Şimdi Ara

Çankaya belediyesinde çalışan zabıtayı kime şikayet edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandan beri komşu gürültüsüyle mücadele ediyordum. Şikayet ettiğim kişi ve şikayetimle ilgilenen zabıta tanıdıkmış. Komşum direkt ismini verdi ve adam direkt şikayetimin düştüğü yerdeki amir. Nereye şikayet edersem edeyim beni zabıtaya yönlendiriyorlar ve adam biz bir şey yapamayız şeklinde cimer şikayetimi kapatmış. İsmini vererek bu zabıta kim diye sordum, bu kısma cevap bile vermemişler. Sonra televizyonda şeffaf belediye hikayelerini anlatıyorlar. Aynı zabıta haziran ayında gürültü tespit edilirse ceza kesilecektir demişti, şimdi de tam tersini demişler. Yazılı olarak da kendileriyle çeliştikleri ispat edebilirim.

1-Bu olayı sosyal medyada nasıl yayarım?
    2-Ben bu zabıtayı kime şikayet edeceğim? Cimerden ettim, büyükşehir belediyesi, çankaya belediyesine aktarmış, zabıta birimi de kendi çalıp kendi oynamış, ne güzel! Bir de bu zabıta bana bir daha şikayet etme, hep evde misin,çık gez demişti. Sorduk, öyle bir şey dememişler, vatandaşla nasıl konuşacağı konusunda bilgilendirme yapıyoruz demişler:/

• Yardımcı olacak kimse yok mu?
  • Zabıta müdürüne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şikayet ettiğim kişi müdür, şikayeti buna atıyorlar o da kapatıyor. Saçmalık. Hani şeffaf belediyeydiler.
  • Valiliğe mail at,CİMER'e sesle ilgili değil.Şikayetinizi çözümlemeyen zabıtayla ilgili şikayette bulunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zabıta müdürüne veya karakol amirine şikayet edebilirsin. Ayrıca kat mulkiyeti kanunu gereği zabıta bu şikayete bakmayabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben zaten sesi değil, zabıtayı şikayet etmek istiyorum. Adam zabıtaya güvenerek evde futbol oynuyor çünkü. Açıkça bir de bana uğraşma şikayetlerin X abiye düşüyor o da benim tanıdığım diyor. Ayrıca 2872 sayılı Çevre Kanunu kapsamında bu sorunla belediye ilgileniyor, Kabahatler kanunu madde 36'ya göre bir para cezası var. İl çevre Müdürlüğü ilgilenmeleri gerekiyor dedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Açık kapıya yaz
  • Gerçekten ispat edebiliyorsan görevi kötüye kullanma suçundan savcılığa şikayet et. Bak o zaman da aynısını yapabiliyor mu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm yolları tükettikten sonra edeceğim, evet. Ortada bir kanun var, hangi kuruma sorarsam sorayım "zabıta ilgilenecek diyor". İl çevre müdürlüğü, Çevre Bakanlığı hepsini aradım. Ama bunlar haziranda başka bir şey diyordu, şimdi başka bir şey.Bunlar yazılı olarak var.

Bir de saklayacak bir şeyleri olmasaydı "X"isimli şahıs kim, görevi ne dediğimde bunu atlamazlardı. Büyükşehir belediyesinin başkana mesaj bölümünden de yazdım, bakalım ne diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Gerçekten ispat edebiliyorsan görevi kötüye kullanma suçundan savcılığa şikayet et. Bak o zaman da aynısını yapabiliyor mu.
    Ben tekrar elimdeki dilekçelerle o zabıtayı şikayet ettim. Aynı konu hakkında verilen dilekçe cevapları şöyleydi; 'işlem yaparız', 10 gün sonra verilen cevap'işlem yapamayız', mavimasa üstünden 'işlem yapamyız', valiliğe yazdım suç işliyor belediye çalışanları dedim ben memuru şikayet ettiğim halde onlar 8 ay önce gürültüyü şikayet ettiğim adrese gittiğini, gürültü olmadığını söylemişler. Hangi başvuruma istinaden geldiniz diye sordum, soruma cevap vermeden biz işimizi adam kayırmadan yapıyoruz demişler.

Çok sinir bozucu bir durum, bir de şeffaf belediye olacağız diye oy istiyorlardı!

Resmi kurumlar üstünden konuyla alakasız dalga geçer gibi cevap veriyorlar ve kimse bunu incelemiyor. Savcılığa gideceğim ama adamın soyadını bilmiyorum çalıştığı yerde amir olduğunu biliyorum sadece. BU cevapları veren kişi kendisi, şikayet ettiğim kişinin tanıdığıymış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.