Şimdi Ara

Canon 5d mi Canon 60dmi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 5D kullanıp satmış ve hali hazırda 5D mark 2, 5D mark 3 ve 7D kullanan birisi olarak önce sana bir çok arkadaş gibi şunu sorarım: bu iki makine ayrı dünyaların insanları. anladığım kadarıyla para kazanıyorsun yani profesyonelsin. bu durumda sana da tam ccd mi yoksa yarım ccd mi gerekli? bunu bilmen gerekiyor zaten. halk arasında tam ccd her zaman daha iyidir diye bilinse de değildir. yapılacak işle alakalıdır. daha doğrusu tam ccd makineye genelde daha pahalı lens almak zorunda kalırsınız. ama eğer hangisi daha iyi daha kaliteli diye sorarsanız 5D. ama sizin ihtiyacınız olan ne?

@coxackie

temiz 5D bulmak tabiki mümkün. stüdyo dışına pek çıkmamış, profesyonel birisi tarafından özenle kullanılmışsa sorun olmaz.
  • tam ccd yarım ccd ne demek?
    60D yarım ccd, 5D tam ccd demek mi istiyor sunuz? ya da nedir açar mısınız?
  • CCD mi kaldı
  • sensör demek istiyor heralde ccd derken
    7D, 5D ler falanda havada uçuşuyor maşallah
    vay arkadaş ya bi tam ccd miz olmadı, ben 1.5 lusunu bekliycem ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

CCD mi kaldı

Valla sırf o yüzden 2.el bir tane k10-d aldım. Şu anda da Leicalarda vardır belki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GylR?

quote:

Orijinalden alıntı: ozdemir38

fiyatından dolayı 5d diyorum 2. el fiyatları 60 d ile aynı 60 d okadar para verene kadar 5d alıp ff kullanmak geliyo içimden ama 5 d 2005 çıkışlı bu beni korkutuyo hayal kırıklıgına uğratırmı beni acaba diyorum

Benim düşüncem body alırken ikinci elden uzak durmak. Sıfır body için ikinci el ekipmanlar düşünülebilir. Bence karar vermeden önce 70D yide bekle derim. Bende d7100 ile ilgili kararsızlık yaşıyorum 60D arasında. 70D nin haberleri geldikçe beklemenin daha iyi olacağını düşünüyorum.

70d ne zaman çıkıyor ve fiyatı hakkında bilgi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

quote:

quote:

fiyatından dolayı 5d diyorum 2. el fiyatları 60 d ile aynı 60 d okadar para verene kadar 5d alıp ff kullanmak geliyo içimden ama 5 d 2005 çıkışlı bu beni korkutuyo hayal kırıklıgına uğratırmı beni acaba diyorum

Benim düşüncem body alırken ikinci elden uzak durmak. Sıfır body için ikinci el ekipmanlar düşünülebilir. Bence karar vermeden önce 70D yide bekle derim. Bende d7100 ile ilgili kararsızlık yaşıyorum 60D arasında. 70D nin haberleri geldikçe beklemenin daha iyi olacağını düşünüyorum.

Canon'un haziran ayı içinde duyuracağı söyleniyor. Ama kesin değil. Fiyat konusunda ise bir söylenti yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GylR? -- 30 Mayıs 2013; 23:23:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Afet-i Azam

quote:

quote:

Canon'un haziran ayı içinde duyuracağı söyleniyor. Ama kesin değil. Fiyat konusunda ise bir söylenti yok.

Haziran gibi bende almayı düşünüyorum 2600 bütçe var ama ne yapsam karar veremedim. Bir sürü model var kafamda. Siz ne önerirsiniz?

• Bence 70D yi bekleyin. Nasıl bir model gelir kesin bilemiyoruz ama 60D nin ve D7100 ün üstünde bir ürün sunarlarsa tercih edilebilir. Ayrıca 60D nin ayarında bir ürün gelirsede (650D nin üstüne 700D gibi) bu durumda da 60D nin fiyatını değiştirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensör ölçüsünü kastettim. meslek olunca yatırım şart oluyor. kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.