Şimdi Ara

CANON E514 RESET PROGRAMI LAZIM.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
18.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: esdream

quote:

Orijinalden alıntı: ahmet1987

quote:

ARKADAŞAR BAŞLIKTA BELİTTİĞİM GİBİ CANON E514 RESET PROGRAMINA İHTİYACIM VAR YARDIM EDEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

neyi retleem isitiyor sun tam olrak onu anlamadım inpad mi kartuş mu

hocam emici dolu hatası için olan reset programınan bahsetmek istedim

ahmetdeveci@hotmail.com.tr skp adresim ekleyin hemen göndereyim
  • net çözüm kullanıcısına yanıt
    iş dediğin bi dosyayı tutup diyerin üzerine bırakmak birde generatöre 11 hane veya 15 hane seri ve crum girmek
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ARKADAŞAR BAŞLIKTA BELİTTİĞİM GİBİ CANON E514 RESET PROGRAMINA İHTİYACIM VAR YARDIM EDEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER

ekledim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: kartusbankasi

quote:

quote:

quote:

madem öyle neden direk burda paylaşmıyorsunuz da özelden göndermeyi tercih ediyorsunuz mesela şimdi bana da lazım oldu ne güzel hemen alırdım belkide size mailden ulaşamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolankartus.com.tr -- 6 Ağustos 2014; 16:36:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolankartus.com.tr

Zamanında buralardan da paylaşıldı bu tür programlar fakat buradan ücretsiz temin edenler para ile sattığı için bizde @kartusbankasi Ahmet bey ile aldığımız karar doğrultusunda forumdan link vererek program göndermiyoruz. Bir e-posta yazıp yardım istemek çok zor olmasa gerek. Burada insanlara iyilik yapmaya çalışıyoruz, üstüne birde fırça yiyoruz. Galiba bizde bir yanlışlık var, bu kadar kişi yanlış olmayacağına göre!!!! Ücret karşılığı yapanlar bizim kadar laf yemiyordur sanırım...

fırça filan yok da mantık yanlış... neden derseniz bu ve benzeri forumlar da yayılırsa parayla satanların yüzüne bakan kalmaz zaten. ha bu işi dediğiniz gibi paraya dökecek biride zaten bir şekilde bulur. asıl buralarda yaymazsanız parayla satılır bu gayet açık...

• Yahu ne utanmaz insanlar var. Adam ücretsiz yardımcı olmaya çalışırken kimileri site linklerini verip oradan iletşime geçirip para almak derdinde. Adam E514 yazıcının emici dolu hatasını gideren servicetool yazılımını istemiş bazıları da konuyu nerelere getiriyor. Helal olsun dolankartus ahmet beye. (Tanımam etmem ama adamlığı yazdıklarından ve tavırlarından belli.)

Ayrıca ipek kartuş siteni inceledim de söyle adam gibi sabit bi tel ve açık adresi de yazsan daha güvenilir olur. Hani merdivenaltı olmadığını birazda olsa kanıtlar.
    Tavsiyem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlaaddinKA -- 27 Kasım 2013; 21:16:44 >
  • esdream kullanıcısına yanıt
    Beyler yanlış bilginiz var canonun daha önceden kullandığınız bir yazıcısı varsa ve bunun buna ayit bir programı varsa canonun tüm serisine uyar yani masrafa gerek yok :) @esdream
  • Bende de aynı problem vardı, yukarda verdiğiniz programla sorun çözüldü. Çok teşekkürler, ilginç olan st3200 başka yerden de indirmiştim ama onlar işe yaramadı.
    Tekrar teşekkürler
  • ilk mesajdaki arkadaşın verdiği linkin bc vc siz halihttp://turbobit.net/download/free/8ahi0q5bjb68

Lanet olsun şu turbobit denen siteye. kapanır inşallah. olmaz olsun insanların zamanlarını çalmaktan başka yaptığı yok.. bu internetten bulduğum aynı isimli dosya:http://www.datafilehost.com/d/375b1825

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 8 Aralık 2014; 19:52:51 >
  • Arkadaşlar youtube da konuşan servis diye bi kanal var. Orada arkadaş E514 için Emici Dolu Hatası yazılımla reset atmayı anlatmış. Link bu https://www.youtube.com/watch?v=h889oRkkRaQ . Allah hepinizden razı olsun. Arayan bulur. Aramasına mani olmayın yeter :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.