Şimdi Ara

♦♦ Çankaya Üniversitesi Ana Konu ♦♦ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
756
Cevap
16
Favori
50.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar, umarım verimli ve kendinizi geliştirebileceğiniz bir bölüm tercih etmişsinizdir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı bayram beklerken Çankaya hukuk yerleştim umarım üzmez

• Endüstri mühendisliğine yerleştim. Askerlik teciliyle ilgili e devlette en yakın askerlik şubesine başvurun diyor oraya hiç gitmesem okul kaydım tamamlandığında sistem otomatik tecil eder mi? ön kaydımı tamamladım

• xchaths X kullanıcısına yanıt
    Benim üniversiteye kayıtlı olmama rağmen askerlik şubesine gidin diyordu gittim öyle tecil ettirdim hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sene endüstri mühendisliğine yerleştim bölümler arası yatay geçiş hakkında bilgi verebilcek var mı?

• Hazırlıkta b2 kurundayım yarım dönemde verirsem bölüme başlıyor muyum irregular olarak yoksa yarım dönem bekleme hakkım var mı (dondurmak olarak değil yanlış anlamadıysam kayıt dondurmak dönem ücretinin yarısıymış) irregular olmak dezavantaj mı önce mat 2 fizik 2 gibi dersleri alıp sonra mat 1 fizik 1 mi alıcam bilgisi olan cevap verirse çok sevinirim teşekkürler.
    son olarak 3.5+ ortalamaya verilen ek %50 burs durumunu etkiler mi irregular olmak.
  • Up faydalı konu.

• Merhaba ben Dgs ile yüzde yüz burslu üniversiteye yerleşmeyi istiyorum. Bu durumda ekstradan sıralamamdan kaynaklı burs alabiliyo muyum?

• AlmostFly kullanıcısına yanıt

Merhaba,ben Dgs ile yerleşmeyi düşünüyorum. Dgs ile yerleştiğim takdirde Dgs sıralamama göre üstün başarı bursu alabiliyor muyum?

• Ellaaaa E kullanıcısına yanıt
    Hangi bölüm ve sıralamanız nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellaaaa

Merhaba,ben Dgs ile yerleşmeyi düşünüyorum. Dgs ile yerleştiğim takdirde Dgs sıralamama göre üstün başarı bursu alabiliyor muyum?

Merhaba konuya ilişkin üniversite sayfasına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ayrıca üniversiteyi arayarak öğrenci işleri müdürlüğüyle gerekli konu hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

http://aday.cankaya.edu.tr/burslar.php

Başarılar,

• Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler. Henüz bu yıl sınava gircem. Ortalama 2bin sıralama yaptığım zaman mesela DGS de de oluyo mu üstün başarı bursu onu merak ettim. Çünkü onu alırsam ekstra işte çalışmak zorunda kalmam derslerime daha iyi çalışırım diye düşünüyorum.

Hocam ben Çankaya Hukuktayım ama DGS ile gelenler için öyle bir şey duymadım öğrenci işlerini aramak doğrusu. Bu arada halihazırda nerde okuyorsunuz?
  • Selçuk da okudum ben 4 yıl oluyo mezun oldum. En iyisi okulu arayayım. Teşekkürler

Çankaya'da EA alanında en kaliteli bölüm Hukuktur hocam. Zaten çok bir bölümde yok. Şahsen İİBF tavsiye etmem Çankaya'da.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.