Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kliksa.com/UrunDetay/fotograf-kamera/dslr/900154409
    arkadaslar burada 75-300 ile birlikte 1449 tl ye satiliyor. Bonusla 500 tl uzeri alisverisleri geri alinmayan %10 bonus veriliyor
    1300 TL'ye geliyor.
    Ne diyorsunuz ? Almami onerir misiniz ?
    Memnun musunuz ?
    Bir de 75-300 ile makineyi kullanan oldu mu ?
    Tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phys

http://www.kliksa.com/UrunDetay/fotograf-kamera/dslr/900154409
    arkadaslar burada 75-300 ile birlikte 1449 tl ye satiliyor. Bonusla 500 tl uzeri alisverisleri geri alinmayan %10 bonus veriliyor
    1300 TL'ye geliyor.
    Ne diyorsunuz ? Almami onerir misiniz ?
    Memnun musunuz ?
    Bir de 75-300 ile makineyi kullanan oldu mu ?
    Tesekkurler.

Eger alcagınız makınenın ustundekı 18-55 IS modellıyse uygun fıyat ama 75-300 ıyı bır lens degıl(esantıyon nıyetıne verıyorlar) aldıgınız gıbı satıp o parayla baska lens ya da ekıpman almanızı onerırım

• Arkadaşlar bu makine yeni mi acaba ? Kullanıcı sayısı çok az çünkü.

Canon 1100D'yi nerden almamı önerirsiniz ? Garantili sıfır olarak.

18-55mm lens veriyolar sanırım yanında. Bu lens yeni başlayan birinin işini görürmü ? Makro çekimide yapılabilirmi bu lensle orta halde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Arkadaşlar bu makine yeni mi acaba ? Kullanıcı sayısı çok az çünkü.

18-55mm lens veriyolar sanırım yanında. Bu lens yeni başlayan birinin işini görürmü ? Makro çekimide yapılabilirmi bu lensle orta halde

Makıne 2011 ın baslarında pıyasaya suruldu. Bu konuyu yenı actıgım ıcın az kısı var. Ama herhangı bır foruma baksan bu makıne ıcın arastırma yapan pek cok kısıye rastlayabılırsın.

Yanında verdıklerı 18-55 baslangıc ıcın gayet yeterlıdır. Yalnız objektıfın IS (tıtresım engelleme) ozellıklı olması gece cekımlerınde yararınıza olacaktır.DC(tıtresım engelleme olmayan) modelı ıse elınızı tıtretmedıgınız surece yeterlı olacaktır. 18-55 ıle makro degılde yakın cekımler yapabılırsınız (0.25 m yakını cekebılırsınız)

1100D yı ya hayyamdan spot olarak (dukkan garantılı) ya da vatan bılgısayarın buyuk ındırımlerınden uygun fıyatlı olarak alabılırsınız

• Bnde Canon Kulanıyorum Cok Basarılır Fotoraf Cekimlerim Var Kulube Üye Olursam Paylasırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: FotoJenikCANON

Bnde Canon Kulanıyorum Cok Basarılır Fotoraf Cekimlerim Var Kulube Üye Olursam Paylasırım

aramıza hoşgeldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz
  • NOT: İsteyenlerin ekipmanlarını da isimlerinin altına yazabilirim if]
  • arkadaşlar kararsızım bede ya 1100d alacağım ya 550d

1100d kullananlar olarak makinenizden memnunmusunuz.

parasın hakeden bir makinemidir.

canon alacağım hertürlü ama 550d ye 300 fazla verceğime 1100d alıp 50 mm alsam nsıl olur bu ikilemdeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beysmode

arkadaşlar kararsızım bede ya 1100d alacağım ya 550d

1100d kullananlar olarak makinenizden memnunmusunuz.

parasın hakeden bir makinemidir.

canon alacağım hertürlü ama 550d ye 300 fazla verceğime 1100d alıp 50 mm alsam nsıl olur bu ikilemdeyim.

ben makineden çok memnunum yani 600D gördüğüm zaman keşke şunu alsaydım demiyorum, bence verilen parayı hakediyor.

bende senin dediğin gibi 550ye fazla para vermeyip 50mm lens aldım ve iyikide almışım, çünkü 550D alsan bile 50mm lense mutlaka ihtiyacın var, o olmazsa olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: gky05

quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Arkadaşlar bu makine yeni mi acaba ? Kullanıcı sayısı çok az çünkü.

Makıne 2011 ın baslarında pıyasaya suruldu. Bu konuyu yenı actıgım ıcın az kısı var. Ama herhangı bır foruma baksan bu makıne ıcın arastırma yapan pek cok kısıye rastlayabılırsın.

Yanında verdıklerı 18-55 baslangıc ıcın gayet yeterlıdır. Yalnız objektıfın IS (tıtresım engelleme) ozellıklı olması gece cekımlerınde yararınıza olacaktır.DC(tıtresım engelleme olmayan) modelı ıse elınızı tıtretmedıgınız surece yeterlı olacaktır. 18-55 ıle makro degılde yakın cekımler yapabılırsınız (0.25 m yakını cekebılırsınız)

1100D yı ya hayyamdan spot olarak (dukkan garantılı) ya da vatan bılgısayarın buyuk ındırımlerınden uygun fıyatlı olarak alabılırsınız

Tesekkur ederim verdiiginiz bilgiler icin

• Beni de ekleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: themagnificent

Beni de ekleyebilirsiniz.

aramıza hoşgeldiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: themagnificent

Beni de ekleyebilirsiniz.

aramıza hoşgeldiniz

Hoşbulduk
  • Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-eos1100d-dc-eos-1100d--18-55-dc-12,1-mp-2,7-lcd-slr-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=58110

bunu... Herneyse D3100 mü daha iyi yoksa bu mu. Yeni başlayacağım için sizlere sormak istedim. Başlangıç için nasıl bir makine sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDTrey#25

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum
    http://www.vatanbilgisayar.com/Dijital%20Kamera/canon-eos1100d-dc-eos-1100d--18-55-dc-12,1-mp-2,7-lcd-slr-fotograf-makinesi/productdetails.aspx?I_ID=58110

bunu... Herneyse D3100 mü daha iyi yoksa bu mu. Yeni başlayacağım için sizlere sormak istedim. Başlangıç için nasıl bir makine sizce?

ikiside seni üzmez neredeyse aynı iki makineyide elinize alıp kullanın hangisi hoşunuza giderse onu alın

(ama şahsi fikrimi soracak olursanız 1100D derim) karşılaştırmaları forumda ve google arayınca bulabilirsiniz

• Yaz benide hocam almak üzereyim bugun ya da yarın alıyorum.
  • quote:

Yaz benide hocam almak üzereyim bugun ya da yarın alıyorum.

imzanda 550D kullananlar kulubündesin niye alıyim ki ? baska makine aldıysan niye buraya girmek istiyosun
  • quote:

quote:

Yaz benide hocam almak üzereyim bugun ya da yarın alıyorum.

imzanda 550D kullananlar kulubündesin niye alıyim ki ? baska makine aldıysan niye buraya girmek istiyosun

Aslinda ilk 1100D almaya karar verdim sonra 550D almaya karar verdim o da oyle kalmis orda

• Beni de ekleyin beni Ürünüm kargoda şu an 18 55 + 50mm lens ile 2 gibi elimde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.