Şimdi Ara

Canlı Yayın Yakalama Programı Gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette yapılan canlı yayınları kaydetmek için herhangi bir program var mı? Ancak şöyle bir şey var, kayıt başladıktan sonra ben bilgisayar başında olmayabilirim, üstüne başka sekmeler, pencereler açılabilir. Canlı yayının yapıldığı pencere aşağıya da alınsa kayıt etmeye devam edecek bir program lazım. Yani demek istediğim BSR Görüntü kaydedici gibi programlar değil, bir nevi canlı yayını download yapacak bir program türü. Umarım derdimi anlatabilmişimdir. Eğer bildiğiniz programlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.

• cok sey istemisin
  • http://www.webstreamrecorder.com/

flash ve media player streamları kaydedebiliyor.ben kullanıyorum gayet güzel.bu işini görmesse "stream recorder" diye aratarak benzer pek çok program bulabilirsin.
  • ATV'de canlı yayın izlerken , vs. Fraps diye bir program var kaydedebiliyor.
  • Fraps ekran kaydedici program.bir video kaynağından gelen görüntüyü kaydetmek istiyorsanız stream recorder kullanmanız gerekir.
  • canlı yayını bi pencereden açabilirseniz frapsla kaydedersiniz yada ekran kaydediciyle (camtasia studio) kaydedebilirsiniz ama pencere açılmasını engelleyemem diyorsanız bu ikiside işinizi görmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canlı yayın ve mikrofon sorunu.
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.