Bildirim
canon a540 mı samsung s800 mü?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
konuyu yanlış yere açmışsın.
canon a540 samsung s800 den kat kat üstün bir makinadır.megapiksele göre karşılaştırmayın.a540 1 gb desdekliyor ve 640x480 30kare-sn vide kaydı yapıyor.bu s800 de de aynı.ama foto kalitesi olarak s800 den çok iyi .nede olsa canon -
panasonıc kullanıyorum ama arkadaşım illede bu iki makinadan birisi diyorsan elbette canon.. -
samsung s800 iksi arasından ama biraz dahah araştır o fiyata dahah iyisini bulabilirsin kolay gelsin -
fotoğraf makinası denilince CANON'u tek geçerim.. -
At yarışı oynanmıyor burada
iki marka kıyaslamasıda yapılmıyor?
iki farklı fotograf makinesi arasında seçim yapılıyor!
Neden tek geçersiniz?
S800 ün sensörü daha büyük / canon'un daha küçük? bundan dolayımı?
S800 Mpeg4 video kayıt eder. S800 1GB kart'a 1 saatten fazla video kayıt ederken canon 10 dakika kadar kayıt yapar
bundan dolayımı tek geçersiniz?
NEDEN?
Yoksa sizde;
Telefon deyince Nokia,
Fotograf makinesi deyince Canon diyenlerdenmisiniz?
Tamam deyin, ama neden ? -
canon a540 var,2 gb card kullanıyorum... -
kaç gb a kadar destekliyor canon a540 bilen var mı -
SLR makinelerde falan tamam ama KOMPAKT makinelerinin çoğu bana göre çok iyi değil.
@MrKutlu dostum çok iyi noktalara değinmişsin takdir ediyorum seni
Ayrıca
@ft_fatalrhymer ın dediği gibi o fiyata daha iyi makineler bulabilrsin.
ikiside o kadar fiyatı hak etmiyor ama
@MRKURLU nun da dediği gibi S800 önde
-
peki arkadaşım biliyorum s800 daha fazla video çekebiliyor fakat kalite olarak canon daha iyi önemli olan da bu bence kalite olmadıktan sonra isterse 5 saat çeksin -
ilk yazınızda sizde canon a540 olduğunu arkadaşınızdada s800 olduğunu belirtmişsiniz.
bu kıyaslamayı beklentileriniz yönünde en iyi siz yapabilirsiniz.
belkide arkadaşınızla aranızda benim makinem seninkinden daha iyi gibi bir tartışmaya girdiniz de
bunu sorgulamasını burada arıyorsunuz?
a540 ın sensör ebatı küçük olması dolayısıyla s800 ün gerisinde kalıyor diyoruz, sadece Mpeg4 video kayıt yaptığından dolayı değil!!
quote:
Orjinalden alıntı: ankaralı20
peki arkadaşım biliyorum s800 daha fazla video çekebiliyor fakat kalite olarak canon daha iyi önemli olan da bu bence kalite olmadıktan sonra isterse 5 saat çeksin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKutlu -- 10 Aralık 2006; 20:42:04 > -
Bende samsung s800 almayı düşünüyorum, teknosada 414 ytl+1 gb+şarzaleti+pil. O fiyata daha iyi hangi makineleri bulabiliriz?
quote:
Orjinalden alıntı: BAy Ciddi
SLR makinelerde falan tamam ama KOMPAKT makinelerinin çoğu bana göre çok iyi değil.
@MrKutlu dostum çok iyi noktalara değinmişsin takdir ediyorum seni
Ayrıca
@ft_fatalrhymer ın dediği gibi o fiyata daha iyi makineler bulabilrsin.
ikiside o kadar fiyatı hak etmiyor ama
@MRKURLU nun da dediği gibi S800 önde
-
çok araştırdım, canon bir yana, diğer markalar öte yana ...Forumlarda canon ile çekilen fotoları bir inceleyin derim cam gibi çekiyor canon -
Cam gibi nasıl oluyor?
Mod kadranından cam gibi çek bölümüne alıp sonrada deklanşöre basıyoruz galibaa?
Bu özellik sadece Canon larda mı var?
quote:
Orjinalden alıntı: muratsan
çok araştırdım, canon bir yana, diğer markalar öte yana ...Forumlarda canon ile çekilen fotoları bir inceleyin derim cam gibi çekiyor canon
-
quote:
Orjinalden alıntı: muratsan
çok araştırdım, canon bir yana, diğer markalar öte yana ...Forumlarda canon ile çekilen fotoları bir inceleyin derim cam gibi çekiyor canon
Yazdığının cam la alakası olmadığını sende biliyorsun ama laf olsun diye yazmışsın sanki.
Bütün makinelerle istenirse cam gibi görüntüler alınır. Yeterki çeken kişi yetenekli olsun.
Yani şimdi Canon cam gibi çekiyor, Nikon buzlu cam gibi mi çekiyor? Dediğin saçmalık ötesi. -
yakın zamanda bende dijital makine alacağım için internette bir çok markanın Kompakt modellerini araştırdım,nette bu makinlerle çekilmiş fotoları karşılaştırdım,kimi zaman tamam budur dedim ben alacağım makineyi buldum,fakat biraz daha araştırınca yeterince iyi olmadığını anlayıp hayal kırıklığına uğradım, bu piyasada ürünleriyle öne çıkan 5-6 marka var (canon,nikon,sony,samsung,casio,,sanyo )ve bu markalar aralarında öyle birilerinin dediği gibi dağlar kadar fark yok,hala hiç bir makine her şartta net görüntü vermiyor,makineleri bir birinden ayıran teknik özelikleri örneğin
kimisi 5mp kimisi 6mp
kimisi 640*480 30 fps mpeg4 sınırsız video çeker,
bir diğeri 15 fps avi çeker
,diğeri 320*240 45 sn çeker ,
kimisinin makrosu 5cm diğerinin 1 cm,
kimisi tarih bile atmaz
kimisinin üzerinde microfon,ses çıkışı bulunmaz
kimisi bilgisayara aktarım için illede kendi programını ister
kimsinin flaşı etkisizdir,
kimisi kalındır kimisi incedir
kimisi ağırdır kimisi hafiftir
kimisinin menüsü türkçedir,diğerinin değildir
kimisinde otomatik zamanlayıcı bile yoktur
kimisinde batarya,kimisinde pil vardır
kimisi SD,MMC kullanır diğeri XD
kiminin lcd ekranı 1.8 birisinin 3.0
sensör boyutları farklı olabilr
web.cam özelliği olanlar vardır
kimisinin optik vizörü vardır
kiminin yanında cezbedici hediyeleri vardır,diğeri kablo bile vermez,,
garanti süreleri ,garantiyi veren kuruluş,servis kalitesi
ürünün imalat kalitesi(aman pil kapağı elinizde kalmasın)
vs.....vs....bu liste uzar gider hiç bir firma eksiksiz mükemmel makine üretmiyor ,bize düşen alacağımız malın eksisini artısını öğrenip,mümkün mertebe verdiğimiz paranın karşılığını alabilmek bu yüzden marka bağımlısı olmayı doğru bulmuyorum....
-
@uranuse katılıyorum canonu tek geçerim öbrünü çift geçerim bunlar ezbere laflardır marka bağımlısı olmayalım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X