Şimdi Ara

Canlı Güncelleştirme Sorununa Kesin Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Canlı Güncelleme Sorununu Belgeler Klasörünü Değiştirerek Çözme
    Bu yöntem sorununuzu çözecek kesin yöntemdir, yeni bir hesap açmaya kalkmadan birkaç tıklamayla çözülecektir.
    Belgeler klasörünüze gidip sağ tıklayın ve özellikleri seçin.
    Belgeler özelliklerinde "Konum" sekmesine gelin ve "Taşı"ya tıklayarak yeni bir belgelerim klasörü belirleyin.

Belirleyeceğiniz klasör mümkünse C:\ üzerinde olsun, C:\ (ya da sizin sisteminiz hangi sabit diske kuruluysa) üzerinde "Belgeler" adında yeni bir klasör oluşturun ve bu klasörü yeni Belgeler klasörünüz olarak belirleyin. Yani yeni Belgeler klasörünüz, C:\Belgeler olsun.

Herkese iyi oyunlar dilerim.

Alıntıdır.

• tümer11 T kullanıcısına yanıt
    İşe yaradı, başka arkadaşlar belgeler adresi değişsin diye kullanıcı adını değiştirmeyi anlatmıştı bu daha mantıklı.

Daha önce live update yapmadan giriş yapmışlığım vardı ancak bunu uyguladıktan sonra update tamamlandı ve girdim, çok sağ olun.
  • rica ederim
  • Aynı sorun bende de var akşam eve gidince deneyeceğim
  • işe yaradı teşekkürler.
  • Taşımaya gerek yok eski verileri silince yeniden güncelleme yapıyor ve sorun olmuyor
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Hayır birçok kişi verilerini silmesine rağmen güncellemede başarısız oluyor. Bunlardan biri de benim. Sorunu taşıma yaptıktan sonra belgelerimdeki mount klasörünü silerek çözdüm. Ondan önce silmeme rağmen yine güncellemiyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Hayır birçok kişi verilerini silmesine rağmen güncellemede başarısız oluyor. Bunlardan biri de benim. Sorunu taşıma yaptıktan sonra belgelerimdeki mount klasörünü silerek çözdüm. Ondan önce silmeme rağmen yine güncellemiyordu.

Önemli olan zaten güncelleme dosyalarını silmek bu şekilde tavsiye verdiklerim çözdüler sorunlarını.Diğer durumları bilemiyorum ama taşımanın pek mantığı yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 25 Kasım 2014; 15:00:25 >
  • ben her şeyi denememe rağmen olmuyordu bu bana göre kesin çözüm şimdiye kadar deneyip sonuç alamayan görmedim

fifada da save olmuyordu zamanında şimdi hatırlamıyorum hangi yıl bu yöntemle save oluyordu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.