Şimdi Ara

canlı yayın linkini bulma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela kanal d nin sitesindeki canlı yayın linkini bulmak istiyorum. bunu siteme koyunca direk olarak yayın kendi sitemden oynasın

• eğer chrome kullanıyorsan sayfanın üstüne sağ tık sayfa kaynağını görüntüle tıkla ordan yayının embed kodunu bulabilirsin
  • embed kodunu nasıl bulucam onu bilmiyorum
  • yardım edicek yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaantalha

yardım edicek yok mu

kanal d eğer sitenizde bunu görürse dava acabilir . kanal d kendi sitesinden yayın yapıyor ve reklamlar var sağda solda.
    acunun programlarıda bu sekil kayıt edilemiyor edilse bile yayınlanmıyor sadece acunn.comda izlenebiliyor yoksa kapatılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

quote:

yardım edicek yok mu

kanal d eğer sitenizde bunu görürse dava acabilir . kanal d kendi sitesinden yayın yapıyor ve reklamlar var sağda solda.
    acunun programlarıda bu sekil kayıt edilemiyor edilse bile yayınlanmıyor sadece acunn.comda izlenebiliyor yoksa kapatılıyor.

hadii bak bunu bilmiyodum sağolasın senolcu peki başka videoların linklerini nasıl bulabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: senolcu

quote:

yardım edicek yok mu

hadii bak bunu bilmiyodum sağolasın senolcu peki başka videoların linklerini nasıl bulabiliriz
  • güncel
  • Canlı yayınların bazıları mms:// olarak da yayınlanabilir eğer Media Player'da izle diye bir seçenek varsa URL'den adresi görebilirsiniz.
  • sağolasın ama hala nasıl bulucağımı öğrenemedim
  • güncel
  • Bulursan banada haber ver bende canlı yayın radyonun linkini bilamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.