Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: aydemir

İlk belki de bu yılki son kar yağışı...
     CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI...

sn aydemir tebrikler
  • bu topiği açalı yıllar olmuş bi gözattım duygulandım... gerçekten çok güzel makinalarmış a510 un üzerine o kadar makina aldım onun yeri bir başkaydı...inanın şu anda piyasadaki biçok makinadan daha iyi,daha canlı fotoğraf çekiyorlar...
  • Efsaneler ölmez...
  • bu başlıkta 520 ciler nereye gitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMİRCİEFE

bu başlıkta 520 ciler nereye gitti...

Fotoğraf çakmeye
  • quote:

Orjinalden alıntı: aaoguz

bu topiği açalı yıllar olmuş bi gözattım duygulandım... gerçekten çok güzel makinalarmış a510 un üzerine o kadar makina aldım onun yeri bir başkaydı...inanın şu anda piyasadaki biçok makinadan daha iyi,daha canlı fotoğraf çekiyorlar...

Bende de a 520 var. iki yıl oldu alalı ama açıkçası memnun değilim. Dış çekimler fena değil ama iç çekimlerde netlik yok ve kumlanma denilen olay çok fazla. Başka makinalarda çekim cam gibi. (otomatik mod ve p modunu kullanıyorum. manuel ayarlamalardan anlamıyorum.) Makinayı sabit tutuyorum iki kademede ve dikkatli olarak deklanşöre basıyorum. Sonuç olarak iç çekimler vasat ve flaşlı kullanırsam da flaş resimde patlıyor. Sizce makinada bir sorun olabilirmi? Bu makina ile çekim ipuçlarınız varmı?

• Çok uzun zaman önce (A510 umu ilk aldığım zamanlar) zevkle takip ettiğim bu başlığın fasılalarla da olsa hala devam ettiğini görmek çok hoş. Herkese selamlar...

• Akvaryumumdan görünümler-2...

• Akvaryumumdan görünümler-3...

• quote:

Orjinalden alıntı: rockclimber

İshakpasa Sarayi hakkinda yorum bekliyorum.
    Bi söle detayli analiz edin arkadaslar....
    Tripod cekimi
    Görünmezse görünmeyen resmin üzerine tiklayin görebilirsinz

adam gibi bir foto var, oda 480*360 eklenmiş...
    İşe yaramaz fotolar tam boyut eklenir,sağlam fotolarda ahaa böyle küçücük ekleniyor

• gnc
  • arkadaşlar sualtı çekimi yapan var mı aranızda. akvaryum görünce aklıma geldi.
    quote:

Orijinalden alıntı: mister73

Akvaryumumdan görünümler-3...

• Hort :)

Bende hala A510 kullanıyorum bozulmadığı sürece değiştirmeyide düşünmüyorum :)
  • Evet ben de 510 kullanıyorum, ancak şimdi her yeni açılışta tarih bilgisi sıfırlanıyor, yani makineyi her açtığımda tarihi ayarlamam gerekiyor. Hafıza pili bitti sanıyorum, ama bu pilin nerede olduğunu bir türlü tespit edemedim. Bu konuda yardım edebilecek varsa çok sevinirim.
  • A530 da pil kapağının altında özel bir yuvada saat pili kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan84

Evet ben de 510 kullanıyorum, ancak şimdi her yeni açılışta tarih bilgisi sıfırlanıyor, yani makineyi her açtığımda tarihi ayarlamam gerekiyor. Hafıza pili bitti sanıyorum, ama bu pilin nerede olduğunu bir türlü tespit edemedim. Bu konuda yardım edebilecek varsa çok sevinirim.

USB kısmının alt tarafında bulunan tırtıklı bölümü çekerseniz pili görürsünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elektrotek

USB kısmının alt tarafında bulunan tırtıklı bölümü çekerseniz pili görürsünüz.

Çok teşekkür ederim.
    Pili çıkardım, artık yarın yenisi ile değiştiririm.
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.