Şimdi Ara

Canon EOS 100D Sahipleri Başlığı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
225
Cevap
11
Favori
14.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Makinemi herhangi bir poşet tarzı bir şeyle lensin başına kadar sarıp (mesela 50mm f/1.8) dışarda kar fotoğrafı çekebilir miyim? Yoksa tehlikeli midir? Önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1903

Arkadaşlar merhaba, Makinemi herhangi bir poşet tarzı bir şeyle lensin başına kadar sarıp (mesela 50mm f/1.8) dışarda kar fotoğrafı çekebilir miyim? Yoksa tehlikeli midir? Önerisi olan var mı?

Ben geçen hafta korumasız bir şekilde karda fotoğraf çektim, sıkıntı olmadı. Sağanak bir yağış değildi, çok aşırı ıslanmadı.

Hatta objektif camına birkaç damla su damlatın değişi bir filtre oluşuyor, fotoğraflara çok hoş hava katıyor.

Poşet yerine streç film deneyebilirsiniz. Daha pratik olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion1903

Arkadaşlar merhaba, Makinemi herhangi bir poşet tarzı bir şeyle lensin başına kadar sarıp (mesela 50mm f/1.8) dışarda kar fotoğrafı çekebilir miyim? Yoksa tehlikeli midir? Önerisi olan var mı?

Lense uv filtre takılıysa sorun olmaz. Geçen yıl Batum'da bir hafta boyunca kar altında fotoğraf çektim, hiçbir sorun yaşamadım.
  • Dün akşam bende 100d alarak sektöre adım attım arkadaşlar:)Şu anda 18-55 stm kit lens ile kullanıyorum(daha doğrusu kullanacağım) makinayı ve fotoğraf çekmenin inceliklerini araştırıyorum. Enstantane nedir diafram nedir iso nerde kullanılmalı bunları okuyup videolar izlemeye çalışıyorum. Auto modu kesinlikle kullanmamayı istıyorum. Diyafram öncelikli enstantane öncelikli çekimleri öğrenmem lazım. Boş zamanlarımda artık kullanma klavuzu ile bolca içli dışlı olmam lazım.

İlk olarak şu yönde çekimler yap,bunu yapmalısın gibi tavsiye veren arkadaşlara minnettar kalırım.
  • Arkadaşlar selam, fiyat konusunda nasıldır, alınabilir mi ??

Canon EOS 100D Sahipleri Başlığı
  • mekaka M kullanıcısına yanıt
    O objektif kötü ama fiyat bedava. Neden outlet acaba?

Bir sıkıntısı yoksa kaçırma.

• Yaa bu arada ben aynasız bir sete geçmeye karar verdim. Olympus omd 10 mark 2 alacağım.

100d setimi satmaya karar verdim.

1 yıllık 7500 poz çekili

100d 18-55 is stm

50 mm is stm (50 poz anca çekilmiştir)

Setin nokta çiziği kusuru yok. Canon eurasia garantili, Fatura, Kutuları, kitapçıkları, jelatinleri bile duruyor.

Kaçtan satmak gerek?

EDİT: SATILMIŞTIR. Canon 100eg çanta ile 1650tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 26 Şubat 2017; 12:14:57 >
  • biuu kullanıcısına yanıt
    Mağazada hiç makina kalmamış, kalan 3-4 model bunlarmış ve teşhir ürünüymüş, ayrıca sadece body varmış, hatta şarj aleti,pili vs. yokmuş.

Birkaç model daha vardı yine böyle acaip fiyatlara, vazgeçtim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mekaka

Mağazada hiç makina kalmamış, kalan 3-4 model bunlarmış ve teşhir ürünüymüş, ayrıca sadece body varmış, hatta şarj aleti,pili vs. yokmuş.

Birkaç model daha vardı yine böyle acaip fiyatlara, vazgeçtim..

Bende almayı düşünüyorum. geçen gün forum istanbul teknosa da vardı
  • arkadaşlar 100d yi en ucuz nasıl alabilirim bilgisi oaln var mı?
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Nette kampanya yapan kalmadı, bu saaten sonra en ucuz İstanbul Sirkeci'deki spot satan dükkanları tek tek dolaşıp, pazarlık ederek alabilirsin.
  • Merhaba arkadaşlar, ben de bu makineden almak istiyorum. 18-55 IS STM lens ile 1699 TL'ye Teknosa ve MediaMarkt'ta bulunuyor. Acaba daha ucuza satan bir yer var mıdır? Ve kullanan arkadaşlar makineden memnun mu, herhangi bir sıkıntısı var mı?
  • ‏‏‎

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..
  • Bugün canon sitesinde gezerken bazı lenslerde var olan uyum sorununu gideren 1.0.1 güncellemesini gördüm.

http://www.canon-europe.com/support/consumer_products/products/cameras/digital_slr/eos_100d.aspx?type=firmware&firmwaredetailid=tcm:13-1473920
  • makineyi kullandıkça daha da sevmeye başladım.özel modları çok kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miralge

makineyi kullandıkça daha da sevmeye başladım.özel modları çok kullanışlı.

Ben de cumartesi günü almaya niyetliyim. Kit lens 18-55 yerine 18-135 ıs stm almak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz. Memnunmusunuz veya şikayetleriniz varmı ?
  • murrix M kullanıcısına yanıt
    ben profesyonel olarak ve iş için kullanmıyorum. Şu sıralar çok sık olarakta kullanmıyorum ..fakat geçen yıl araştırmalarımda alırken en mantıklı seçenek bu makine oldu.şu an durum nasıl bilemem. birine yeterli olan bir başkasına olmayabiliyor.kullanımı kolay .Menüleri güzel.eyefi kart desteklediğini yazıyor fakat denemedim.

Pil biraz küçük .gövdede küçük. büyük ve sürekli farklı lenslerle çok sık kullanacaksanız uygun olmayabilir .kalem pille çalışsın isterdim. 18-55 is stm lensle aldım.lens gayet iyi ve değiştirme ihtiyacı hissetmedim.

Alırken bir kere alınıyor diye düşünmeyin.mantıklı seçim olmalı. Sony a6000 de araştırmanı isterim.

Ben bu iki makine arasından 100d yi seçtim. İş için almıyorsanız mümkünse yeni makine almayın.tanıdıklarınızda varsa 2.el temiz bir makine bulmaya çalışın. Yoksa riske girmeye değmeyebilir.

Niçin kullanacağınız çok önemli . Karar verdiğinizdede üzülmeyin her makine işinizi görecektir.

seçim sizin. İyi çekimler için vakit ayırmak gerekiyor

• ıs stm li 100d satan var mı?
    Almak istiyorum
    teklifler pm lütfen
  • güzel makine fakat, pili çok yetersiz az geliyor, büyük elleri olanlar icin cok kullanışsz benm ellerim kücüktür mesela bende bile elime küçük geliyor, tutarken parmagimi yara yapmişti, özellikle canli ekrani acik foto cekerseniz hele video cekerseniz yaninizda 3 adet dolu yedek pil olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.