Şimdi Ara

Canlı fiyat değişimleri ve fiyat geçmişi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
53
Favori
20.354
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takip
  • suan denemeleri yapiyorum arkadaslar, backend(server) bitince frontend(arayuz vs.) calismalarini yapip yayina alacagim. tahminimce 10-15 gunu bulabilir cunku bir akrabanin dugunu nedeniyle sehir disina cikacagim :)

suan yukarida yazdigim e-ticaret sitelerindeki 75.000 urunu 20 dakika araliklarla sorunsuz guncelleyebiliyorum. Ufak tefek ayar cekmem gerekiyor cunku ornegin bimeks cok sik 0.01TL civarinda fiyat degisikligi yapiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kizilzenci

suan denemeleri yapiyorum arkadaslar, backend(server) bitince frontend(arayuz vs.) calismalarini yapip yayina alacagim. tahminimce 10-15 gunu bulabilir cunku bir akrabanin dugunu nedeniyle sehir disina cikacagim :)

suan yukarida yazdigim e-ticaret sitelerindeki 75.000 urunu 20 dakika araliklarla sorunsuz guncelleyebiliyorum. Ufak tefek ayar cekmem gerekiyor cunku ornegin bimeks cok sik 0.01TL civarinda fiyat degisikligi yapiyor.

güzel çalışma başarılar bende beklemedeyim .
  • 1-2 arkadasla da konustuk, aklimiza cok guzel fikirler geldi, onlari paylasayim.

-fiyat takip isine yeni bir boyut getirecegini dusundugumuz bu ozellik ile tum e-ticaret sitelerinde LEDTV kategorisinde(ornegin) net %40 veya 1500TL üzeri indirim yapıldığında bildirim alabileceksiniz.
    - ayrıca sitede saatlik-gunluk-haftalik-aylik en büyük miktardaki ve yüzdedeki indirimleri canlı görebileceksiniz, bu indirimler sitede oylanabilecek (oylama sonuclarinin da etkiledigi gunun firsatlari alani otomatik olasacak, dilerseniz o firsatlardan istediginiz kriterdeki urunler size mail-bildirim gelecek vs.)

su da ortada bir calisma oldugunu gostermek icin ufak bir gif:

Canlı fiyat değişimleri ve fiyat geçmişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilzenci -- 22 Ağustos 2016; 18:15:01 >

• kizilzenci K kullanıcısına yanıt
    hepsiburada
    hızlı al
    gittigidiyor
    n11
    bimeks
    teknosa vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

hepsiburada
    hızlı al
    gittigidiyor
    n11
    bimeks
    teknosa vs.

n11 ve gittigidiyor haric hepsi entegre edildi suan. onlarda market modeli oldugu icin sitenin coook ilerleyen donemlerinde, sunucu gucum arttiginda entegre edecegim (urun sayilari milyonu geciyor)
    defacto, lcwaikiki ve farmasanal sitesi var bide bebek bakım ürünleri satıyor o da olabilir,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 22 Ağustos 2016; 21:23:54 >
  • Harika bir düşünce hocam.Tam biz sıcak fırsatçılara ihtiyaç olan birşey.Birde bunun apk uzantılı uygulamasını yaparsanız harika olur.Parayla satsanız bile sağlıklı çalıştıktan sonra ben şahsım adıma satın alırım.
    Konuyu takipteyim Allah kolaylık versin.Başarılar
  • hocam elinize saglık
    baslangıc olsun beta sürüm bi cıksında sonradan ekleme düzeltme elbette gelir
    bu program sayesinde kan emici firmaların fiyatlardaki degisiklerini görebilecegiz
    teknofiyat gibi ama daha kapsamlı olacak gibi duruyor
  • bütün siteleri ekleme fırsatın olur umarım ama ekip halin demi çalışacaksın yoksa bi bot falanmı yazacaksın. çok hummalı bi çalışma gerektirir bu program, iosa yazmayıda unutma
  • quote:

bütün siteleri ekleme fırsatın olur umarım ama ekip halin demi çalışacaksın yoksa bi bot falanmı yazacaksın. çok hummalı bi çalışma gerektirir bu program, iosa yazmayıda unutma

Canlı fiyat değişimleri ve fiyat geçmişi
    Sistemi guzel gelistirdim ya, tek bir siteyi eklemek icin suan bu kadar kod yazmam yeterli oluyor.

• Başarıların devamını dilerim bendende bir öneri Migros sanalmarket eğer uygunsa onunda eklenmesi güzel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    peki botmu kullanacaksın, hani bi sitede indirim olunca senmi yazacaksın programa yoksa otomatik olarak bot yazılımı sayesinde kendimi bildirim yapacak
  • quote:

peki botmu kullanacaksın, hani bi sitede indirim olunca senmi yazacaksın programa yoksa otomatik olarak bot yazılımı sayesinde kendimi bildirim yapacak

otomatik her sey, siteyi ekledim mi bitiyor.
    siz siteye girip kendi keyfinize gore isterseniz tum indirimleri goruntulersiniz isterseniz abonelikler falan olusturup maille bildirim alabileceksiniz.

soyle bir tanitim yazisi yazmistim arkadaslarima, yapistiriyorum:

simdi ben bir ise kalkistim, soyle ozet geceyim:
    turkiye'nin en buyuk 15 (simdilik) e-ticaret sitesinden 115bin urunun fiyat degisikligini canli takip ediyorum.
    e tabi bu sistem tamamlandiginda soyle guzel seyler yapabilecek:
    - bir firmadan alacaginiz urunu once buradan sorgulayip (ister link vererek, ister arama yaparak), gecmisteki fiyat degisikliklerini gorebileceksiniz (once yukselt sonra indir seklindeki indirimlerin farkinda olacaksiniz + fiyat zamlanmis ise biraz daha bekleyip sonra satin alabileceksiniz).
    - sitede kendi kriterleriniz dogrultusunda abonelikler olusturabilecek ve bunlardan bildirim/mail alabileceksiniz (X kategorisinde %40 veya 1300TL uzeri indirim oldugunda veya 150 kisi bir indirimi begendiginde bunu ilk siz ogrenip belki de sinirli sayidaki urunu satin alabileceksiniz).
    - sitedeki her fiyat degisikligi, site ziyaretcileri tarafindan oylanabiliyor. haliyle saatlik/gunluk/haftalik olarak en sicak firsatlari gorebileceksiniz (ornegin iPhone fiyatindaki 100tl degisim diger degisimlere nazaran ufak olabilir fakat aslinda onemli bir degisimdir, kullanici oylamasi sonrasinda yine bundan haberdar olma sansiniz olabilecek).
    ----------------------------
    - ticari isletmeniz icin fiyat verileri onemli ise fiyat degisimlerini api push olarak alabileceksiniz (satici firma / urun markasi / urun kategorisi vb. filtrelemeler ile).
    - e-ticaret girisiminiz icin kritik verilere ulasabileceksiniz (X adet kullanici Y kategorisinde %10 ve uzeri indirim bekliyor gibi).

• Sabırsızlıkla bekliyorum kardesim...
    telefon uygulaması yapacakmısın peki
  • favladım bekliyorum
  • mobil uygulamalarin gelmesi uzun surebilir, site elimden gelen en kisa surede gelicek
  • Hocam okurken bile keyif aldım. Çok güzel bir proje olmuş. Umarım en kısa zamanda ve sorunsuzca yayına başlarsınız.

Bu arada Teknosa'da bugünlerde çok ekstrem indrimler oluyor. Siteniz bu aralar yayına girecekse, Teknosa'yı da eklerseniz forumdan çok büyük bir hit alabilirsiniz. Başta benden olmak üzere. Ama orada sistem biraz farklı. İndirim olarak değil de, seri sonu ve outlet olarak yeni ürünler ekleniyor anladığım kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi o-raiser -- 23 Ağustos 2016; 14:48:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.