Şimdi Ara

Canon A430 Kullananlar Buraya (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: xrayer

Eğur böceği çekimin harika arkadaşım

Maharet sadece makine de olmasa gerek.

• hepsi kartpostal gibi harika...

quote:

Orjinalden alıntı: ctasal

Madem başlık hareketlendi ben de fotoğref ekleyeyim Bu arada fotoğrafları 640*480 olarak yeniden boyutlandırıp koyarsanız çok iyi olur.

Canon A430 Kullananlar Buraya

4x Optik Zoom ile gökyüzü

Anadolu Üniversitesi-Eskişehir

Anadolu Üniversitesi-Eskişehir-4x optik zoom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @y$é_K -- 30 Eylül 2006; 0:07:25 >

• Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ctasal

Teşekkürler

rica ederim
  • video çekimi nasıl? 640*480 aralıksız çekim yapıyor mu? sıkıştırması nasıl? örnek video koyabilirmisiniz?

bu arada ctasal eskişehir konusunda da görmek isteriz seni.imzamda link var.
  • Video çekimi güzel ve 640*480 kesintisiz kayıt yapıyor, örneği bir iki gün içerisinde koyarım. Eskişehir başlığına daha önce göz atmıştım fakat makineyi adamakıllı kullanma fırsatım olmadı Eskişehir'de. Buralardan güzel kareler yakaladıkça ekleme yaparım seve seve
  •  Canon A430 Kullananlar Buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctasal -- 2 Ekim 2006; 19:26:13 >
  • Video çekimi iyi am geceleri ve ışığın yetersiz olduğu ortamlarda NOİSE oluşuyor ama

DİGİTAL FOTO makinelerinde bu bence hepsinde olur sonuçta fto makinesi bu da

ZOOM ihtiyacın varsa 4x zoom u yapıp öle video çekebilirsin.

Sınırsız video çekimi var ,

CTASAL

dostum bir şey soracağım ama bu makine 320-240 daha az çekiyor mesela 256 lık karta 640x480 6.11 dk çekiyor 320x240 yaptığımda 5.44 falan oluyor onu anlamadım bir türlü
  • Evet düşük ışıklı ortamlarda malesef noise oranı oldukça fazla. @BAy Ciddi senin soruna gelince; eğer kullanma kılavuzunun 37. sayfasına bakarsan 640*480'de 10 kare/sn ve 320*240'ta da 30 kare/sn kayıt yaptığını görebilirsin. Sanırım bu farktan dolayı 320*240 çözünürlükteki kayıtlar daha fazla yer tutuyor. Ayrıca aynı sayfada A430'un maximum video kaydının 1GB ile sınırlı olduğunu da gördüm az önce. Daha önceki mesajlarımda sınırsız demiştim özür diliyorum. Dipnot olarak verilen de şu: Çekilen video klipin boyutu 1GB'a ulaşmamış olsa bile, 1saat dolduktan sonra kayıt doldurulur.
  •  Canon A430 Kullananlar Buraya

• Eskişehir Reşadiye Camisi
  • Bende a430 u almayı düşünüyorum.Fakat manual ayarlarla uğraşmak istemiyorum.Otomotikdeykende bu şekilde güzel fotolar çekmek mümkünmü.
  • Gece çekimlerini saymazsan, otomatik modda bunlara yakın fotoğraflar çekebilirsin.
  • arkadaşlar ben yeni başlıyorum bu fotoğraf makinesi ile baslamalımıyım? fiyatı nedir?

şimdiden teşekkürler .
  • Merhaba Arkadaşlar,Abiler;
    Ben de Canon A430 aldım ve çok memlunumda. Her ne kadar makinam yeni de olsa fotoğrafçılıkta yeni sayılmam,ama elbette ki öğrenebilecegim ve öğrenmek istediğim çok şey var.
    Makinamın ismini google arama motoruna yazdım ve davet linki ile ulaştım formunuza.
    Aklıma takılan bir soru var ki makinamın kullanma kılavuzunda da araştırdım ve ayrı bi kitapçık satın alınız diye parantez içersinde bir cümle gördüm.
    Ben şunu sormak istiyorum,makinamın programları da bilgisayarımda yüklü,
    ben kameram menüsünde ki başdangıç resim,ses gibi şeyleri bilgisayarıma kurdugum o aktarma yazılımı ila degiştirmeye çalıştım ki zaten degişmese yazılıma o menü yü eklemezlerdi,ama malesef olmadı,
    ne yapabilirim ve nasıl degiştirebilirim,bana yardımcı olursanız sevinirim. teşekkür ederim

EMEGINIZE VE ELLERİNİZE SAGLIK...
  • fotoğrafları harika olan A 430 makinam bugün çekimlerin sırasında dış ortamda parlak kapalı ortamda enine çizgilerle dolu çekim yapmaya başladı 4 yılda ömrü bitmesi beni üzdü bu durum başına gelen varmıdır.
    yeni makina alırsam öyle 4 yılda bozlmayacak makina markası nedir tavsiyeleriniz ve ortaya çıkan arızanın çözümü lütfen arkadaşlar
  • Benim makinenin ekranı bozuk resim silimiyorum nasıl silebilirim resimli anlatrımısınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.