sonradan görmüşler cıkıp müzik yaparsa böyle sonradan görmüşlerde onları beğenir zevk meselesi
çocuk yaştasın galiba
quote:
Orjinalden alıntı: potasium
quote:
Orjinalden alıntı: amylee
sonradan görmüşler cıkıp müzik yaparsa böyle sonradan görmüşlerde onları beğenir zevk meselesi
çocuk yaştasın galiba
HELaL ..... BEnde Böyle birşeyler SeZdim
İyi da abi İsmail YK'ya laf atıyorsunuz o adam ta eskiden Yurtseven Kardeşler grubu ile kaset çıkarıyordu sonra ayrıldı kendi ismiyle yaptı müziklerini.
cankan bence güzel,klibine ve adamların tiplerine bişey diyemem ben şarkıya bakarım. Yar Yar ve Unutuldun şarkısını çok severim bence güzel söylüyorlar.
Laf olsun diyr topic açmayın sen sevmeyebilirsin ama başka kişiler sevebilir.
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
İyi da abi İsmail YK'ya laf atıyorsunuz o adam ta eskiden Yurtseven Kardeşler grubu ile kaset çıkarıyordu sonra ayrıldı kendi ismiyle yaptı müziklerini.
cankan bence güzel,klibine ve adamların tiplerine bişey diyemem ben şarkıya bakarım. Yar Yar ve Unutuldun şarkısını çok severim bence güzel söylüyorlar.
Laf olsun diyr topic açmayın sen sevmeyebilirsin ama başka kişiler sevebilir.
aynen
ohoo bende yarın bi gün saçmalayıp album çıkaracam madem bu kadar destek var bu saçma sapan insanlara... bekleyin geliyorum.... Ha bu arada forumdan olduğunuzu söleyin de yanım agelince imza veriim...
ama asıl soru şu? NASIL SAÇMALASAM? Bi fikri olan var mı? İMAJ nasıl olsun? Elime Turntable alıp arabesk solesem??? TUTAR mı dersiniz? Veya en iyisi SMOKİN giyiim bide şu klasik müzikde ŞEF lerin eline aldığı Uzun şeyi aliim Öle çıkıp PATLATİİM ŞARKIYI?
Tutmaz diye korkmuyorum arkamda sizler varsınız kesin tutar bu album... 2 aşk deriz iki Yar deriz Ölüyorum du Seviyorum du... Tamamdır bu iş
Böyle müzikleri nası dinlitorsunuz anlamıyorum ya hiç bi manası olmayan Ben bi şarkı dinlemiştim çok gülmüştüm şarkı şöle ''ben alarım sende ala alayalım hadi ala''.
zevk meselesi.... ama şarkı güzel.
BıKTım Ben bu adamLArdan ArtıK PoP DinLeme Zamanı arKaDaşLar Yaz GeLiooo
süper grup walla bayıldım yakında megadeth le düet yapcaklarmış tarzlarından dolayı çok beğenmişler cankan ı...
quote:
Orjinalden alıntı: Lacrimarum
süper grup walla bayıldım yakında megadeth le düet yapcaklarmış tarzlarından dolayı çok beğenmişler cankan ı...
harbi mi diyon? peki, cankan beğenmiş mi megadeth in tarzını
quote:
Orjinalden alıntı: beckhir
quote:
quote:
quote:
Can - KAn'a gelince "yar yar" şarkısı bence cok güzel bir şarkı ayrıca ben utanmıyorum dinlediyim için..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
imajları da çok iğrenç
o,sana göre
herkesin bir zevki vardır tartışılmaz
siz bu grubun bi de live performansına bakın
Ya son zamanlarda bu doğulu adanalı vs. tiplerin çağdaş bi görünüme bürünme eğilimi baya arttı.Özlerinde olmayan bir şekilde giyiniş tarzları konuşma tarzlarını benimsiyorlar.Bişeylere özeniyorlar ,bende onlar gibi olmak istiyorum bişiyler yapmak istiyorum artık harekete geçmeliyim gibi düşünceler sonucunda ortaya "komik" insanlar çıkıyor gerçekten.En yeni örneği bu cankan işte..
Ya Milletin Sarkisini elestirmek icin konu acacaginiza birazda yararli konular icin konu acsaniz ayrica bende katiliyorum renkler ve zevkler tartisilmaz