Şimdi Ara

Canlı Huawei P40 ve P40 Pro lansmanı | Türkçe Simultane çeviri ile (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kesinlikle katiliyorum ve ufak bir sey eklemek istiyorum, o da su:

Uygulama Marketindeki ayni uygulamanin kalitesi bile birbirinden farkli. Orn 24me adi uygulama. Bu bir ajanda ve yapilacaklar listesi uygulamasi. Ipadde, gun baslarken,o gun nereye gideceksem, ne yapacaksam liste halinde girebiliyorum ama ayni uygulamanin andorid tarafındaki versiyonunda bu ozellik yok. Ugulamanin premium kismi, ios markette yilik 100 lira iken, android tarafinda 17 lira.

Android tarafinda notability diye bir uygulama yok,duet gibi bir uygulama yok. Zibilyon tane sacma sapan, telefonda neye ulastigini, hangi bilgileri nereye gonderdigi belli olmayan uygulama var. Ios bu konuda daha guvenilir.

Ayrica,ayni uygulama benim android telefonumda pili somuruyor iken,validenin telefonunda en ufak soruna neden olmuyor. Android dunyasinda mutlu olunmak isteniyorsa,ram,hdd ve islemci konusunda en ust cihazi almak elzemdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahsettiğiniz şeyleri kesinlikle es geçmenek lazım! zira bunlar ufak tefek şeyler değil, hatta insanı kanser eden şeyler, kanımca. zaten sırf bu yüzden intagram'dan ve çöplük play Store'dan soğudum.

eskiden, konsept ve nadir arabaları paylaştığım, baya takipçiside olan bir sayfam vardı. araba resimlerinin üstüne hikayelerini, nadir ve ilk olan özelliklerini yazar paylaşırdım. düzenleme yaparken güzel duran resimler, paylaşılırken Instagram resimlerinin ırzına geçerdi. tabi ilk başlarda suçu kendimde veya internette arardım. resmi siler tekrar yüklerdim ama sonuç asla değişmezdi. sonradan öğrendim ki: Androidli Instagram resimlerin çözünürlüğüyle oynayıp yerden tasarruf etmeye çabalıyormuş. ama ios'da böyle bir mevzu yok! ama asıl anlamadığım; koskoca Android üreticileri neden hala Instagram'a reklam verir? yada neden Instagram'ın kulağını çekmez veya tehdit etmez anlamış değilim. Samsung: "bu mevzu Samsung'da yok, bizim Instagramla anlaşmamız var.." desede, kullanıcılar hiç öyle demiyor..

benim ilk akıllı telefonum Windows Phone'lu Nokia Lumia 525 idi. 'yetersiz denilen' mağazasından memnundum. her gün yeni birşey yükler, yeni bir uygulama ve oyun keşfederdim. hatta paraya kıyıp gta san andreas bile yüklemiştim. çünkü mağazasında çöp ve zibilyon tane aynı uygulama, hatta hiç bir işlevi olmayan sahte uygulamalar yoktu. sonra Android'e geçtikten sonra, kendimi çöplüğün içinde birşeyler karıştırırken buldum, sahte uygulamarlar karşılaştım. ama istisnalar hariç play store denen çöplüğe hiç girmiyorum. bilmediğim uygulamalı neye ve kime hizmet ettiğini bilemiyceğim için asla yüklenmiyor. ki siz bazı casus uygulamaları silseniz bile telefonda kalıcı dosyalar bırakıyor. internet, konum vb. bilgileri göndermeye devam ediyor.

Android'in ram mevzuları bilindiği üzere berbat! ama Huawei'in alt modellerinde diğer markaların alt modellerine nazaran daha da berbat..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.