Biliyorum yeri burası değil fakat beni mazur görün lütfen moderatör arkadaşlar. 5 Ocak'ta askerden döndüm. Askerdeyken onunla yaptığımız muhabbetleri, eğlenceli dakikalarımızı anımsardım 3-5 nöbetlerinde..En son eylül sonu ekim başı MSN'de görüşmüştüm. Her haftasonu izninde sorardı Şafak kaç diye az kaldı az derdim. Askerde muhabbetiyle beni iyi tutmaya çalışırdı. Bir hastalığı vardı. Tam olarak bilmiyordum.Ciddiye almadığı için ciddiye almıyordum bende..Nerden bilirdim O'nu ölüme götüreceğini.. 10 Ekim'de vefat ettiğini bu gece saat 3:00 gibi öğrendim. Şu an şoktayım. 7 sene boyunca hergün görüşüyorduk nerdeyse. 1 dediğimi 2 etmiyordu. Çok yardım sever çok iyi bir dosttu.Kendisi de benim gibi GT ve MGSciydi. Bol bol tartışır zaman öldürürdük yıllarca. 6 sene boyunca GT'yi bekledin Usta birliğine katıldın GT5 çıktı der dalga geçerdi benle. O'nu şimdiden sinir etmeyi, zorla MSN'den offline yapmayı özledim.Aradım aylarca kendisine ulaşamadım. Telefonunuda kaybetmiştim. Ziyaret edecektim. Ama çok gecikmişim. O arkadaştan öteydi benim için. Arrtık Ralli GT ve MGS muhabbeti yapamayacağım. Artık bol bol MSN'den link gönderip sinir edemeyemeceğim Semih(Kenshin) seni.Çok üzgünüm. Duygularımı tarif edemem. Hayatın gerçeğinin seni bulacağını hiç tahmin etmemiştim. Azıcık daha kalsaydın bak ne güzel teskere mi de almışım ne olurdu sanki. Seni özleyeceğim canım dostum. Allah'tan rahmet diliyorum.Mekanın cennet olsun canım dostum. Yaşarken görüşemedik ama farklı dünyalardayken görüşeceğiz, seni ziyarete geleceğim. Huzur içinde uyu Kenshin.
Eski Nextgamer da ki Kenshin mi acaba ? ? ?
Allah rahmet eylesin, ve Allah hepimize böyle dostluklar kurmayı nasip eylesin.
Başın sağolsun,allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin.. :(
Başın sağolsun :(
Her canlı bir gün ölümü tadacaktır...
Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın. Nick bana da tanıdık geldi...
Allah rahmet eylesin, başınız sağ olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Aynen kardeş ben de arada denk gelmiştim ama durumun böyle olduğundan haberim yoktu...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun.
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin
benimde 3 ay önce sınıf arkadaşım ölmüştü ...
Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin.
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
quote:
Aynen kardeş ben de arada denk gelmiştim ama durumun böyle olduğundan haberim yoktu...
iste burdan hepimizin en basda kendi adima cikarmamiz gereken bir cok ders var . Bunlarin arasinda bir tanesi varki SEVGi . Evet agbilerim kardeslerim amacimiz insan kalbi kirmamaya bir birimizi tanimasak bile uzecek cumlelerden uzak durmaya calismaliyiz
Bugun variz Yari yokuz. ALLAH hepinizden razi olsun forumda bilerek veya bilmiyerek bir kusur isleyip bir buyugume veya kardesime kotu soz soylediysem beni AF etsin.
quote:
Orijinalden alıntı: SiPAHi_
quote:
Orijinalden alıntı: addidas_85
quote:
iste burdan hepimizin en basda kendi adima cikarmamiz gereken bir cok ders var . Bunlarin arasinda bir tanesi varki SEVGi . Evet agbilerim kardeslerim amacimiz insan kalbi kirmamaya bir birimizi tanimasak bile uzecek cumlelerden uzak durmaya calismaliyiz
Bugun variz Yari yokuz. ALLAH hepinizden razi olsun forumda bilerek veya bilmiyerek bir kusur isleyip bir buyugume veya kardesime kotu soz soylediysem beni AF etsin.
Kesinlikle sipahi bu forum sadece ps3 xbox bilmem neden.... ibaret değil, emin olun bundan çok daha fazlasını katıyor insana...
Bu arada ceviz kabuğunu doldurmayacak nedenlerle birbirimizi kırmanında bir anlamı yok
Allah rahmet eylesin!
Arkadaş forumdan mıydı?
quote:
Orijinalden alıntı: The Demon Of Worlds
Allah rahmet eylesin!
Arkadaş forumdan mıydı?
bende onu merak ediyorum, bende kenshin diye birini biliyorum ama o mu bilemiyorum.
bu arada umarım evli değildi dahada acı olur, hani benim gibi boş adam ölse pek üzüleni olmaz ama hayatta bir şeyler yapmış adım atmış bir insansa daha acı bir durum.
Allah rahmet eylesin. Üzüldüm :(
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, dost kaybetmek çok üzücüdür bilirim.