Arkadaşlar canon bjc 85 yazıcımvar ufak ve dolumu cok kolay ama şimdı hata mesajı veriyor internetten araştırdıgım gore hatası
Waste Ink Full diye birşey
bazı forumlarda kafayı temızleme ile ilgili şeyler okudum uyguladım
ama reset kısmını halledemedim
Waste Error Reset
1: Unplug Power Cord 2: Hold POWER and RESUME buttons 3: Plug in Power Cord 4: Release buttons after the printers starts up 5: Hold CARTRIDGE and RESUME 6: Press POWER 7: Release all buttons after the beeps 8: Press CARTRIDGE 16 times 9: Press RESUME 10: Unplug the Power cord
yapan varsa nasıl yaptıgını yazsın bır zahmet teşekurler
1: fişi çek 2:power ve resumeye birlikte bas 3: fişi tak (tabiki ceyran yada adaptor) 4: yazıcı hareket edince bırak 5:CARTRIDGE ve RESUME bas 6: ardından power bas 7:bip sesi gelince hepsini birak 8:CARTRIDGE 19 sanıye bas 9:ardından RESUME bas 10: fişi cek
ben denedim olmadı
işin zor arkadaşım senin atık mürekkep süngerin dolmuş yazıcı da çok fazlamı kafa temizleme yaptın serviste bu süngeri değiştiriyorlar aynı sorun bende de var bendeki makina epson 2 çeşit programı var ve iki sinde de benim model bulunmuyor resetlyemiyorum serviste 60 ytl alırım diyor garinti kapsamaz mış internette manuel olarak nasıl resetleneceğini pdf formatında satıyorlar yabancı sitelerde
erkannhl arkadaşım ben hallettim 16 sanıye degil 16 kere basmak gerekiyormuş resetlendi halloldu
süngere gelince içinde keçeye benzer birşey var artık murekkebi emmesi için hepsini çikardım(bir kaç parça halinde ) selpakla emdirdim birazda açikra bırakrim kurusun diye
takacam olmassa içine birkismina selpak koycam yazicinin içi ne gidene kadar kim ole kim kala
sanada kolaylıklar dilerim umarim bulursun resetlemeyı