aRkaDaşLar NeRedeYse 2 SaaTTir Ne YaPaYım Die DüŞüNüORm TavSiYeLerinizi BeKlİYorUm..
Türkçe kursuna yazıl.
Türkçe yazsaydın keşke, ne dediğini anlardık.
quote:
Orijinalden alıntı: dolcia
Türkçe kursuna yazıl.
Özür Dilerim Sizden El Alışkanlığı Hep Öyle Yazıyorum... :/
quote:
Orijinalden alıntı: dolcia
Türkçe kursuna yazıl.
Özür Dilerim Sizden El Alışkanlığı Hep Öyle Yazıyorum... :/
Türk Dil Kurumu'nun sitesinde biraz dil bilgisi kuralı öğren.
Herkezden Aynı Duyumları Alıyorum Zaten Biride Başka Bişey Söylemiyo...
El alışkanlığı düzelt Türkçe konuş Türkçe yaz
quote:
Orijinalden alıntı: Zeyth
El alışkanlığı düzelt Türkçe konuş Türkçe yaz
daha önce sölenmiş Zeyth
Peki, ben soruyorum. . Canım sıkılyıor, Ne yapayım?? Saatlerimi bilgisayarın başında harcamak istemiyorum. Arkadaşım yok, sevgilim yok, metresim yok. . . Resim yapamam, şiir yazamam, kitap okumaktan yoruldum. . . Fikir verin :D
quote:
Orijinalden alıntı: spestnaz
Peki, ben soruyorum. . Canım sıkılyıor, Ne yapayım?? Saatlerimi bilgisayarın başında harcamak istemiyorum. Arkadaşım yok, sevgilim yok, metresim yok. . . Resim yapamam, şiir yazamam, kitap okumaktan yoruldum. . . Fikir verin :D
Dışarı çık kız kes.
İslama ters düşüyor :D
forumda başka bir arkadaşın topiğinde gördüm gir bu siteye eğlenirsin dj lik yapıyorsun.www.tony-b.org
Teşşekkür Ederim Kardeşim Sağol Çok HariKa
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
Dışarı çık kız kes.
müthiş fikir
teşekkürler. .
quote:
kafana sık
sen parmakla, ben kafama sıkarım. .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme