Şimdi Ara

Canon'dan giriş seviyesine EOS Rebel T6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Canon'dan giriş seviyesine EOS Rebel T6

Görüntüleme sistemlerinin büyük isimlerinden Canon, giriş seviyesinde iyi bir DSLR ürünü arayan tüketicilere yönelik olarak, EOS Rebel T6 fotoğraf makinasını duyurdu. Önceki nesilden bazı noktalarda iyileştirmeler sunan Canon EOS Rebel T6, pazarda alternatif olmayı amaçlıyor.

Önceki nesildeki gibi 18MP çözünürlüğünde APS-C görüntü sensörüne yer veren cihaz, kontrast algılamalı otomatik odaklama ile sensörü destekliyor. Vizör kullanıldığında 9 noktalı otomatik odaklama sistemi devreye girerken, AI Servo özelliği deklanşöre basılı tuttuğunuz sürece odaklanmaya devam ediyor. Hızlı modda ise saniyede 3 kare çekim yapılabiliyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy TabPro S için ekran kalemi yolda
    Yerleşik olarak 100-6400 ISO değeri gelirken, genişletilmiş olarak 12800 değerine ulaşılabiliyor. Full HD çözünürlüğünde video kaydı yapan cihazda 3 inçlik 920k noktalı LCD ekran yer alıyor. Cihazda WiFi ve NFC bağlantıları unutulmamış. Böylece kablosuz olarak fotoğraflara erişebilmek mümkün oluyor.

Yazılım tarafında ise, yemeklerin fotoğrafını çekebilmeniz için en ideal şartları hazırlayan Food Mode, akkor ampüller altında çekilen fotoğrafları daha doğal bir tonla işleyebilen White Priority ayarı; yenilikler olarak göze çarpıyor. EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS II lens ile sunulacak olan kameranın fiyatı 550$ olarak belirlenmiş.  

• güzel görünnüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canon'dan giriş seviyesine EOS Rebel T6
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

keşke üreticiler bukadar sık güncellemer yapmasa şimdi 1200d ile 1300d arasında ne fark var biraz rutuş okadar 1200d sahibi birisi bence enaz 1800 1900d de makinasını değiştirebilir yeni alacaklar için ehhh belki ben olsam 1200d alırım daha ucuz fiyata hemen hemen aynı makina
  • baso34 kullanıcısına yanıt
    Zaten ben bu canonun giriş ve orta seviye ürünlerini alan kullanıcılarına şaşıyorum valla.

Bir birlerinden ciddi hiç bir artısı olmayan makinelere 1000+ para harcıyorlar.

2.el almalarını öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

Zaten ben bu canonun giriş ve orta seviye ürünlerini alan kullanıcılarına şaşıyorum valla.

benim için bundan sonrası ff marka saplantım yok nikon d750 canon 6d m2 pentax m1 de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: baso34

quote:

Orijinalden alıntı: forumu

benim için bundan sonrası ff marka saplantım yok nikon d750 canon 6d m2 pentax m1 de olabilir

+1

Marka saplantısı zaten saçmalık.Çünkü her markanın, her cihazı normal bir kullanıcıyı tatmin eder.

Ben dslr olarak, orta seviyede canon alacak olsam 70d, nikon alacak olsam d7100,pentax ta k5IIs alırım.

Alt seviyede canon da, 550d ile 750d nin ciddi bir farkı olmadığından 2.el 550d alırım.
    Nikon da D5100
    Pentax ta k30

Ben D750, K-1 ve 6d ye şimdilik çook uzağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon Eos R3 vs R6 Mark İİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.