Şimdi Ara

Canlı Programlama Dersleri Anlatacağım (İlk ders saatleri belirlendi.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • katılırız iyi olur,seçmeli php seçeydim keşke
  • Ders saatlerini belirliyorum arkadaşlar.

Duyuracağım.
  • olabilir
  • Ders saatlerini 1. mesaja yazdım.
  • Ben varım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blog tv'de sürekli bir kitle yakalayamassın diye düşünüyorum. Canlı olarak ders ortamı güzel bir düşünce ama youtube'a koyarsan daha iyi olur. O an izleme fırsatı olmayan youtube'dan izleyebilir. Fırsatım olursa takip edeceğim
  • Benide yaz hocam.Bende katılıcam
  • Birazdan detayları yazacağım.
  • sana katılmak istiyorum dostum derse ne getirelim program filan? ders kac dakika sürecek ?

• Bence o saatte yapma maç var
  • quote:

Orijinalden alıntı: unfortunate_hero

sana katılmak istiyorum dostum derse ne getirelim program filan? ders kac dakika sürecek ?

Derse kalemsiz silgisiz gelmeyin.

Kurulacak şeyleri anlatacağım.
  • Kaç kişiyiz arkadaşlar ses verin?
  • Hocam bence her Cuma YouTube uzerinden kaydederek yapin. İzleyemeyenler kayittan izleyebilir ve Cuma gunleri yogunluk daha fazla olur. Sadece bir oneri

• quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Hocam bence her Cuma YouTube uzerinden kaydederek yapin. İzleyemeyenler kayittan izleyebilir ve Cuma gunleri yogunluk daha fazla olur. Sadece bir oneri

Kayıtları youtube'a koyacağım zaten. Amaç soru-cevapta olan bir ortam oluşturmak.
  • Arkadaşlar birazdan derse başlıyoruz eğer katılımcı yeterli sayıda olursa tabi.

http://www.blogtv.com/people/rohanrhu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Benden sana öneri; Blogtv'ye girenlerin çoğunun amacı boş vakit geçirmek olduğundan dolayı kitleyi bence orada arama. Bu konuda fedakarlık yapacaksan kendine yatırım yapıp Youtube'da bunları paylaşsan daha güzel olur. Youtube Adsense sayesinde de hem izleyici başına para kazanırsın hem de bir sorun oldu mu oradan insanlara reklamını yaparsın.

+1 bi kanal olusturarak videolarinda adsense reklamlarini yayinlayabilirsin izleyici sayin belli bi kitleye ulastiktn sonra senin icin iyi bi gelir kaynagi olur :)

ayrica bu dersler sonunda script yazacak seviyeye gelirmiyiz yoksa konuyu sadece anahatlariyla mi anlatacaksiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: griefofsoul

Arkadaşlar birazdan derse başlıyoruz eğer katılımcı yeterli sayıda olursa tabi.

http://www.blogtv.com/people/rohanrhu

Hocam gelebilseydim kesin gelirdim. Programlama hakkinda az bilgim var, onlari genisletmek isterdim. 2-3 gercek ogrenmeye istekli kisi olursa muthis bir ortam olur diye dusunuyorum ki forumdan cikar illa ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark1ALone

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Benden sana öneri; Blogtv'ye girenlerin çoğunun amacı boş vakit geçirmek olduğundan dolayı kitleyi bence orada arama. Bu konuda fedakarlık yapacaksan kendine yatırım yapıp Youtube'da bunları paylaşsan daha güzel olur. Youtube Adsense sayesinde de hem izleyici başına para kazanırsın hem de bir sorun oldu mu oradan insanlara reklamını yaparsın.

+1 bi kanal olusturarak videolarinda adsense reklamlarini yayinlayabilirsin izleyici sayin belli bi kitleye ulastiktn sonra senin icin iyi bi gelir kaynagi olur :)

ayrica bu dersler sonunda script yazacak seviyeye gelirmiyiz yoksa konuyu sadece anahatlariyla mi anlatacaksiniz?

İyi bir hocayımdır. Bu konuda çok ciddi şeyler olabilir.
    Bir yerden başlamak lazım.

Bu arada derste mesaj yazabilmek için blogtv illetine üye olmanız gerekiyor.

• Hangi programlama dillerini ne derece biliyorsun?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.