgGgD ----- DDllDDllDgDSSSJJSSJJSDSsssjj paiu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersinsdy -- 19 Şubat 2012; 23:36:56 >

• Beyler Portal 2 nin sonundaki müzik

upaSdS - ppuapOp - upaSdSapaO - upaSdS - ppuapOp - upaSdSapGgSaP - PaSSJHG - aPI -

aPI- PaSSJHG - GGGGfdSap... (Repeat 3 times and on last time repeat GGGGfdSap once then

GGGGfdS)
  • İlk mesaja Some Of Für Elise (Müzik kutularında çalan şarkı) notaları eklendi.
  • güzelmiş
  • yenileri süper
  • Adele - Someone like you

e T u T – e T u T – e T u T – e T u T – W Tu T – W Tu T – W Tu T – W Tu T – Q T I T – Q T I T – Q T I T – Q T I T -e y I y – e y I y – u T – r e – u u T – r e – u u T r e – u u T r e – u T r e I T e – r e r Q e – 0 Q Q r e r – u T – I u u u u y T T – T T Q Q e Q – 0 Q r e r – r e r T – e – T T T T r r e r r e r e e e – r e r e r – e r e r e e e T T T T T r r e r e r e r T Q – e r e r T – p p p p O O I O O p I I – I O p u u p O O I – O p I – p S S S S – f S – d S a p S S – S a p I – p p p p u u u I u u I I I I – p p p p u u u u y T T r e e

Somewhere Over the Rainbow

t s aopas t p o
    e i utyuiy rtyut
    ououououoioioioipp
    ououououoIpIpIpIpa a d a
    t s aopas t p o
    e i utyui yrtyu [osf]
  • Konu güncellendi. Paylaştığınız notlar için teşekkürler. Paylaştıklarınız ilk mesaja eklenmitşir.
  • Acayip yetenekliyim bu konuda kendi kendime İmperial march,bir istanbul masalı vb. şimdi aklıma gelmeyen çogu şeyi çalabiliyorum.10 tl lik orgla bile çalıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Acayip yetenekliyim bu konuda kendi kendime İmperial march,bir istanbul masalı vb. şimdi aklıma gelmeyen çogu şeyi çalabiliyorum.10 tl lik orgla bile çalıyorum

vayy
  • Für elise süper ya acayip zevkli
  • Bir site daha vardı o'da çok güzeldi ama adını unuttum.
  • quote:

Acayip yetenekliyim bu konuda kendi kendime İmperial march,bir istanbul masalı vb. şimdi aklıma gelmeyen çogu şeyi çalabiliyorum.10 tl lik orgla bile çalıyorum

Ben buldum ben buldum!!

Super Mario Theme eklendi fakat oldukça zor düzgün çalamadım

• Konusu vardı 5 sayfalık
  • daha şarkı yok mu ya sardı
  • nikah masası yüksek seste çalın

d-k-j-k-j-k-j-h-j-j-h-j / g-f-d-j-j-h-j-h-j-h-g-h-h-g-h / h-h-g-h-g-h-g-f-g-g-f-g / f-f-f-f-f-f-d-j-j-g-f-d
  • Şarkı yokmu beyler.

Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj batuhan

quote:

Ben buldum ben buldum!!

Super Mario Theme eklendi fakat oldukça zor düzgün çalamadım

ilkokula giderken bu abidinin şarkısı vardı çöpçüler diye onu çalmıştım flütle ama flütün notası yetmemişti bi yerden sonra takılıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 22 Şubat 2012; 9:21:45 >

• bunu gitar için olanıda var mıdır ? guitar hero'da ki gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanbey

bunu gitar için olanıda var mıdır ? guitar hero'da ki gibi

Malesef bunun kadar gelişmişi yok. Buna ulaşabildim..

virtualguitar.net
    virtualguitar.net
    http://virtualguitar.net

Yeni şarkı isteyen arkadaşlar kısa süre içersinde ekliyeceğim fakat şuan elimde yok buldukça ekliyorum. İyi eğlenceler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.