sagol hocam. makinen hayırlı olsun. Gelince fotoları paylaşırsın umarım. Biz de yorum yaparız. saygılar.
Makineniz hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın: FOTOLARINIZ BEKLERİZ. BENDE ÖRNEKLERİ BEKLİYORUM ELİMDEKİ A-620 İLE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM......Sırf IS yüzünden..
quote:
Orjinalden alıntı: åziz
Selamlar
Ben GG den siparişi verdim 650 YTL 12 taksit pazartesi salı bir aksilik olmaz ise elime geçecek o zaman GG yi düşün derim şimdi. USA da havaalanında kargom bekliyormuş DHL diyor
Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: bipekkan
Makineniz hayırlı olsun.İyi günlerde kullanın: FOTOLARINIZ BEKLERİZ. BENDE ÖRNEKLERİ BEKLİYORUM ELİMDEKİ A-620 İLE DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM......Sırf IS yüzünden..
Selamlar Amerika için geçerli gün ve saat Kasım 21, 2007 16:45 Los Angeles, CA - USA Gönderi, DHL tarafindan teslim alındı Kasım 21, 2007 19:41 Los Angeles Gateway, CA - USA Gönderi DHL merkezine ulaştı Los Angeles Gateway - USA Kasım 21, 2007 19:58 DHL Wilmington Airpark, OH - USA Gönderi geçici olarak bekletiliyor
Diyor aradım 11 eylül sonrası güvenlik arttı pazartesi sabahı elimde olma ihtimali yüksekmiş
Mutlaka göndericem resimleri ve izlenimleri 600 YTL ye aldım 12 Taksit 650 YTL oldu 555 E satan da var ama 470 satışta %100 alan birinden almayı tercih ettim. Şimdi ataba buldum pil ve alacağım en önemlisi
Sandisk EXTREME III 2 Gb nasıldır. makina gelmeden de almak istemedim vatandaki biri SD Extreme III desteklemez dedi gelince almaya karar verdim
Saygılar...
@aziz makinen gelmiş. hayırlı olsun. Fotolarını bekliyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme